Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Πυροβολισμοί & ληστείες από ρατσιστές μέσα στο Α.Π.Θ.!

Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. που βρίσκεται στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Άγνωστος άντρας εισέβαλλε στο υποκατάστημα και αφού πυροβόλησε μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό, απαίτησε από υπάλληλο να του δώσει τα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία.

Τελικά, άρπαξε 2.500 ευρώ και εξαφανίστηκε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.


*Συνελήφθησαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, δύο Γεωργιανοί ληστές ηλικίας 21 και 20 ετών.

Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες λίγες ώρες πριν τη σύλληψή τους, κινούμενοι εντός του χώρου του ΑΠΘ, πλησίασαν έναν 24χρονο ημεδαπό και με την απειλή μαχαιριού και χρήσης σωματικής βίας, του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά του αντικείμενα.

 Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα ίδια άτομα, βραδινές ώρες της 24ης Μαρτίου, στον ίδιο πανεπιστημιακό χώρο, επίσης με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από έτερο 24χρονο, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, το κινητό του τηλέφωνο και διάφορα έγγραφά του.

Σημειώνεται ότι, στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν αιχμηρά αντικείμενα, διαρρηκτικά εργαλεία και ένα μαχαίρι, τα οποία κατασχέθηκαν ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου