Σε ποιότητα-αρώματα, φτάνει (κατ' εμέ) το 80-85% του αντίστοιχου εμφιαλωμένου στο γυάλινο μπουκάλι, αλλά με τιμή σχεδόν στο ένα τρίτο, τα ξεχνάς όλα :). -Έτη φωτός ανώτερο από ρετσίνες και λοιπά ξύδια...
Διατίθεται σε ορισμένες κάβες και στο διαδίκτυο με παραγγελία. Εάν είσαι όμως από Θεσσαλονίκη μεριά, υπάρχει στο...
κέντρο στην αγορά Μοδιάνο στον "Κρητικό" μέσα στη στοά. Μπορείς να πάρεις χύμα όσο θες με 2,54 ευρώ το λίτρο, ενώ για το σφραγισμένο 5λιτρο, θα δώσεις 13 ευρουλάκια. (Το μπουκάλι στα σούπερ, κοστίζει γύρω στα 4,5 ευρώ, δηλαδή το λίτρο 6,5-7 ευρώ, ενώ στις κάβες, βάλτε +30%).
Το βάζεις στο ψυγείο και ησυχάζεις...
Πίνεται παγωμένο, συνδιάστε το με κεφαλοτύρια, φιλετάκια κοτόπουλου, ψάρι, σταφύλια.
Το συγκεκριμένο στον ασκό το θυμάμαι 6-7 ευρώ το λίτρο στην ταβέρνα "Ούζου Μέλαθρον".
*Επαναλαμβάνω ότι δεν μπορεί το συγκεκριμένο προϊόν να φτάσει την ποιότητα του αντίστοιχου κρασιού στο μπουκάλι. Το ξηρό Μοσχάτο Αλεξανδρείας της ΕΑΣ Λήμνου (και των ανεξάρτητων παραγωγών του νησιού) είναι από τα καλύτερα και οικονομικότερα της Ελλάδος. Γεμίζεις το ποτήρι και μοσχοβολάει το τραπέζι.
Ιστοσελίδα της ΕΑΣ Λήμνου:
http://www.limnoswines.gr/
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου