Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Τζιχάντ αλ νικάχ ~ Ισλαμικά όργια σε "ερωτικό πόλεμο"


 
Πολλές Τυνήσιες έχουν φύγει από τη χώρα τους με προορισμό τη Συρία προκειμένου να κάνουν "ιερό ερωτικό πόλεμο", ικανοποιώντας τις σεξουαλικές ανάγκες των ισλαμιστών που μάχονται στη χώρα αυτή, υποστήριξε σήμερα, ενώπιον του κοινοβουλίου, ο υπουργός Εσωτερικών της Τυνησίας Λότφι μπεν Τζέντου.


Οι γυναίκες αυτές "έχουν σεξουαλικές σχέσεις με 20, 30, 100 τζιχαντιστές", συνέχισε ο υπουργός απευθυνόμενος στους βουλευτές της Συνταγματικής Εθνοσυνέλευσης (ANC).

Δεν διευκρίνισε εάν οι αριθμοί αυτοί αντιστοιχούν σε καθημερινές ερωτικές πράξεις ή στο συνολικό αριθμό των συντρόφων κάθε γυναίκας.

"Μετά από αυτές τις σεξουαλικές επαφές που έχουν στο όνομα του τζιχάντ αλ νικάχ (σ.σ. φράση που σημαίνει "ιερός ερωτικός πόλεμος"), επιστρέφουν έγκυες", πρόσθεσε. Δεν είναι γνωστό ωστόσο πόσες γυναίκες έχουν επιστρέψει στην Τυνησία σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

Στον τζιχάντ αλ νικάχ επιτρέπονται οι ερωτικές επαφές εκτός γάμου και με πολλούς συντρόφους ταυτόχρονα. Ορισμένοι σαλαφιστές τον θεωρούν ως θεμιτή μορφή "ιερού πολέμου".

Ο υπουργός δεν διευκρίνισε πόσες γυναίκες βρίσκονται επί του παρόντος στη Συρία. Τα τυνησιακά μέσα ενημέρωσης το τελευταίο διάστημα κάνουν λόγο για "εκατοντάδες" περιπτώσεις, όπως και "εκατοντάδες άνδρες" έχουν φύγει για να πολεμήσουν τις δυνάμεις του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ. Ο Μπεν Τζέντου εκτίμησε ότι από τον περασμένο Μάρτιο, όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του, "6.000 νέοι εμποδίστηκαν να πάνε εκεί".

Πρόσφατα, ο υπουργός είχε παραδεχτεί ότι ενίσχυσε τους ελέγχους στα αεροδρόμια για να ματαιωθούν τα σχέδια ανδρών και γυναικών που σκόπευαν να φύγουν για τη Συρία.

Σύμφωνα με τυνησιακά μέσα ενημέρωσης, χιλιάδες Τυνήσιοι έχουν ενταχθεί στις τάξεις των τζιχαντιστών την τελευταία 15ετία, στο Αφγανιστάν, το Ιράκ και πλέον και στη Συρία.

Ο Άμπου Ιγιάντ, ο ηγέτης του Άνσαρ Ασάρια, του κυριότερου κινήματος των τζιχαντιστών στην Τυνησία, είναι βετεράνος του Αφγανιστάν.

Ήταν εκ των ηγετικών στελεχών της οργάνωσης που ευθύνεται για τη δολοφονία, στις 9 Σεπτεμβρίου 2001, του διοικητή Μασούντ, του μετριοπαθούς ηγέτη της αφγανικής αντίστασης στους Ταλιμπάν.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου