Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Οι καλοί τραμπούκοι και το αυγό του φιδιούΗ Αστυνομία είναι αγαπημένος στόχος των πάσης λογής σαλεμένων, προϊόντων του πολιτισμικού μαρξισμού στην Παιδεία, που παθαίνουν καταληψία και τους γυρνάνε τα μάτια με τα «προσφυγόπουλα», τα δικαιώματα της gay πιτσιλωτής μπεκάτσας και φυσικά το «δικαίωμα» στη βία των συντρόφων τους, διότι, κατά τη φασίζουσα φάλαγγα της καθεστωτικής «προόδου», δεν έχει σημασία τι κάνει κάποιος, αλλά ποιος το κάνει. Κακά ακροδεξιά μαχαίρια και «καλά» προοδευτικά ρόπαλα, πιστόλια και μολότοφ.


Η πραγματικότητα των δύο άκρων μάς έστειλε προχθές χαιρετίσματα από το Εφετείο. Μέσα δικάζονταν για φόνο και επιθέσεις οι μεν, απέξω είχαν έρθει με κράνη, ρόπαλα και άλλα σύνεργα οι δε. Επακολούθησε του Κουτρούλη ο γάμος, καφριλίκια με ειρωνείες για νεκρούς και ζώντες και κατάλυση, γι’ άλλη μια φορά, κάθε έννοιας ευνομούμενης Πολιτείας.

Κάποιοι πολίτες, βάλτε τους ουρά και κέρατα, αν θέλετε, δικάζονται και η διαδικασία είναι μονίμως υπό πολιορκία από αυτούς που τους ξέρουν όλοι και κανείς δεν τους αγγίζει. Σχετικά πρόσφατα και τα πρωτοφανή γεγονότα στις προσφυγικές πολυκατοικίες δίπλα στον Αρειο Πάγο, με τους πολλαπλούς τραυματισμούς αστυνομικών, που, ως γνωστόν, δεν έχουν μάνες, φυτρώνουν στα λάχανα και υπηρετούν κάποιον άλλον λαό, στον μακρινό Σείριο.Συχνές στα δικαστήρια οι επιθέσεις κατά θεωρούμενων πολιτικών αντιπάλων, δικηγόρων, εκφοβιστικές συγκεντρώσεις έξω από σπίτια δικαστών, διαδικτυακές και όχι μόνον απειλές, ενώ αγέλες κάνουν και... περιπολίες, επιτιθέμενες σε όποιον θεωρήσουν «φασίστα».

Στη χώρα όπου το κράτος αλλάζει δρομολόγια στα τρόλεϊ για να μην τα καίνε οι τραμπούκοι, που μετά μέσα από τα κάγκελα του Πολυτεχνείου χλευάζουν την Αστυνομία, ενίοτε συμβαίνουν και γεγονότα που γελοιοποιούν τους τραβεστί φωταδιστές, ήτοι από έξω «πρόοδος» κι από μέσα ολοκληρωτισμός και υστερία επιβολής μειοψηφικών ιδεοληψιών στην πλειονότητα.

Η Αστυνομία είναι αγαπημένος στόχος των πάσης λογής σαλεμένων, προϊόντων του πολιτισμικού μαρξισμού στην Παιδεία, που παθαίνουν καταληψία και τους γυρνάνε τα μάτια με τα «προσφυγόπουλα», τα δικαιώματα της gay πιτσιλωτής μπεκάτσας και φυσικά το «δικαίωμα» στη βία των συντρόφων τους, διότι, κατά τη φασίζουσα φάλαγγα της καθεστωτικής «προόδου», δεν έχει σημασία τι κάνει κάποιος, αλλά ποιος το κάνει. Κακά ακροδεξιά μαχαίρια και «καλά» προοδευτικά ρόπαλα, πιστόλια και μολότοφ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και το κατ’ ευφημισμόν αρμόδιο υπουργείο χαϊδολογούν το παρακράτος τους, διότι τόση ανοχή το κράτος δείχνει μόνο στο παρακράτος του. Στο Εφετείο ένας ηλίθιος πέρασε τον πολυφορτιστή αστυνομικού για κάμερα. Σημειωτέον, όλοι οι παράνομοι, από κλεφτρόνια μέχρι τραμπούκους και τρομοκράτες, τρέμουν τις κάμερες, διότι είναι αδιάψευστο στοιχείο τού τι έκαναν. Γι’ αυτό, άλλωστε, πάνε σε όλες τις βρομοδουλειές τους με κουκούλες ή κράνη.Σαν φωτιά στα ξερά χόρτα απλώθηκε η «οργή» των μουτζαχεντίν της προοδευτικής ενημέρωσης για το δήθεν ανοσιούργημα που είδε η γκαβομάρα τους. Διάβασα πως βρέθηκε άλλο αστροπελέκι που κάλεσε σε εξηγήσεις τον αστυνομικό και μάλιστα έδωσαν την πληροφορία στη δημοσιότητα, για να ικανοποιήσουν τον ηλίθιο που ήγειρε το θέμα και τους ομοίους του. Τελικά, ήταν πολυφορτιστής.
Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να χαϊδεύει το φίδι που θα τον δαγκώσει. Ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του ξεχνούν όμως πως ανάμεσα σε αυτούς και στο λιντσάρισμα από παλαβούς ιδεοληπτικούς συνήθως υπάρχουν μόνον δύο σειρές αστυφύλακες.

Στις σοβαρές χώρες οι συγκεντρώσεις, όταν υπάρχει πιθανότητα εκτρόπων, απαγορεύονται και οι παραβάτες συλλαμβάνονται. Στις σοβαρές χώρες υπάρχει αστυνομικός που βιντεοσκοπεί τις συγκεντρώσεις, ενώ νομίμως χρησιμοποιούνται οι κάμερες ασφαλείας που έχουν τοποθετηθεί στους δημόσιους χώρους και, αν γίνει παράνομη πράξη, είτε ναζί είσαι είτε αναρχικός ή απλό κλεφτρόνι, πας με τις χειροπέδες στο δικαστήριο και το προσωπικό σου άλμπουμ και βίντεο να σε συνοδεύει.

Στην Ελλάδα, με την αρωγή του καρκινώματος των «ανεξάρτητων Αρχών», αυτό ακόμη εμποδίζεται.
Αυτοί που διεκδικούν το «δικαίωμα» στη μολότοφ δεν διαφέρουν σε τίποτε από τον Ρουπακιά, αφού οι πράξεις τους είναι κι αυτές ποινικά αδικήματα. Γυρίζουμε πίσω στις σπηλιές και η δημοκρατική Πολιτεία πρέπει να διεκδικήσει πάλι το μονοπώλιο των οργάνων της στη βία. Διότι, τελικά, κι αυτή είναι η δεξιά, συντηρητική και αληθινά δημοκρατική θέση, σημασία έχει τι κάνεις, αν παραβιάζεις τον νόμο και όχι ποιος νομίζεις ότι είσαι.


Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου