Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Πόλεμος στα Βαλκάνια λόγω «προσφυγικού»;


Η εφιαλτική προειδοποίηση της Μέρκελ για πόλεμο στα Βαλκάνια εξαιτίας των προσφύγων και λαθρομεταναστών, προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, αν και έγινε κατανοητό πως περισσότερο απευθυνόταν στο γερμανικό κοινό, προκειμένου να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του, λόγω της κατακόρυφης πτώσης της δημοτικότητάς της.

Ως γνωστόν, η κα. Μέρκελ είχε εξαγγείλει την υποδοχή στην Γερμανία 800.000 προσφύγων, εξαγγελία που είχε γίνει αποδεκτή με ενθουσιασμό από τους Γερμανούς βιομηχάνους, που έχουν ανάγκη από φτηνά εργατικά χέρια, αλλά...
που αποδοκιμάστηκε από την μεγάλη πλειονότητα του γερμανικού κοινού, και έφερε την πτώση της δημοτικότητας της καγκελαρίου.

Η κα. Μέρκελ είχε κάνει λόγο για ένοπλες συγκρούσεις στα Βαλκάνια: «Ήδη υπάρχουν εντάσεις σε χώρες των δυτικών Βαλκανίων και δεν επιθυμώ να φτάσουμε σε ένοπλες συγκρούσεις εκεί», ήσαν επακριβώς οι λέξεις που χρησιμοποίησε η καγκελάριος της Γερμανίας.

Εξήγησε δε ότι αυτό μπορεί να συμβεί με την προϋπόθεση πως η Γερμανία θα κλείσει τα σύνορα της με την Αυστρία για να μην περνούν οι πρόσφυγες. Αυτό θα επιφέρει την παραμονή των προσφύγων και λαθρομεταναστών στις βαλκανικές χώρες, εξ ού και ο κίνδυνος ανάφλεξης. Το συμπέρασμα επομένως ήταν, να μη αντιδρούν οι Γερμανοί στην είσοδο προσφύγων στην Γερμανία, για να αποφευχθούν οι συρράξεις στα Βαλκάνια.

Την σκυτάλη πήρε ο πάντα πρόθυμος να συνηγορήσει στις γερμανικές θέσεις, πρωθυπουργός της Σλοβενίας κ. Μίρο Τσεράρ, ο οποίος δήλωσε και αυτός πως «Εάν η μεταναστευτική κρίση δεν τεθεί υπό επαρκή έλεγχο, με βάση τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στη σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες, ελλοχεύει η πιθανότητα συγκρούσεων μεταξύ των κρατών των Δυτικών Βαλκανίων».

«Ενδεχομένως μια μικρής κλίμακας σύγκρουση μπορεί να πυροδοτήσει μια ευρύτερη αντίδραση, εξαιτίας της πρόσφατης ιστορίας (της περιοχής) και γι’ αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία να επιλύσουμε αυτή την κρίση ενιαία, καθώς καμία χώρα δεν μπορεί να δώσει λύση μόνη της σε αυτό το πρόβλημα», τόνισε.

Βεβαίως, σε περίπτωση που οι κεντρικές ευρωπαϊκές χώρες κλείσουν τα σύνορά τους, τότε θα παραμείνουν μεν στις βαλκανικές χώρες όσοι πρόσφυγες και λαθρομετανάστες υπάρχουν ήδη, αλλά κλείνοντας κι αυτές τα δικά τους σύνορα, ο τεράστιος όγκος των λαθρομεταναστών θα παραμείνει στην Ελλάδα. Προσωπικώς δεν διαβλέπω κίνδυνο ένοπλης σύρραξης μεταξύ βαλκανικών κρατών, πλην ίσως κάποιων εντάσεων στα σύνορα των χωρών, ο κίνδυνος όμως είναι αλλού.

Ότι, είτε δεχθεί η Γερμανία τον αριθμό των προσφύγων που ανήγγειλε, είτε το πράξουν και οι άλλες χώρες, το πρόβλημα δεν λύνεται. Απεναντίας, μάλιστα. Και μπορεί να μη υπάρξουν συρράξεις μεταξύ των κρατών, αλλά θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον εθνοτικές και κοινωνικές εντάσεις στο εσωτερικό τους, κάτι για το οποίο δεν γίνεται λόγος.

Κατ’ αρχάς, όλοι μιλούν για πρόσφυγες, ενώ οι μισοί από τους εισερχομένους είναι λαθρομετανάστες. Οι οποίοι πρέπει να γυρίσουν στις πατρίδες τους. Ποιες πατρίδες τους, αφού σκίζουν τα πιστοποιητικά έγγραφά τους και όλοι δηλώνουν πρόσφυγες; Για να γίνει αντιληπτό το πρόβλημα, από τους δεκάδες χιλιάδες που κατέφθασαν σε ένα μήνα, επέστρεψαν… 170 Ασιάτες.

Επομένως, και όλους τους πρόσφυγες να απορροφήσουν οι ευρωπαϊκές χώρες -που δεν προβλέπεται-, θα παραμείνουν οι λαθρομετανάστες. Σε βαλκανικές χώρες, μηδέ της Ελλάδας εξαιρουμένης, όπου η ανεργία βρίσκεται στα ύψη, προκειμένου να επιζήσουν δεν έχουν άλλο τρόπο παρά μόνον την παρανομία. Να προστεθεί και το γεγονός ότι οι λαθρομετανάστες είναι μουσουλμάνοι, έτσι οι χριστιανικές -ακόμη- χώρες θα αλλάξουν καθ’ ολοκληρία τον τρόπο ζωής τους, με όλα τα συνεπακόλουθα. Οι δε άλλες, με κυρίαρχο το μουσουλμανικό στοιχείο, θα δουν τους μετριοπαθείς μουσουλμάνους τους να μετατρέπονται σε φονταμενταλιστές.
Αυτόν τον κίνδυνο τον παραβλέπει η ελληνική κυβέρνηση, η οποία τίμησε την κα. Χριστοδουλοπούλου με το αξίωμα της αντιπροέδρου της Βουλής. Η υπηρέτηση των ιδεοληψιών, υπερισχύει της υπηρέτησης του λαού. Και δι’ αυτού του τρόπου, η επιθυμία των ΗΠΑ να μουσουλμανοποιηθούν τα Βαλκάνια, για να αποτραπεί η επιρροή των χριστιανών Ρώσων, θα υλοποιηθεί.

Πηγή: http://www.voria.gr/article/iparktos-o-fovos-tis-merkel-gia-polemo-sta-valkania-logo-prosfigon


Αποκαλυπτικός πίνακας, δείχνει το μέγεθος του προβλήματος (70.000 κάθε ημέρα έμπαιναν σην Ελλάδα τον Οκτώβριο!).

Η τρομακτική αύξηση της εισβολής των λαθρομεταναστών & «προσφύγων» συμπίπτει με την ανάληψη της εξουσίας από το ακροαριστερό μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου