Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Θέλουνε resort spa & παραλίες οι λάθρο! Την κοπανάνε από τους χώρους φιλοξενίας ~ Τον ήπιανε & στην Αλεξάνδρεια


Αρνήθηκαν να κατέβουν οι λαθροεισβολείς από τα 3 λεωφορεία ενώ μόνο οι λάθροεισβολείς που επέβαιναν στο ένα λεωφορείο δέχτηκαν να διαμείνουν στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων λάθρο στην Αλεξάνδρεια. Οι λαθροεισβολείς αντιδρούν στα ψέματα και στην παραπληροφόρηση που δέχτηκαν στον Πειραιά.

Προκειμένου να τους πείσουν, στο πλαίσιο της εκστρατείας εκκένωσης του λιμανιού, δημιούργησαν σε όλους την εντύπωση ότι θα μετακινηθούν στο συγκρότημα τουριστικών κατοικιών στην Μυρσίνη Ηλείας.


Τα λεωφορεία αναχώρησαν... Με την διαφορά ότι έξι κατέληξαν στην Ηλεία και τέσσερα στα Γιάννενα.Οι αντιδράσεις των λαθροεισβολεών συνεχίστηκαν με αποτέλεσμα τα 4 λεωφορεία να προωθηθούν στην Αλεξάνδρεια αλλά οι λαθροεισβολείς από τα 3 λεωφορεία να αρνούνται να κατέβουν προς το παρόν αφού οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται!

Τελικά δύο λεωφορεία με συνολικά 72 άτομα επέστρεψαν στην Αθήνα.



Εν τω μεταξύ, άρχισαν ήδη να βολτάρουν στις καφετέριες της Αλεξάνδρειας μικρο-αγέλες λαθρομεταναστών ηλικίας 20~25 ετών...

Πανηγυρίζουν οι ακροαριστεροί της περιοχής 1000 λαθρομετανάστες θα μεταφερθούν στην Αλεξάνδρεια. (Το γνωστό παρτάλι Καρανίκας είναι από την Αλεξάνδρεια).

Τους λαθρομετανάστες υποδέχτηκαν μέλη της Ομάδας Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας, μέλη της Αντιρατσιστικής Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας Αλεξάνδρειας ενώ στο χώρο βρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αλεξάνδρειας κ. Μπρουσκέλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αλεξάνδρειας Όλγα Μοσχοπούλου, Κίμων Παράσχου και Γκιουρτζής Στέφανος, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας Μίχος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας Μόζιαρης με τον αντιπρόεδρο Τσαρτσάνη κ.ά.

Στο παλιό στρατόπεδο του 722 ΤΜΧ δημιουργήθηκε ύστερα από μια γιγαντιαία προσπάθεια λίγων ημερών, την ευθύνη και τον συντονισμό του κέντρου φιλοξενίας έχει o Συνταγματάρχης Μπαντιμαρούδης Χαράλαμπος, Δκτης ΣΑΣ του 3ου ΤΕΑΣ Αλεξάνδρειας.

Τοποθετήθηκαν 150 σκηνές με μέσο όρο διαβίωσης 8 ατόμων, ειδικές σκηνές για άτομα με ειδικές ανάγκες ή προβλήματα υγείας, χημικές τουαλέτες ανδρών-γυναικών ενώ σε άλλο χώρο τοποθετήθηκαν καμπίνες-ντουζιέρες.
 

Οι Έλληνες φαντάροι για ακόμη μία φορά γίνανε Φιλιππινέζες για να καθαρίζουν και να ταΐζουν τους λάθρο, ενώ οι δημόσιες υπηρεσίες του ελληνικού λαού διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή μήπως και κρυώσει ο κώλος κάποιου ταλιμπάν.

Ο εποικισμός της χώρας μας από επικίνδυνους ισλαμιστές είναι σε πλήρη εξέλιξη. Δυστυχώς η ακροαριστερή συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τη χαριστική βολή στην Ελλάδα. 



ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;
 
Τί παίζει και δεν στέλνουνε ΚΑΝΕΝΑΝ στην Κρήτη, ενώ σε ολόκληρη Πελλοπόνησο στείλανε μόλις 325 άτομα;















2 σχόλια:

Unknown είπε...

Μάλλον τους πάνε όπου ψηφίσανε ΣΥΡΙΖΑ

Κρασοπατήρ είπε...

Με αυτήν τη λογική θα έπρεπε να τους πάνε όλους στην Κρήτη. Ανέκαθεν (κρατικοδίαιτοι) Πασοκοσυριζαίοι.

Δημοσίευση σχολίου