Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

H χαρά του Κασιδιάρη: Μαυρούλης, transexual & Εβραίος +pics


Άντρας που είχε κάνει αλλαγή φύλου διαπίστωσε ότι ήταν... έγκυος

Η γυναικεία του φύση του «χτύπησε» την πόρτα. Ο 29χρονος Kayden Coleman, από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, ζει ως άντρας τα τελευταία δέκα χρόνια και αναμένει να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή. Πριν από καιρό, άρχισε να παρατηρεί κάτι ασυνήθιστο στο σώμα του, χωρίς ωστόσο να περιμένει αυτό που θα του ανακοίνωνε ο γιατρός...


Ο νεαρός κάνει ενέσεις τεστοστερόνης εδώ και χρόνια και μόλις πρόσφατα, άρχισε να βλέπει το σώμα του να αλλάζει, θεωρώντας ότι απλά πήρε κάποια περιττά κιλά.

Ο Kayden που είναι παντρεμένος με έναν άντρα ονόματι Elijah, λίγο καιρό  πριν την διπλή μαστεκτομή, σταμάτησε να κάνει τις ενέσεις τεστοστερόνης αλλά το τελευταίο που περίμενε ήταν να μείνει έγκυος!

Η εγκυμοσύνη επιβεβαιώθηκε μετά την επίσκεψη στον γιατρό, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι βρισκόταν στην 21η εβδομάδα κύησης. Ο 29χρονος έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την Azaelia που τώρα είναι 22 μηνών.

Ο Coleman μίλησε σε βρετανικό μέσο, όπου και περιέγραψε ένα περιστατικό σε ένα κατάστημα. «Μια πελάτισσα με είδε και μου είπε "γλυκέ μου, μοιάζεις με έγκυο". Εγώ γέλασα και της είπα "μα είμαι έγκυος"! Δεν με πίστεψε». Ο ίδιος ανέφερε ότι έκανε καισαρική και πως δε μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς την κόρη του.







Δείτε ακόμη:
Σαν αιγύπτιος λάθρο δεν είναι ο Κασιδιάρης; +vid


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου