Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Μάχη (στήθος με στήθος) της Ίννας Ιννάκη για τα «Όσκαρ του πορνό» (φωτό)


Μπήκα στον Ε.Τ. να δω καμιά είδηση, πάω στις "δημοφιλέστερες" και πρώτη η συγκεκριμένη... Καλά σας κάνουνε οι πολιτικοί λοιπόν.

Η Ιννα Ιννάκη, πρόσωπο του Erotic Art Festival, που τα τελευταία χρόνια κάνει… θραύση στο εξωτερικό, είναι υποψήφια για τα AVN (Adult Video News) Awards στην κατηγορία Most Spectacular Boobs (σ.σ.: τα πιο εντυπωσιακά στήθη)!

Η ανάδειξη της νικήτριας θα ανακοινωθεί στη φαντασμαγορική τελετή απονομής των βραβείων που θα πραγματοποιηθεί στις...
27 Ιανουαρίου 2018 στο «Ηard Rock Hotel & Casino» στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ. Πάντως, η κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου, που αποτελεί τη μεγαλύτερη διάκριση παγκοσμίως για τους σταρ της βιομηχανίας του πορνό, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση!

Ειδικότερα, η Ιννα έχει να συναγωνιστεί 51 από τις καλύτερες ηθοποιούς ερωτικών ταινιών διεθνώς, μέσα από ψηφοφορία που ήδη διεξάγεται από την επίσημη ιστοσελίδα των ΑVN, αναφέρει η Espresso. Οι συνυποψήφιές της είναι πολύ δυνατά ονόματα στον χώρο του διεθνούς πορνό και θα χρειαστεί να δώσουν μάχη στήθος με στήθος για τη νίκη!

Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες από τις πιο σκληρές αντιπάλους της: Η Γελένα Γένσεν είναι γεννημένη το 1981 στο Λος Αντζελες και είναι ήδη κάτοχος δύο βραβείων: Ενα το 2010 του XBIZ Award, με τίτλο Web Babe of the Year, κι ένα το 2013, επίσης του AVN Award, με τίτλο Best Solo Girl Website. Η εντυπωσιακή 29χρονη Χέδερ Βαν από την Καλιφόρνια διεκδικεί επίσης το χρυσό αγαλματίδιο, όπως και η Ζακλίν Τέιλορ από το Νιου Τζέρσι, που αποτελεί σοβαρή «απειλή» για τον πρώτο τίτλο.



Τίτλοι και βραβεία


Ομως, και η δική μας υποψήφια δεν στερείται τίτλων και βραβείων… Η Ιννα Ιννάκη, που έχει γίνει γνωστή στους διεθνείς κύκλους του πορνό ως «Ελληνίδα θεά» («Greek Godness»), πρόπερσι το καλοκαίρι κατέκτησε το βραβείο καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης πορνοστάρ στην Ευρώπη (DDF Awards/Hungary) και πέρυσι πήρε τον τίτλο της καλύτερης πορνοστάρ στην Ευρώπη (Ero Awards/Spain).
Φέτος δοκιμάζει τις δυνάμεις της και στη μεγαλύτερη διοργάνωση βραβείων πορνό στον κόσμο. Να της ευχηθούμε, λοιπόν, να πάρει τις περισσότερους ψήφους και να φέρει στην Ελλάδα το… χρυσό αγαλματάκι!










Πηγή


Δείτε ακόμη:




Μόνο υπερηφάνεια ~ Η Ίννα δημοφιλέστερη πορνοστάρ στον κόσμο! +pics

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου