Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Η Ουγγαρία δίνει σπίτι στις οικογένειες που θα κάνουν 3 παιδιά ~ Στην Ελλάδα, άστο... Τί θα έκανα εάν ήμουν ΠρωθυπουργόςΟι κυβερνήσεις στην χώρα μας μισούν την ελληνική οικογένεια. 

Μισούν τον Έλληνα και την Ελληνίδα και αδιαφορούν για το μέλλον αυτής της χώρας. Στην πραγματικότητα κάνουν ό,τι μπορούν για να αφανίσουν τον ελληνικό λαό. Έναν λαό ο οποίος έχει αφεθεί στην απάθεια, στην ηττοπάθεια και στην αυτοκτονική διάθεση. Αλλά δεν είναι όλοι σαν τα μούτρα τους (μας).

Προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα μείωσης του πληθυσμού, η ουγγρική κυβέρνηση, από τις αρχές του 2016 ξεκίνησε ένα πρόγραμμα για τη χορήγηση ενός μεγάλου χρηματικού ποσού για αγορά μονοκατοικίας για όλα τα νεαρά ζευγάρια που θα συμφωνούσαν να κάνουν τουλάχιστον τρία παιδιά.

Το πρόγραμμα σχεδιασμένο για να ενισχύσει τις γεννήσεις των Ούγγρων, ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου στο κτίριο του Κοινοβουλίου της Ουγγαρίας υπό την παρουσία του Υπουργού του Γραφείου του Πρωθυπουργού, János Lázár.


Το πρόγραμμα προβλέπει την χορήγηση από το κράτος ενός πακέτου βοήθειας ύψους 10 εκατομμυρίων φιορινιών Ουγγαρίας (HUF) σε όλα τα ζευγάρια που θα συμφωνήσουν να κάνουν τρία παιδιά μέσα σε δέκα χρόνια.


Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οδηγό Ακινήτων, η μέση τιμή για μία μονοκατοικία στην Ουγγαρία είναι 9,3 εκατομμύρια HUF.


Ο υπουργός Lázár ανέφερε ότι η επιχορήγηση αποτελεί μέρος της επέκτασης του προγράμματος της κυβέρνησης "οικογενειακό επίδομα πρώτης κατοικίας".


Εκτός από την μη επιστρεπτέα οικονομική ενίσχυση, οι οικογένειες που θα συμφωνήσουν να έχουν τρία παιδιά μπορούν επίσης να επιλεχθούν για ένα επιπλέον δάνειο ύψους 10 εκατομμυρίων HUF για μια περίοδο είκοσι πέντε ετών, με τόκο που δεν μπορεί να είναι υψηλότερος από 3 τοις εκατό.


«Προκειμένου η πρώτη κατοικία να γίνει όσο το δυνατόν πιο ασφαλής, κατά την αγορά ενός νέου σπιτιού, η ενίσχυση θα αυξηθεί σε 2,6 εκατομμύρια HUF στην περίπτωση των δύο παιδιών», πρόσθεσε ο Lázár.


Ο Υπουργός είπε, επίσης, ότι όσοι έχουν ήδη υποβάλει αίτηση για το "οικογενειακό επίδομα πρώτης κατοικίας" στο παρελθόν ή για επίδομα κοινωνικής πολιτικής, που ήταν διαθέσιμο νωρίτερα, μπορούν να ζητήσουν τη βοήθεια ενός ποσού μειωμένου κατά τις επιχορηγήσεις που έχουν ήδη λάβει.


«Στην περίπτωση της αγοράς των νέων κατοικιών, οι περιορισμοί σχετικά με το μέγιστο αριθμό των τετραγωνικών μέτρων έχουν καταργηθεί, μεταξύ των προϋποθέσεων επιλεξιμότητας για την οικονομική ενίσχυση, ακόμη και στην περίπτωση ενός μόνο παιδιού. Το ανώτατο όριο ηλικίας επιλεξιμότητας για την ενίσχυση εξακολουθεί να παραμένει 40 χρόνια».


Επιπλέον, ανακοινώθηκε ότι ο ΦΠΑ για την αγορά νέων κατοικιών θα μειωθεί από 27 τοις εκατό στο 5.


Η ουγγρική Κεντρική Στατιστική Υπηρεσία ανέφερε ότι κατά τους πρώτους δέκα μήνες του 2015, γεννήθηκαν 76.531 παιδιά στην Ουγγαρία, αριθμός που αντιστοιχεί στο μισό τοις εκατό περισσότερο από ό, τι το προηγούμενο έτος.


Ο αριθμός των θανάτων για την ίδια περίοδο ήταν 109.822, πράγμα που σημαίνει ότι σε πραγματικούς όρους, ο πληθυσμός συνεχίζει να μειώνεται, αν και με πολύ βραδύτερο ρυθμό από ό, τι πριν. Αυτό μεταφράζεται σε 9,3 γεννήσεις ζώντων νεογνών και 13,4 θανάτους ανά χίλιους κατοίκους.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώΑν λέω αν, ήμουν για ένα χρόνο πρωθυπουργός στην Ελλάδα και ήθελα πραγματικά να επιβιώσει αυτή η χώρα....1. Σε κάθε ΕΛΛΗΝΙΚΗ οικογένεια (στο γένος) θα παραχωρούσα με τυπικό ενοίκιο ένα ακίνητο του δημοσίου στο κέντρο της Αθήνας για να μείνει. Αν έκανε τέταρτο παιδί θα παραχωρούσα δωρεάν το ακίνητο στην οικογένεια για 50 χρόνια.

2. Για κάθε παιδί θα έπαιρνε η οικογένεια 150 ευρώ το μήνα μετά και τη γέννηση του τρίτου παιδιού. Αν η οικογένεια αποκτούσε περισσότερα από 4 παιδιά το ποσό θα ανέβαινε στα 200 ευρώ ανά παιδί.

3. Για όλα τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών δωρεάν διαμονή και διατροφή κατά τη φοίτηση τους στα πανεπιστήμια, σε φοιτητικές λέσχες και επιδότηση της μετακίνησης τους από και προς το τόπο κατοικίας τους, όταν είναι σε διαφορετικές πόλεις και δωρεάν μετακινήσεις μέσα στην ίδια πόλη.

4. Φορολογικά κίνητρα για τη δημιουργία επιχείρησης με σταθερό φορολογικό ορίζοντα δεκαετίας

5. Αγορά αυτοκινήτου χωρίς δασμούς και τέλη.

6. Αύξηση αφορολογήτου εισοδήματος

7. Ειδικό επίδομα διατροφής και ειδών πρώτης ανάγκης μέχρι και το δεύτερο έτος της ηλικίας καθ' εκάστου παιδιού μετά το τρίτο παιδί.

Έτσι κάνεις πολιτική για να αυξήσεις τον πληθυσμό σου και όχι εποικίζοντας τη χώρα με Ισλαμιστές. Καταλάβατε κύριοι;

Υ.Γ Όλα τα ανωτέρω ποσά επιδοτούνται από την ΕΕ ως δημογραφικά μέτρα.@Χριστίνα Σιδέρη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι επείγουσα ανάγκη, ο Ελληνικός λαός να κατανοήσει σήμερα, πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την συνένωση σε ένα Παλλαϊκό Μέτωπο, ικανό να οδηγήσει σε μια Δημοκρατική Ελλάδα !!!
Επιτέλους, μετά από τέτοια πολυετή δοκιμασία, ταλαιπωρία και εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών, σταθερά το τρέχον διάστημα, γιγαντώνεται η τάση της Ελληνικής κοινωνίας, για έναρξη δημόσιας συζήτησης για μετάβαση σε Νέο Εθνικό Νόμισμα, σε ευθεία αντιπαραβολή με τα επιχειρήματα των υποστηρικτών του ευρώ και της παραμονής της Χώρας σε καθεστώς οικονομική κατοχής, εσαεί.

Αποψε Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 23.55 στο Kontra Channel, ο Δημήτρης Καζάκης, Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ., θα είναι καλεσμένος του δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου στην εκπομπή Kontra 24.

Παρακολουθήστε την εκπομπή
• σε επίγεια μετάδοση στην Αττική,
• μέσω Nova και OTE TV και
• μέσω διαδικτύου στο http://live24.gr/webtv/kontrachannel/ — with Dimitris Kazakis

Δημοσίευση σχολίου