Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Το άρθρο του μήνα: Η πολιτική ορθότητα ΨΟΦΗΣΕ στο Παρίσι


Γαμάτο άρθρο από τον Φαήλο. Πραγματικά δεν ήξερα τί να πρωτοβάλω ως δευτερεύουσα επικεφαλίδα...

Επανάληψις αρχή της μαθήσεως. Τρεις οι πυλώνες της Ευρώπης: Ελλάδα, Ρώμη, Χριστιανοσύνη. Και για να σωθεί, πρέπει να ξαναγίνει χριστιανικό οχυρό.

Σύνηθες το αντεπιχείρημα της βαριάς προοδευτικιάς αγραμματοσύνης, των χρήσιμων ηλίθιων του ισλαμοφασισμού. Στην Ιστορία έκαναν κοπάνα και η κοινή λογική τους έπεσε στα Εξάρχεια...
ή στα σαλόνια των Αθηνών και των Βρυξελλών. Το περιφέρουν οι συφιλιδικοί της πολιτικής ορθότητας, αριστεροί και ενοχικοί ψευτοδεξιοί κολαούζοι τους, λιποτάκτες διανοούμενοι, προδότες του λαού τους και της ταυτότητας του και δημοσιογραφούντες σκιντζήδες, υπεργολάβοι της «πολυπολιτισμικότητας». Σαν τους κρετίνους που από χθες τη νύχτα, με το αίμα των αθώων θυμάτων νωπό, αυτοί ανησυχούσαν για την …ισλαμοφοβία και την …άνοδο της ακροδεξιάς. Λένε «Τι είναι αυτά τα φασιστικά; Η Ευρώπη του Διαφωτισμού, της Γαλλικής Επανάστασης, πρέπει να γίνει ακόμη πιο πολυπολιτισμική, να μην κλείσει τις πύλες, το Ισλάμ είναι θρησκεία αγάπης (σημ. ναι, το έχουν πει και αυτό), πρέπει να εντάξουμε τους μουσουλμάνους στην δημοκρατία, με την διαφορετικότητα τους, να ενστερνιστούν τις αξίες μας».

Λοιπόν, μερικές μικρές «λεπτομέρειες». Όταν εξελίχθηκε ο Διαφωτισμός, όταν έγινε η Αμερικανική και λίγο αργότερα η Γαλλική Επανάσταση, δεν υπήρχαν μουσουλμανικές κοινότητες στην Γαλλία, ούτε στην Αμερική. Πουθενά στην Ευρώπη, πλην των Βαλκανίων, απ’ όπου οι Σουνίτες Τούρκοι φύγανε με το σπαθί και το ντουφέκι. Ο Διαφωτισμός δεν είχε προβλέψει τους αναφομοίωτους εχθρούς του. Οι φωταδιστές πίθηκοι της πολιτικής ορθότητας παραβλέπουν πως οι ισλαμιστές μισούν τις δυτικές αξίες, δεν πιστεύουν στο «Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα». Θεωρούν τις αξίες και τους θεσμούς μας διαβολικές παρεκτροπές, αμαρτία. Σιχαίνονται την τέχνη μας, θεωρούν πουτάνες τις μανάδες, τις κόρες μας, όλες τις γυναίκες μας, διότι έχουν ακάλυπτα πρόσωπα, φορούν μίνι ή στενά ρούχα, μαγιό, έχουν ελεύθερη ερωτική ζωή και ίσα δικαιώματα. Η ομοφιλοφυλία κι η διαστροφή κάθε είδους μεταξύ των φανατικών ισλαμιστών καλπάζει, λόγω καταπίεσης, εξαφάνισης των γυναικών από την κοινωνική ζωή μετά την ήβη, όμως πετούν gay από ταράτσες. Δεν θέλουν να ενταχθούν, δεν μας θεωρούν αδελφούς αλλά χώρο επέκτασης της παγκόσμιας σέχτας τους, που εκπροσωπεί την βαρβαρότητα. Δεν ανέχονται την διαφορά, ούτε των ομοθρήσκων τους, σκοτώνουν αδιάκριτα χριστιανούς, γιαζίντι, σιίτες, «απείθαρχους» σουνίτες. Της διαφοράς της φορούν πορτοκαλί φόρμα και της κόβουν το κεφάλι, την πολυβολούν, νομιμοποιούν την παιδεραστία, την δουλεία, καταστρέφουν αρχαιολογικούς χώρους, έργα τέχνης. Δεν έχει ξαναϋπάρξει τέτοιος εχθρός της ανθρωπότητας μετά την βουβωνική πανώλη, τον ναζισμό και τις κομμουνιστικές δικτατορίες.

Πίσω από τους τζιχαντιστές είναι η Σαουδική Αραβία και τα Εμιράτα, μαζί με τον Ερντογάν. Αυτοί δίνουν όπλα, χρήμα, κάθε είδους υποστήρξη. Το πάμπλουτο Κατάρ και η Σαουδική Αραβία δεν έχουν δεχθεί ούτε μισό πρόσφυγα, διότι το σχέδιο, με την συναυτουργία του μεγαλύτερου δουλέμπορου, της Τουρκίας, είναι να τους σπρώξουν στην Ευρώπη, να την αλώσουν, να την διαλύσουν.

Δεν υπάρχει μετριοπαθές σουνιτικό Ισλάμ. Αυτό που βλέπουμε, αυτή η απίστευτη βαρβαρότητα είναι η πιστή και στο ακέραιο εφαρμογή της ολοκληρωτικής και γενοκτόνας πίστης των ισλαμιστών. Μόλις αυξηθούν, μόλις νοιώσουν δυνατοί επιτίθενται.

Οσμίστηκαν την παρακμή της Ευρώπης, την σταδιακή εγκατάλειψη του τρίτου πυλώνα της, του Χριστιανισμού και ως αρπακτικά στρέφονται εναντίον της, χρησιμοποιώντας την ηλίθια πολιτική μας ορθότητα, την αφασιακή και δουλόφρονα ανοχή μας. Πολλοί από τους δράστες της τρομοκρατίας, είναι αυτόμολοι, νεοπροσήλυτοι μουσουλμάνοι αναθρεμμένοι στα γαλλικά, αγγλικά ή γερμανικά σχολεία. Χιλιάδες «ευρωπαίων» μουσουλμάνων πολέμησαν και πολεμούν εθελοντές με το Ισλαμικό Κράτος. Μαζί με τα πλήθη των αληθινών προσφύγων και των λαθρομεταναστών που περνούν, κυρίως από την Ελλάδα και την Ιταλία, κανείς δεν ξέρει πόσοι από αυτούς περνάνε, επιστρέφοντας για να μοιράσουν τυφλό θάνατο σε ανύποπτους πολίτες σε θέατρα, γήπεδα, σε σταυροδρόμια.

Η δική μας Επανάσταση ήταν εθνική και θρησκευτική. Αυτούς, τους σουνίτες πολεμήσαμε και διώξαμε. Αυτούς σταμάτησαν οι Φράγκοι ιππότες στο Πουατιέ, αυτούς έδιωξαν ο Φερδινάνδος κι η Ισαβέλλα από την Ισπανία, αυτούς σταμάτησε και νίκησε ο Ευγένιος της Σαβοΐας στα τείχη της Βιέννης. Οι ίδιοι είναι, με τα ίδια λάβαρα και τις ίδιες πεποιθήσεις και πρακτικές σφαγής.

Αν αυτά σας φαίνονται πασέ, παλιές ιστορίες, οι ίδιοι οι ισλαμιστές έχουν άλλη άποψη και εφαρμόζουν με τυφλό φανατισμό τον Ιερό Πόλεμο εναντίον των απίστων. Εμείς όλοι είμαστε οι άπιστοι. Η ίδια η Ιστορία και τα πρόσφατα γεγονότα κονιορτοποιούν τις ψευδαισθήσεις των ψευτοπροοδευτικών.

Η Ευρώπη της ενοχής και της αυτοκτονικής ανοχής πνίγηκε χθες στο αίμα ανύποπτων και αθώων πολιτών.

Κάποιοι νομίζουν πως θα τους εντάξουν. Αυτοί όμως δεν θέλουν να ενταχθούν αλλά να επιβληθούν.

 Πόσο δημοκρατικά μετασχηματίσθηκαν το Ιράκ και το Αφγανιστάν;

Δεν είμαστε εμείς «ισλαμοφοβικοί», όπως το 1939 – 1945 δεν ήμασταν ναζιστοφοβικοί.

Η απάντηση μας στο τεράστιο πρόβλημα ασφάλειας της Ευρώπης δεν είναι να γκρεμίσουμε τα τείχη, να παραδοθούμε ως ηλίθια πρόβατα στους παλαβούς που σκοτώνουν τυφλά, προσδοκώντας παρθένες και σερμπέτια σε πράσινους κήπους.

Η απάντηση δεν είναι να κατεδαφίσουμε την ταυτότητα μας και να τους χτίσουμε τζαμιά.

Πρέπει να αποκαταστήσουμε τους τρεις πυλώνες της ταυτότητας μας, της ελευθερίας μας, πρέπει να χτυπήσουμε την μήτρα του Κακού στο Ριάντ, τα Εμιράτα και την Άγκυρα. Πρέπει να γίνουμε ανελέητα αυστηροί εντός των συνόρων μας, να τα φυλάξουμε άγρυπνα, να φυλάξουμε τις πόλεις μας, την ελευθερία μας, την δημοκρατία, τα ίδια τα παιδιά μας και με μια νέα και τελευταία Σταυροφορία να ισοπεδώσουμε το Ισλαμικό Κράτος και τις χώρες που το υποστηρίζουν. Πρέπει να μηδενίσουμε την εγκατάσταση ισλαμιστών στις χώρες μας και να ελέγξουμε αυστηρά όσους ήδη ζουν ανάμεσα μας.
Δεν έχουν θέση όσοι δεν σέβονται τις αρχές και τις αξίες μας, τον πολιτισμό μας, την ανθρώπινη ζωή, τα ίσα δικαιώματα των γυναικών.

Κι όταν οι ίδιοι που πάντα θα βρουν ένα καλό λόγο για τους Τούρκους καταπατητές και λεηλάτες στην Κύπρο ή για τους βάνδαλους των δρόμων μας, σας κουνήσουν το δάχτυλο ή σας κολλήσουν ταμπέλες, απλά φτύστε τους, όπως αξίζει στους δωσίλογους και στους χρήσιμους ηλίθιους κάθε εχθρού της Ανθρωπότητας, του πολιτισμού και της αληθινής δημοκρατίας. Ας υπερασπιστούμε την Πατρίδα και την Ευρώπη, ως ελεύθεροι άνθρωποι, ως ελεύθεροι χριστιανοί. Ως Έλληνες. Κι αυτό είναι διακομματικό μας καθήκον, όπου όμως η φιλελεύθερη πατριωτική παράταξη πρέπει να είναι στην πρωτοπορία…








1 σχόλια:

r+w είπε...

Άριστα 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου