Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Το Ημερολόγιο Γκαντεμιάς του Αλέξη Τσίπρα (Ποιός Μητσοτάκης;)


Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο ορισμός του κατσικοπόδαρου ανθρώπου.

Όπου πατάει, σπέρνει την καταστροφή, αφήνει πίσω του πτώματα, αίματα και ό,τι αγαπά ο Φρέντυ Κρούγκερ.
Είναι ο άνθρωπος που νίκησε κατά κράτος τη φήμη του Κώστα Μητσοτάκη, ως του πιο γκαντέμη πολιτικού.

Ας δούμε ένα ημερολόγιο με τα έργα και τις μαύρες ημέρες του πρωθυπουργού μας:


-Στις 12 Ιουνίου 2012 κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ευχήθηκε στην Εθνική Ελλάδος ''Καλή επιτυχία στην Τσεχία'' και φάγαμε 2 γκολ στα πρώτα 5 λεπτά.

-Στις 30 Μαίου 2012 μίλησε στην Κερατέα, η οποία δυο μέρες μετά κατακάηκε από μεγάλη φωτιά.

-Τα Χριστούγεννα του 2012 πήγε στην Αργεντινή, όπου αμέσως ξεκίνησαν λεηλασίες με 2 νεκρούς και εξερράγη και το ηφαίστειο Κοπαχούε.

- Τον Φεβρουάριο του 2013 κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας σημειώθηκε ολιγόλεπτο μπλακ άουτ

-Στις 14 Φεβρουαρίου του 2013 ανακοίνωσε επίσημο ταξίδι στη Ρωσία και εξερράγη ο μεγαλύτερος μετεωρίτης των τελευταίων 100 ετών, πάνω απ΄τη ρωσική πόλη Τσελιάμπινσκ, με 1500 τραυματίες κ μεγάλες ζημιές. 

-Στις 2 Απριλίου του 2013 επισκέφθηκε την Εθνική Τράπεζα στον Γέρακα και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προς τους εργαζόμενους σημειώθηκε πάλι ολιγόλεπτο μπλακ άουτ

-Στις 22 Αυγούστου του 2013 πήγε να μιλήσει στην Κέρκυρα κι έγινε πάλι μπλακ άουτ!!

-Στις 7 κ 8 Αυγούστου 2014 επισκέφθηκε το Αγ. Όρος όπου ξέσπασε καταιγίδα με αποτέλεσμα μεγάλες ζημιές στη μονή Μεγίστης Λαύρας.

-Στις 5 Δεκεμβρίου 2014 επισκέφθηκε το Βελιγράδι και ένα κομμάτι πάγου έπεσε στο κεφάλι του Υπουργού Ενέργειας που ευτυχώς φορούσε κράνος…
  
-Στις 17 Ιανουαρίου του 2015 χάλασε το αεροπλάνο που θα τον μετέφερε στα Ιωάννινα λίγο πριν την απογείωση!


-Στις 26 Ιανουαρίου του 2015 την ώρα που ορκιζόταν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ελληνικό F-16 σε άσκηση στην Ισπανία πέφτει πάνω σε άλλα αεροσκάφη με νεκρούς τους 2 πιλότους και άλλους 8 Γάλλους.

-Στις 27 Ιανουαρίου του 2015 αστυνομικός της συνοδείας του γκρεμοτσακίστηκε με μοτοσυκλέτα την ώρα που τον συνόδευε από Μαξίμου στο σπίτι του.

-28 Οκτωβρίου 2015 ένας αστυνομικός φρουρός του, σκοτώνεται με τη μηχανή του.

-Στις 24 Μαρτίου 2015 έκανε επίσημη επίσκεψη στη Γερμανία και έπεσε το αεροπλάνο της German AirWings με 150 νεκρούς.

-Στις 7 Απριλίου 2015 έκανε επίσημη επίσκεψη στη Μόσχα και πήρε φωτιά ένα ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

-Στις 14 Οκτωβρίου 2015 ήταν να συναντηθεί με το Μοσχοβισί, αλλά η συνάντηση αναβλήθηκε διότι εκείνη την ημέρα πέθανε η μητέρα του γάλλου αξιωματούχου.

-Στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2015 έρχεται ο Ολάντ στην Ελλάδα, αλλά ένα τραγικό δυστύχημα όπου συγκρούστηκαν λεωφορείο με φορτηγό, είχε ως αποτέλεσμα 42 νεκρούς και αναγκάζεται να γυρίσει εσπευσμένα πίσω στη χώρα του, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό, η Γαλλία δέχτηκε και το γνωστό ολέθριο τρομοκρατικό χτύπημα, πριν κλείσει μήνας από την επίσκεψη του Ολάντ στον Τσίπρα!

-Στις 18 Νοεμβρίου 2015 έκανε επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία και λίγες μέρες αργότερα η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα πολέμου με τη Ρωσία.

-Στις 2 Ιουλίου 2016 έκανε επίσημη επίσκεψη στην Κίνα. Η χώρα βουλιάζει από καταρρακτώδεις βροχές όπου πνίγονται πάνω από 180 άνθρωποι!

-Στις 25 Νοεμβρίου 2016 επισκέφθηκε την Κομοτηνή. Την ίδια ημέρα 20 παιδιά από την Κομοτηνή πήγανε εκδρομή στην Αθήνα, έπαθαν τροφική δηλητηρίαση και κατέληξαν στο νοσοκομείο!


-Στις 16 Δεκεμβρίου 2016 επισκέπτεται το Βερολίνο. 3 ημέρες μετά γίνεται στην πόλη τρομοκρατική ενέργεια με 12 νεκρούς και 50τραυματίες.

-Στις 11 Απριλίου 2017 φεύγοντας από την Πάτρα, αυτοκίνητο της συνοδείας του τραυμάτισε αστυνομικό.

-Στις 10 Μαΐου 2017 εγκαινιάζει στη Θεσσαλονίκη ιατρείο (που λειτουργούσε από το... 2018). Από το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ, διακόπτεται το ρεύμα στο κέντρο ενώ πέφτει και στην Ανατολική Θεσσαλονίκη!

-Στις 21 Οκτωβρίου 2017 επισκέπτεται μαζί με τη σύντροφό του Μπέτυ, το εστιατόριο "Νεράντζι" στο Μοναστηράκι και μετά από 2 ημέρες η επιχείρηση κλείνει!

-Στις 12 Δεκεμβρίου 2017 επισκέπτεται το Παρίσι και κάνει κρουαζιέρα στον Σηκουάνα. Μετά από έναν μήνα, από τις ασταμάτητες βροχές που πλήττουν για εβδομάδες την Γαλλία, ο Σηκουάνας φουσκώνει τόσο πολύ, που πλημμυρίζουν όλες οι παράκτιες περιοχές, μέχρι και το Λούβρο αναστέλλει έκθεσή του. Πρόκειται για τις μεγαλύτερες πλημμύρες των τελευταίων 100 χρόνων!

-Στις 23~25 Ιανουαρίου 2018 επίσκεψη στο Νταβός της Ελβετίας για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Σφοδρότατες χιονοπτώσεις, οι ισχυρότερες των τελευταίων 20 ετών πλήττουν την περιοχή.

-Στις 28 Μαρτίου 2018 επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη και από βλάβη σε αγωγό της ΕΥΑΘ, η πόλη μένει χωρίς νερό για 3 ημέρες!

-Τον Απρίλιο του 2018 κάνει 5 ημέρες διακοπές για το Πάσχα και την επόμενη της αναχώρησής του, γίνεται σεισμός 4,7 ρίχτερ στα Δωδεκάνησα.

-Στις 4 Μαΐου 2018 επισκέπτεται την Λέσβο και το επόμενο πρωί, τουρκικό εμπορικό-πλοίο εμβόλισε την ελληνική κανονιοφόρο "Αρματωλός" έξω από το νησί.

-Στις 6 Φεβρουαρίου 2019 επισκέφθηκε την Τουρκία, την ώρα που  μπήκε στην Αγιά-Σοφιά τον καλωσόρισε μία... μαύρη γάτα. Την ίδια ημέρα στην Κωνσταντινούπολη κατέρρευσε πολυκατοικία με τουλάχιστον 21 (έως τώρα) νεκρούς! Μετά από 5 ημέρες συντρίβεται σε κατοικημένη περιοχή μέσα στην Κωνσταντινούπολη στρατιωτικό ελικόπτερο, με αποτέλεσμα τον άμεσο θάνατο των 4 επιβαινόντων.

-Στις 28 Απριλίου 2019 επισκέπτεται το Ρέθυμνο για μία εβδομάδα το Πάσχα. Σε τροχαίο στην περιοχή τραυματίζονται θανάσιμα 2 άνδρες, ο ένας εκ των οποίων είχε πιάσει τον σταυρό στα Θεοφάνεια...


Ζωή σε 'μάς!






 Γράφoυν: Βασίλης Μάικος. και eyedoll.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δοξα τω Θεω...εχουμε το ισχυροτερο οπλο στο συμπαν και δεν το ξερουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν ήρθε στην Κοζάνη τον βγάλανε έξω για φαγητό...
Σωστά μαντέψατε!
Το μαγαζί ΕΚΛΕΙΣΕ!

Δημοσίευση σχολίου