Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Τριαντάρης πρόσφυγας παρίστανε τον… 15χρονο μαθητή και ξεγέλασε τις Αρχές για εβδομάδεςΟ πρόσφυγας επιβεβαιώθηκε πρόσφατα πως είναι πάνω από 18 ετών, αν και το βρετανικό Home Office δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την ηλικία του.

Η φωτογραφία που βλέπετε ανήκει υποτίθεται σε έναν 15χρονο μαθητή που αιτήθηκε άσυλο στην Αγγλία ως πρόσφυγας.

Και φοίτησε μάλιστα κανονικά στο γυμνάσιο του Στόουκ για μπόλικες εβδομάδες, παρά το γεγονός ότι οι συμμαθητές του έλεγαν από την αρχή πως μοιάζει σαν τους πατεράδες τους!


Ο πρόσφυγας επιβεβαιώθηκε πρόσφατα πως είναι πάνω από 18 ετών, αν και το βρετανικό Home Office δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την ηλικία του. Οι συμμαθητές και οι καθηγητές του εκτίμησαν πάντως την ηλικία του «γύρω στα 30».
Οι πρώτες υπόνοιες ξεδιπλώθηκαν μέσα στην τάξη, καθώς οι άλλοι μαθητές μιλούσαν για «το μούσι» του αλλά και το δυσανάλογα μεγάλο ύψος του για 15χρονο. Ο άντρας που δεν κατονομάζεται από τις βρετανικές αρχές πέρασε 6 βδομάδες στο σχολείο του Στόουκ, με τους συμμαθητές του να λένε από την αρχή πως μοιάζει σαν να είναι ο μπαμπάς κάποιου.

Η υπηρεσία μετανάστευσης της Αγγλίας επιβεβαίωσε πως είναι ενήλικος και έτσι τον αντιμετωπίζει πλέον, ως ενήλικο που αιτείται άσυλο. Θεωρούν πως ήταν ένα τέχνασμα για να τύχει πιο ευνοϊκής μεταχείρισης η περίπτωσή του…
 https://www.thesun.co.uk/news/7808973/school-pupil-adult-asylum-seeker-faces-deportation/
protothema.grΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝAKOIΝΩΣΗ:

Τα ίχνη του 17χρονου Νούρι Μουσλίμ, αφγανικής καταγωγής, χάθηκαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου 24 Νοεμβρίου, από τη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων στην Καστοριά, Ξενοδοχείο «ΔΕΔΗΣ».
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, όταν και έλαβε τα απαραίτητα στοιχεία του παιδιού προκειμένου να προβούμε στην δημοσιοποίηση του.
Ο Νούρι Μουσλίμ έχει ύψος 1,63 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Ο Νούρι φορούσε μπλε ζακέτα, γκρι πουλόβερ, μαύρο παντελόνι και γκρι αθλητικά παπούτσια.
Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του Νούρι Μουσλίμ πραγματοποιείται κατόπιν της εισαγγελικής εντολής της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Καστοριάς. Τα στοιχεία του Νούρι Μουσλίμ προκύπτουν κατά δήλωση του ίδιου.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου