Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Μήπως δεν έχουμε Δημοκρατία; ~ Ακροαριστεροί φασίστες τραμπουκίζουν πολίτες στον Βόλο & τον υποψήφιο της ΝΔ



Επίθεση από άτομα του ακροαριστερού-φασιστικού χώρου καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ πραγματοποιεί περιοδεία στην Μαγνησία και βρισκόταν στο Βόλο, όπου θα μιλούσε σε συγκέντρωση πολιτών του Βόλου.

Σήμερα το βράδυ είχε ομιλία ο Άδωνις στο "Αχίλλειο". Όμως δεν την έκανε! Μια ορδή αναρχοφασιστών μπούκαρε μέσα και του απαγόρεψε να μιλήσει. Έτσι όπως το ακούτε! Σε κλειστό χώρο, που τον πλήρωσε ο Άδωνις μπούκαραν μέσα τα φασιστοβλακόμουτρα της αταξικής κοινωνίας και επέβαλαν την θέλησή τους! Και τι έκανε η αστυνομία; Τίποτε απολύτως! Κοίταγε! Όπως κοιτάει (με πολιτική εντολή) όλα αυτά τα χρόνια κάθε φορά που η νομιμότητα ποδοπατείται. Πριν γίνουμε δεξιό, αριστερό, κεντρώο και δεν ξέρω γω τι κράτος, πρέπει να γίνουμε, απλώς, κράτος στο οποίο οι νομοι να εφαρμόζονται.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο φασισμος είναι κινημα της ακρας δεξιας.Ο αναρχισμος ή ο αντιεξουσιασμος ή ο κομμουνισμος της ακρας αριστερας.Οταν ονομάζεις την αριστερα "φασιστικη" σε περιπτωση που ασκει βια πέρα απο πραγματολογικο λαθος εμμεσα ενισχυεις αυτό που λεει ο Άδωνις "ιδεολογικη κυριαρχια της αριστερας" εφ οσον αποδίδεις με έναν ορο που πολιτικα εχει καταχωρηθεί στην ακρα δεξια την αριστερη βια.
Σε χωρες που ΔΕΝ υπαρχει αυτή η αντιληψη π.χ. Αμερικη δεν είναι αναγκη να πεις έναν αριστερο "φασιστα" για να τον δυσφημισεις.Απλα και μονο η λεξη "κομμουνιστης" ή "αναρχικος" ακούγεται αρνητικα στο μεσο ανθρωπο.Εχει ηδη δημιουργηθεί αρνητικη διαθεση και ο άλλος περιμενει εντελως φυσιολογικα να ακολουθησει μια ιστορια βιας και καφρίλας.
Ο Άδωνις λοιπον ορθως ονομαζει οσους κανουν καφρίλες όπως ακριβως αυτοπροσδιοριζονται.Η Ελλαδα θα ηταν διαφορετικη εάν οι δημοσιογραφοι αποκαλουσαν τους τρομοκρατες της 17Ν αυτό που ηταν,δηλαδη αριστεροι,μαρξιστες ή κομμουνιστες καθως ο φονος θα συνδεοταν με τις εννοιες αυτές συνειρμικα και όχι με καποιους "φασιστες" ή "πρακτορες" που δεν ησαν πραγματικοι φασιστες.

Κρασοπατήρ είπε...

! Σωραίος κι ενημερωμένος. Πάντως για να ακριβολογήσουμε ο Φασισμός είναι ορισμός-έκφανση της εθνικιστικής (δεξιάς;) Ιταλίας (ασχέτως εάν ο Μουσολίνι ήταν αρχικά αριστερός-Σοσιαλιστής). Τώρα γιατί αποκαλούνε τους Χρυσαυγίτες ως φασίστες, ενώ είναι εθνικοσοσιαλιστές, αυτό είναι ελληνικό τερτίπι.

Σε κάθε περίπτωση, ο τίτλος είναι για να "τρολλάρει" τα μεγάλης αναγνωρισιμότητας ΜΜΕ-ιστοσελίδες, που με το παραμικρό φορτώνουν την κοινωνία με ενοχικά σύνδρομα, ποστάροντας παρόμοιους τίτλους όπως φασιστική-ρατσιστική επίθεση κλπ, -όταν αυτό τους συμφέρει.

Δημοσίευση σχολίου