Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΣΟΚ + ΚΡΗΤΗ + ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ + ΣΥΡΙΖΑ =...

=...

«Αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών: Παραπέμπεται ο Γ. Σταθάκης του ΣΥΡΙΖΑ για ατασθαλία εκατομμυρίων στο πανεπιστήμιο της Κρήτης μαζί με ακόμα με 16 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο νυν πρύτανης.»


Η υπόθεση συνδέεται με τη διαχείριση κονδυλίων του Πανεπιστημίου Κρήτης σε διάφορες χρονικές φάσεις που απλώνονται από το 1996 έως το 2004. Αρχικώς η κατηγορία στρεφόταν κατά 19 συνολικά ατόμων αλλά στη συνέχεια η ποινική δίωξη έπαυσε για δύο εξ αυτών λόγω πλημμεληματικού χαρακτήρα των αδικημάτων τους. 

Εκτός του κ. Σταθάκη κατηγορούμενοι είναι ο νυν πρύτανης του Πανεπιστημίου Ευρ. Στεφάνου καθώς και οι Χρ. Νικολάου, Αλ. Καλοκαιρινός, Παν. Κωνσταντόπουλος, Μιχ. Ταρουδάκης, Ι. Μιμίδης, Χαρ. Σαββάκης, Σκ. Παπαιωάννου, Βασ. Καρδάσης, Νικ. Φαράκλας, Νικ. Ανάγνος, Ι. Αντωνιάδης, Γ. Τζιρίτας. Δημ. Κυρτάτας, Νικ. Μοσχονάς και Δημ. Πλουμίδης. Προφανώς κάποια εκατομμύρια δόθηκαν για να γίνουν ερευνητικά προγράμματα και κατέληξαν στις τσέπες επιτήδειων. 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο, υπάρχει η εμπλοκή ενός βουλευτή κόμματος που θέλει να το παίζει και τίμιο και ηθικό. Αν επιβεβαιωθεί αυτή η υπόθεση, κι αν υπάρξει καταδικαστική απόφαση από το δικαστήριο, τότε το πράγμα σοβαρεύει πολύ.

Διαβάστε ακόμη:
Βρε βρε... Κάνουνε τέτοια πράματα οι ακροαριστεροί; No1
Βρε βρε... Κάνουνε τέτοια πράματα οι ακροαριστεροί; No21 σχόλια:

Unknown είπε...

οι αριστεροι μια ζωη ρουφανε απο το κρατικο βυζι.........

Δημοσίευση σχολίου