Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Η φωτό της ημέρας ~ Ο Τσίπρας κλαίει από τα γέλια με την Πανακότα (Καμμένο) +vid



Όλα ξεκίνησαν όταν, ο Καμμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επέκρινε τη ΝΔ προκαλώντας την αντίδραση της κυρίας Βούλτεψη η οποία του είπε: «Τι έγινε βρε Πανό, τελείωσε ο πόλεμος; Γύρισες;».

Στο σχόλιο της Βούλτεψη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια του ούτε ο πρωθυπουργός, ο οποίος, μάλιστα, προσπάθησε να κρυφτεί βάζοντας μπροστά το χέρι του!


Στην συνέχεια ο Καμμένος και πάλι κατηγόρησε την ΝΔ λέγοντας ότι το σημερινό ασφαλιστικό νομοσχέδιο έρχεται ως αποτέλεσμα των καταστροφικών συνεπειών του psi! «Άντε πάλι» αντέδρασε η κυρία Βούλτεψη και πρόσθεσε «γιατί δεν το έκανες Κούγκι;»

Οι συνεχείς της παρεμβάσεις, όμως, της Βούλτεψη προκάλεσαν την επέμβαση του Τέρενς Κουικ ο οποίος της είπε «θα σταματήσεις επιτέλους τις Κατινιές;»












1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απόψε Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 και ώρα 23:55, o Δημήτρης Καζάκης, γ.γ. του ΕΠΑ.Μ., θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή KONTRA 24 με τον δημοσιογράφο Αιμίλιο Λιάτσο στο Kontra Channel.
Σε επίγεια μετάδοση στην Αττική, μέσω Nova και OTE TV, και μέσω διαδικτύου @ http://live24.gr/webtv/kontrachannel/

Ετούτη η γη ανήκει στο γένος μας, στο λαό μας, και εκτός από τα ομόλογα που έχουν υπογράψει οι εγκάθετοι κυβερνήτες για να μας έχουν αλυσοδεμένους οι ντόπιοι και ξένοι ληστοσυμμορίτες, υπάρχει και ένα ομόλογο που από τον εποχή του Κολοκοτρώνη έχει μείνει ανεκπλήρωτο: το ομόλογο της ελευθερίας της Ελλάδος. Κι αυτό ήρθε η ώρα να πληρωθεί στο ακέραιο και με όλους τους τόκους υπερημερίας.

Δημοσίευση σχολίου