Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Στην πλέον αξιόπιστη δημοσκόπηση, αποκαλύπτεται πόσο παρτάκηδες είναι οι Έλληνες +vid


Πολύ ενδιαφέρον βίντεο, με τα κυριότερα στοιχεία της έρευνας της MRB. Μεταξύ άλλων, μου έκανε εντύπωση, ότι ενώ οι Έλληνες δηλώνουν πως το κοινωνικό μέρισμα προέρχεται από υπερφορολόγηση, στην αμέσως επόμενη ερώτηση, δηλώνουν ότι καλό θα είναι να δοθεί και του χρόνου με τον ίδιο τρόπο, παρά να γίνουν επενδύσεις σε υποδομές και αναπτυξιακά προγράμματα!

Ένα level παρτακισμού πιο πάνω, είναι πως προτιμούν να γίνει κούρεμα καταθέσεων σε όλους, παρά να γίνουν πλειστηριασμοί σπιτιών αυτών που χρωστάνε τα δάνειά τους. Τα δικά μου δικά μου, και τα δικά σας δικά μου. Η σοβιετική νοοτροπία...
των επιδομάτων και του Κράτους-Πατερούλη, έχει διαποτίσει το DNA μας. Καμία ελπίδα.




Τις εξαμηνιαίες τάσεις της MRB παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αnt1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Πρόεδρος - Διευθύνων Σύμβουλος της MRB HELLAS S.A, Δημήτρης Μαύρος.
Η συγκεκριμένη μέτρηση αποτελείται από την πανελλαδική έρευνα σε 2.000 πολίτες με δικαίωμα ψήφου, με τη μέθοδο των προσωπικών συνεντεύξεων (face to face) και ανώνυμη κάλπη και καταγράφει τη σημερινή πολιτική κατάσταση της χώρας (χρόνος διεξαγωγής 1 έως 8 Δεκεμβρίου 2017).

Δείτε ολόκληρη την έρευνα με τις τάσεις της MRB ΕΔΩ.


Δείτε το βίντεο από του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1:
 



enikos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου