Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ελεύθεροι Επαγγελματίες ~ Μήπως εξολοθρεύονται από δικαστικούς, παρέα με τα φιλαράκια τους;



Όταν επί μήνες αυτό το όρθιο χοντρό δημοσιουπαλληλικό τέρας προσπαθούσε να εφεύρει πρόσθετο φόρο για τους ελεύθερους επαγγελματίες και δεν του έβγαινε και αποφάσισε να βαφτίσει το κρέας ψάρι ώστε τα συνεταιράκια του στο ΣτΕ να βγάλουν τον πρόσθετο κεφαλικό φόρο ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ νόμιμο και συνταγματικό!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ είναι και το παρόν νομoσχέδιο που αποφασίζει να φορολογήσει...
με άλλο συντελεστή το καθαρό εισόδημα κάποιου επαγγελματία έναντι άλλου μισθωτού... ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ την φορολογία του καθαρού εισοδήματος από ένα μισθωτό σε ένα ελεύθερο επαγγελματία ... ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ !

Δεν περιμένω τίποτα από δικαστικούς και πολιτικούς ! μιλάμε για το χειρότερο συνάφι μαζεμένο σε μία χώρα παρέα ! μιλάμε για τις χειρότερες καραμπινάτες παραβιάσεις του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ! το έχουν κάνει κουρέλι !

Ακόμα και στην ΙΤΑΛΙΑ, όταν οι πολιτικοί και οι μαφιόζοι ξεσάλωναν , βρέθηκε η δικαιοσύνη να το σταματήσει ! ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ να σε σώσει από την λαίλαπα των νταβατζήδων του κράτους ! υπάρχουν στιγμές που εύχομαι το κράτος να είχε πτωχεύσει και τυπικά ! δεν μπορεί, η επόμενη μέρα αδυναμίας πληρωμής των μισθών σε δημόσιους υπαλλήλους θα ξημέρωνε καλύτερη για την χώρα ! θα υποχρέωνε σε αλλαγές βιώσιμες και αληθινές για όλο το δημόσιο και το νταβατζιλίκι μέσα σε μια μέρα θα είχε κοπεί ! οι άνθρωποι αυτοί σάπισε το μυαλό τους από το τάβλι για πολλά χρόνια! συνεχίζουν να βλέπουν κάποιους Έλληνες πολίτες σαν κορόιδα! καμιά κρίση δεν τους δίδαξε! συνεχίζουν να δίνουν μάχες για να είναι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ !

stoukos 


Το τέλος επιτηδεύματος δεν είναι φόρος, δεν μπαίνει επι κανενός εισοδήματος.

Στη χειρότερη περίπτωση είναι ένα είδος κεφαλικου φόρου πάνω σε μια κατηγορία εργαζομένων ή 'δικαίωμα' (βλεπε κρατικό 'νταβατζιλίκι') άσκησης επαγγέλματος όπως στα πολιτικά συστήματα του μεσαίωνα...

Επιτρέπεται κεφαλικός φόρος στην ελλάδα? το έχει ψάξει κανείς;

Τι σημαίνουν τα 650 ευρώ;



Πρακτικά σημαίνουν πως αφου αφαιρέσεις τα έξοδά σου, πληρώσεις το ΟΑΕΕ σου, πληρώσεις τους φόρους σου, πληρώσεις το κόστος διαβιώσής σου, θα πρέπει να σου μείνουν σε αυτες τις δύσκολες εποχές και 650 ευρώ για πέταμα...



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με μηδέν τζίρο και επί δύο χρόνια μέχρι να κλείσω την επιχείρησή μου πλήρωσα ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ Για την αποθήκη με τα εργαλεία μου πλήρωσα επιπλέον ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ
Αυτό λέγεται Νταβατζιλίκι και δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο

Κρασοπατήρ είπε...

Θα γυρίσει ο τροχός. Θα γίνουνε μηνύσεις, επιβάλλεται να επιστρατευτούν συλλογικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα χρήματα θα επιστραφούν. Ας τα πάρουν από τους δικαστικούς!

st είπε...

επειδή δουλεύω, επειδή παράγω επειδή έβγαλα το πανεπιστήμιο και άνοιξα μια δουλειά..............φόρος!!! Σα να λέει σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες οτι είμαστε κορόϊδαρες που δεν γλύψαμε να μπούμε στο δημόσιο.

Δημοσίευση σχολίου