Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

ΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη: 20χρονος Αλγερινός μπούκαρε σε διαμέρισμα και αποπειράθηκε να βιάσει 27χρονη


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην περιοχή της Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, 19χρονος Αλγερινός σκαρφάλωσε από την πρόσοψη πολυκατοικίας και εισέβαλε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου από την μπαλκονόπορτα.

Μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν μια 27χρονη γυναίκα η οποία ήταν καθισμένη στον καναπέ και παρακολουθούσε τηλεόραση. Ο 19χρονος κατάφερε να βρει το πορτοφόλι της νεαρής χωρίς να γίνει αντιληπτός. Αντί να αποχωρήσει από το διαμέρισμα,...
τράβηξε μαχαίρι και της επιτέθηκε.


Με την απειλή μαχαιριού επιχείρησε να την ακινητοποιήσει για να την βιάσει. Εκείνη έβαλε τις φωνές, αναγκάζοντας τον νεαρό Αλγερινό να τραπεί σε φυγή.

Πήδηξε από το μπαλκόνι στο δρόμο και εξαφανίστηκε. Η νεαρή ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία. Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί τους παρέδωσε το κινητό τηλέφωνο του δράστη, το οποίο του είχε πέσει εντός του διαμερίσματος.

Ξεκίνησε αστυνομική έρευνα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου. Μετά από επισταμένες έρευνες ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί. Μέχρι την απολογία του θα παραμείνει κρατούμενος.

Ο συλληφθείς έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις κλοπών και διακίνησης ναρκωτικών.

ΠΗΓΗ: thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου