Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Προσοχή! Άκρως σημαντική εξέλιξη Νο2



Επιτέλους φαίνεται να παίρνει τέλος το μεγάλο θρίλερ με την εξαφάνιση του αεροπλάνου των Μαλαισιανών Αερογραμμών που αγνοείται εδώ και μία εβδομάδα! 

Προ ολίγου διέρρευσε από το Εφετείο Αθηνών, η πληροφορία πως...
η ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα σχημάτισε νέα δικογραφία κατά του Κασιδιάρη και άλλων στελεχών της Χρυσής Αυγής η οποία αποτελείται από αδιάψευστα στοιχεία, μαρτυρίες και ντοκουμέντα που αποδεικνύουν πως το εν λόγω αεροπλάνο καταρρίφθηκε μετά από βολές που πραγματοποίησε ο Κασιδιάρης στον αέρα με το μυστικό πυρηνοκίνητο υπερκαλάσνικοφ ΑΚ-669 που διαθέτει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και το οποίο του το δώρισε ο Βλαδίμηρος Πούτιν πρόσφατα στις 29 Νοεμβρίου 2013 με την ευκαιρία των γενεθλίων του βουλευτή!!!

Χθες κατέθεσε αυτοβούλως στην κυρία Κλάπα ο μυστικός μάρτυρας Χ+Ψ=5 ο οποίος και εικονίζεται στην άνωθεν φωτό πίσω από τον Κασιδιάρη και ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας τη στιγμή που ο βουλευτής της ΧΑ πυροβολούσε με το πυρηνοκίνητο υπερκαλάσνικοφ στον αέρα δοκιμάζοντας τις απίστευτες δυνατότητες αυτού του μυστικού υπερόπλου, το οποίο ο Βλαδίμηρος Πούτιν σχεδιάζει να δωρίσει επίσης σε όλα τα στελέχη της ΧΑ καθώς και στους ψηφοφόρους του κόμματος. 

Όπως καταμαρτυρεί ο μυστικός μάρτυρας στην κατάθεσή του στην ανακρίτρια Κλάπα, ο Κασιδιάρης δοκίμαζε επίσης μία νέα υπερδιόπτρα που λειτουργεί με τεχνολογία πλάσματος φωτονίων, δώρο και αυτή από τον Πούτιν στον Κασιδιάρη και μόλις ο βουλευτής της ΧΑ είδε το αεροπλάνο της Malaysia Airlines να πετάει πάνω από το Βιετνάμ, άρχισε να το πυροβολεί κατά ριπάς με το υπερκαλάσνικοφ με αποτέλεσμα να το πλήξει οπότε και εμφανίστηκε μία λάμψη στον ουρανό που αποδεικνύει πως το αεροπλάνο εξερράγη στον αέρα και διαμελίστηκε σε χιλιάδες κομματάκια από τις πυρηνικές σφαίρες του Κασιδιάρη.. Αξίζει να σημειωθεί στο σημείο αυτό πως αμέσως μετά την έκρηξη του αεροπλάνου, ο Κασιδιάρης φώναξε "Σας έφαγα αναιμικοί δυσκοίλιοι"!!!! 

Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις τις επόμενες ώρες μετά την αδιάσειστη αυτή μαρτυρία του μυστικού μάρτυρα Χ+Ψ=5 και θεωρείται βεβαία πλέον η σύλληψη και προφυλάκιση του Κασιδιάρη καθώς και η κήρυξη της Χρυσής Αυγής ως κόμμα εκτός Νόμου ενώ το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη αναμένεται να γίνει το πρώτο κόμμα και με τεράστια διαφορά στις ερχόμενες εκλογές σύμφωνα με τους πάντα έγκυρους επιστήμονες δημοσκόπους. 

Μείνετε συνωστισμένοι...

ygro-pyr.blogspot.gr








1 σχόλια:

woodiiis είπε...

βρε παιδια μηπως το πηρε ο βουβουζελος για να το εχουν προχειρο στη Βουλη , για να το σκασουν οταν επιτελους θα ξυπνησουμε και θα τους κυνηγησουμε με τις πετρες???

Δημοσίευση σχολίου