Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Ένα από τα πιο σιχαμερά πρωτοσέλιδα όλων των εποχών δημοσιεύθηκε σήμερα από τους ακροαριστερούς της Εφ.Συ.



Κρατήστε το για το αρχείο σας!

Μνημείο ακροαριστερού φασισμού και μισελληνικής προπαγάνδας από την Εφημερίδα των Συμμοριτών, το φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ.

Οφείλουμε πάντως να ομολογήσουμε ότι θέλει μαεστρία να καταφέρνεις μέσα σε λίγες αράδες, να χωρέσεις ΤΟΣΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.



- Καταρχήν οι θεομπαίχτες προσπαθούν να διασπάσουν τη συνοχή και την ομοψυχία του ελληνικού λαού, παρουσιάζοντας, λίγες ώρες πριν το Συλλαλητήριο στον Λευκό Πύργο, το υποχείριό τους, τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, να καλεί «το ποίμνιο» να μην πάει στο συλλαλητήριο της Κυριακής. Χθες βράδυ ο Τσίπρας ΕΝΤΡΟΜΟΣ από την πρωτοφανή κινητοποίηση για το Συλλαλητήριο, επισκέφθηκε τον Ιερώνυμο και τα βρήκανε μεταξύ τους, σε μια ανίερη συμμαχία...



- Αναφέρεται στο ΣΚΟΠΙΑΝΟ ως "Μακεδονικό", κάτι που είναι φυσικά εσκεμμένα γραμμένο, για να υποδηλώσει ότι υπάρχει πράγματι κάποιο θέμα με την Μακεδονία. Φυσικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ, παρά μόνο τα υπαρξιακά προβλήματα των Σλάβων των Σκοπίων και των απογόνων των ΕΑΜοβουλγάρων προδοτών και συμμάχων του ΚΚΕ κατά τον «εμφύλιο».


- Προσπαθεί να πολιτικοποιήσει το Σκοπιανό, κατατάσσοντάς το ως κάποιο θέμα μικροπολιτικής σκοπιμότητας.


- Γράφουν απαξιωτικά και προσβλητικά για την μεγαλειώδη συγκέντρωση εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων στον Λευκό Πύργο αναφέροντάς την ως "φιέστα". Οι μικρομαζώξεις μετρημένων στα δάχτυλα των χεριών ακροαριστερών, που κατά καιρούς φτιάχνουν αυτοί, είναι τα πραγματικά συλλαλητήρια...




- Προσπαθούν να δημιουργήσουν σύγχυση με τη λέξη "εθνικιστής", κάτι που εξ ορισμού δεν είναι κάτι μεμπτό, όταν δεν συνδιάζεται με τον Σωβινισμό.







Ενδιαφέρον έχει το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Εστίας", που αν και σχολιάζει την μέχρι τώρα στάση των ακροαριστερών, αποτελεί απάντηση για τον οχετό της Εφ.Συν.






Δια την ιστορία, ιδού και το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Αυγής":


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου