Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Συνελήφθησαν ακόμη 2 παρανοϊκοί δολοφόνοι λαθρομετανάστες +vid


Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας μπήκαν οι δύο Ιρακινοί ληστές που χθες το βράδυ επιτέθηκαν σε υπάλληλο περιπτέρου επί της Βασιλίσσης Αμαλίας και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για δύο πολύ σκληρούς κακοποιούς οι οποίοι όταν λίγα λεπτά αργότερα από την επίθεση σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία, εντοπίστηκαν από μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αθηνών που πήραν σήμα και χτένιζαν την περιοχή, προέβαλλαν σθεναρή αντίσταση για να ξεφύγουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μάλιστα επιχείρησαν να επιτεθούν στους αστυνομικούς με το μαχαίρι που είχαν καρφώσει στον υπάλληλο του περιπτέρου και ένα κατσαβίδι που κουβαλούσαν πάνω τους.

Αυτό που προσπαθούν να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί είναι αν τα δύο αυτά άτομα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες που αποκαλύπτει το protothema.gr έχουν εμπλακεί και σε άλλες επιθέσεις, ανήκουν σε οργανωμένη ομάδα και ποιοι είναι οι συνεργοί τους.









Θεσσαλονίκη: Πακιστανός απειλούσε περαστικούς με λεπίδα 



Συνελήφθη από την αστυνομία άνδρας που απειλούσε περαστικούς με λεπίδα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Τρίτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο 20χρονος Πακιστανός για άγνωστο λόγο έβγαλε από την τσέπη του λεπίδα και άρχισε να απειλεί όσους βρίσκονταν γύρω του. Το περιστατικό σημειώθηκε στην αγορά Βλάλη, λίγο πριν τις 13:00.
Περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας Ζ. Στη θέα των αστυνομικών ο δράστης πέταξε την λεπίδα. Αμέσως μετά οι αστυνομικοί του φόρεσαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου.
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο thestival.gr ότι ο 20χρονος έβριζε αδιακρίτως άτομα που ήταν γύρω του ενώ στη συνέχεια έβριζε την Ελλάδα. Ο συλληφθείς έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου