Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Λαθρομετανάστης σκότωσε το φίλο του πάνω στο... μεθύσι



Τον 24χρονο φίλο του, με τον οποίο μεγάλωσαν μαζί από παιδιά σαν αδέρφια, σκότωσε ένας 30χρονος Γεωργιανός στη Δράμα, «τυφλωμένος» από το... αλκοόλ και εξαιτίας κάποιας ανούσιας παρεξήγησης. Μόλις ο 30χρονος δράστης συνειδητοποίησε την πράξη του επιβίβασε το θύμα σε αυτοκίνητο με σκοπό να το μεταφέρει στο νοσοκομείο, ωστόσο κατά τη διάρκεια της διαδρομής ενεπλάκη σε... τροχαίο και συνελήφθη.

Αξιωματικός της ΕΛΑΣ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι δύο φίλοι βρίσκονταν από το πρωί της Κυριακής στο σπίτι του δράστη στη Δράμα. «Είχαν ξεκινήσει να καταναλώνουν αλκοόλ από νωρίς και για αρκετές ώρες, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε κατάσταση μέθης», εξηγεί στέλεχος της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άντρες, με καταγωγή από τη Γεωργία, είχαν μεγαλώσει μαζί από μικρά παιδιά, ενώ στις αρχές Απριλίου θα γίνονταν και κουμπάροι, αφού ο δράστης θα βάφτιζε το παιδί του θύματος. Ωστόσο, το μεσημέρι της Κυριακής οι δύο φίλοι άρχισαν ξαφνικά να μαλώνουν εξαιτίας κάποιας παρεξήγησης, ενώ έφτασαν σε σημείο ακόμη και να παλέψουν μεταξύ τους.

Τελικά, λίγο πριν από τις πέντε το απόγευμα, ο δράστης άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και μ' αυτό χτύπησε τον 24χρονο στο θώρακα αφήνοντάς τον νεκρό. Οταν κατάλαβε τι είχε κάνει, επιβίβασε το θύμα στο αυτοκίνητο της μητέρας του και προσπάθησε να το μεταφέρει στο νοσοκομείο της Δράμας. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της διαδρομής ενεπλάκη σε τροχαίο με υλικές ζημίες, με αποτέλεσμα στο σημείο να σπεύσει δύναμη της ΕΛΑΣ.

Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι βλέποντας έναν αιμόφυρτο άντρα μέσα στο όχημα και συνέλαβαν το δράστη του εγκλήματος, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν το θάνατό του. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές, ο δράστης απέδωσε την πράξη του στην «κακιά ώρα», δήλωσε μετανιωμένος και ανέφερε ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου