Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Το σύστημα ετοιμάζει την επόμενη αριστερή εφεδρεία



Όταν οι λαοί κουράζονται από τα μέτρα που παίρνουν "δεξιές" κυβερνήσεις, η Νέα Τάξη, οι κυβερνήτες του πλανήτη, δηλαδή οι τραπεζίτες που εδρεύουν στη Ν.Υόρκη, δίνουν εντολή στα ιδρύματά τους (Brookings κλπ) να ετοιμάσουν κάποιον "σοσιαλιστή" ή "αριστερό" (π.χ. ΓΑΠ, Τσίπρα, Έντι Ράμα κλπ), για να μπορέσει να περάσει τα μέτρα, που διστάζει να πάρει ο "δεξιός", που θα διαιωνίσουν την κυριαρχία του τραπεζικού κεφαλαίου και τον έλεγχο του χρήματος.

Όταν κουράσει κι αυτός,...
  και ο λαός αρχίσει να αμφιβάλλει για το πόσο αριστερό είναι ένα κόμμα, που υπέκλεψε την ψήφο του ως αριστερό, αλλά στην πράξη κυβέρνησε όπως όλοι, τότε ετοιμάζεται η επόμενη γενιά "αριστερών".

Η μεθοδολογία είναι η ίδια. Όλα γίνονται by the book, αφού υπάρχει τεχνογνωσία στην κατασκευή αριστερών κομμάτων, που υπηρετούν πιστά το ΝΑΤΟ και τους τραπεζίτες και ποτέ το λαό τους.
Βρίσκουν ένα μικρό ακροαριστερό κόμμα, προσεγγίζουν τα στελέχη του, τα καταγράφουν, τα χαρτζιλικώνουν κι αρχίζουν να βάζουν στο κόμμα πράκτορες. Κανονικούς πράκτορες, οι οποίοι είναι και οι πιο ...Αντιαμερικανοί, για να έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία.
Κάνουν και μερικές ακτιβιστικές ενέργειες ("πεσίματα"), για να εντυπωσιάσουν τους αφελείς φοιτητάκους, που νομίζουν ότι συμμετέχουν σε επαναστατική οργάνωση κι αρχίζει να "ψήνεται" το ρεύμα ανόδου.
Μετά, όταν το μικρό κόμμα, πιάσει το 4-5% , αρχίζουν οι διασυνδέσεις με διεθνή "κινήματα" κι άλλες παρόμοιες πρακτορίστικες οργανώσεις, ώστε να αποκτά αποδοχή και σε ευρύτερες μάζες το "γκρουπούσκουλο αντεξουσιαστών". Το χρήμα αρχίζει να πέφτει, η δουλειά γίνεται πιο επαγγελματική, οι πράκτορες εν τω μεταξύ έχουν καταγράψει όλους τους αφελείς αληθινούς ιδεολόγους, που μπορεί να αποτελέσουν πρόβλημα στην πορεία προς την αστικοποίηση και το νερό μπαίνει στο αυλάκι.
Ακολουθεί η ισχυροποίηση του Brand name του αρχηγού, τον οποίο καλούν στις ΗΠΑ σε συνέδρια, ομιλίες, ημερίδες του Brookings, για να του πουν το ποίημα από κοντά οι παρατρεχάμενοι των Rothschilds, βάζουν και καμιά μαριονέτα απ΄αυτές που παριστάνουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ, να πιάσει το μαγουλάκι του "νέου Τσε Γκεβάρα" και ο επαναστάτης αρχίζει να απασχολεί πλέον και τα διεθνή media.
Με εντολή του συστήματος, αρχίζουν να γράφουν οι μεγάλες εφημερίδες για αυτόν, να του ζητούν συνεντεύξεις τα διεθνή δίκτυα και ...έτοιμος ο νέος αριστερός επαναστάτης, να κυβερνήσει τους ιθαγενείς.
Η κατάληψη της εξουσίας, με τόσο σπρώξιμο από τον κτηνώδη μηχανισμό της Ν.Τ. είναι βέβαιη, οπότε το μόνο που απομένει, είναι να εξωπεταχθούν από το κυβερνών πλέον "αριστερό" κόμμα, οι πραγματικοί ρομαντικοί ιδεολόγοι αριστεροί, που αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά με τους πρωτοκλασάτους συντρόφους τους, για τους οποίους ανακαλύπτουν ότι όλως μηστηριωδώς, έγιναν πάμπλουτοι, αν και η μοναδική τους "δουλειά" ήταν να οργανώνουν πορείες και "πεσίματα".

Μέχρι να πάρουν χαμπάρι τι γίνεται στην πραγματικότητα κι ότι υπήρξαν άθελά τους κολαούζοι της CIA, του Brookings κ.λ.π. και τόσο χρόνια υπηρετούσαν τα σχέδια των ΗΠΑ ενώ νόμιζαν ότι τις πολεμούν, βρίσκονται εκτός κόμματος, να ψάχνουν τρόπο να ακουστούν !
Κι έτσι, το πρώην ριζοσπαστικό ακραίο αριστερό κόμμα, γίνεται  αστικό κόμμα διαχείρισης εντολών και κάποιοι ρομαντικοί ψάχνουν τον επόμενο αριστερό επαναστάτη, που θα τσακίσει τα μονοπώλια και θα δώσει την εξουσία στο λαό.

Που όλο τον βρίσκουν κι όλο αποδεικνύεται υπαλληλάκος της Ν.Τ. που είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για τα αφεντικά, αλλά όλως τυχαίως, όλοι αυτοί οι "ριζοσπάστες αριστεροί" υπηρετούν πιστά την ατζέντα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Κανείς απ΄αυτούς του "αριστερούς", δεν αμφισβήτησε ας πούμε το τραπεζικό σύστημα, τον τρόπο έκδοσης χρήματος, τα ομόλογα της Goldman Sachs και κανείς τους δεν ζημίωσε το ιερατείο των τραπεζιτών. Με μεγάλη ευκολία βέβαια οι επαναστάτες αυτοί κόβουν το ρεύμα του κοσμάκη, κατάσχουν τα σπίτια τους για χρέη στις τράπεζες των αφεντικών τους, οδηγούν τους ψηφοφόρους τους που τους πίστεψαν στην αυτοκτονία, κανείς τους όμως δεν πάει κόντρα στο τραπεζικό σύστημα, που είναι η ιερή αγελάδα της Ν.Τ.Π.

Για αυτό, την επόμενη φορά, που κάποιος θα σας συστηθεί ως "αριστερός ριζοσπάστης" ρωτήστε τον τι ακριβώς θα κάνει που θα στεναχωρήσει τους τραπεζίτες. Τόσο απλά. Ή ας πούμε "πώς γίνεται να παραμένει στο ΝΑΤΟ, μια αριστερή χώρα;" ή "τι ακριβώς μας εμποδίζει σύντροφε να αναγνωρίσουμε σήμερα την Παλαιστίνη και να αφήσουμε τα πολλά λόγια και τα θα;". Απ΄αυτά φαίνεται ο αριστερός, που δεν είναι ένα ακόμη πρακτοράκι...Αμερικανάκι. Απ΄τα δύσκολα φαίνεται ο αριστερός, όχι από τις λεκτικές παρλαπίπες, για "γάμους ομοφυλόφιλων", "σύμφωνα συμβίωσης" κι άλλα ανώδυνα.
Φώτης Μακρίδης

Υ.Γ. Εκείνον τον Στουρνάρα τον έδιωξε ο Τσίπρας από ην ΤτΕ;  Κάτι έλεγαν οι ΣΥΡΙΖΑΙοι την άνοιξη; Τι έγινε; Τελικά δεν κάνετε κουμάντο σύντροφοι εσείς;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου