Σ' αυτό το επεισόδιο του "ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΣ" ο Βασίλης Γαλανός συναντά μια εμβληματική μορφή της ελληνικής αποσταγματοποιίας: τον Βαγγέλη Μπαμπατζιμόπουλο.
Ο Γιάννης Καρακάσης MW μας μιλάει για την μετάγγιση του κρασιού: πρέπει να μεταγγίζουμε τα κρασιά;
Επίσης τι είναι οι οίνοι ¨νέου γεωγραφικού πλάτους¨, ποια είναι τα πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή αρώματα του κρασιού; ένα μινι αφιέρωμα στην Rioja, το φημισμένο Tempranillo κ.α. στο 10ο φετεινό επεισόδειο της μοναδικής εκπομπής με θέμα το κρασί στην Ελληνική τηλεόραση.
ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΊΝΟΣ, κάθε Κυριακή στις 20:30 στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.
http://www.krasiagr.com/geyseis-kai-oinos-epeidodio10/
2 σχόλια:
Με κείνο το τσίπουρο που παλαίωνες με φουρνισμενα ροκανίδια οξιάς,τί έγινε,το ήπιες όλο;Δε μας είπες το αποτέλεσμα.
Μόνο το ήπια... Πολλά γίνανε και τις εντυπώσεις τις έγραφα στην ίδια την ανάρτηση. Σχεδόν τελειώνει και το βαρελίσιο το τσίπουρο πλεόν :)
http://krasodad.blogspot.gr/2015/10/chips-sticks.html
Δημοσίευση σχολίου