Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Κατηγορούμενος σε δίκη για σεξουαλική παρενόχληση στην Κρήτη: «Δε φταίω εγώ κύριε Πρόεδρε, όλο το γυμναστήριο κοίταζε τα οπίσθια της»


Η δίκη για σεξουαλική παρενόχληση μέσα σε γυμναστήριο από τον προπονητή προς μια 21 ετών γυναίκα που γυμναζόταν ήταν σε εξέλιξη. Μάλιστα όταν συνέβη το περιστατικό η κοπέλα ήταν ανήλικη.

Το κορίτσι καταγγέλλει ότι σοκαρίστηκε από την απρεπή συμπεριφορά του 42χρονου σήμερα άνδρα, ο οποίος άρχισε να...
της μιλάει χυδαία και επιχείρησε να την αγγίξει στα γεννητικά όργανα ενώ εκτελούσε ασκήσεις για πόδια στον υπόγειο χώρο του γυμναστηρίου.

Ο 42χρονος από την πλευρά του, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, ισχυρίζεται ότι σε καμία περίπτωση δεν την παρενόχλησε σεξουαλικά, άλλωστε δεν θα μπορούσε να το κάνει καθώς παρά δίπλα γυμνάζονταν άλλα άτομα.

Υποστηρίζει ότι η κοπέλα προσβλήθηκε επειδή της έκανε παρατήρηση για το προκλητικό ντύσιμο της, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι «όλο το γυμναστήριο κοιτούσε τα ωραία οπίσθια της».

Ανέφερε ότι φορούσε κολάν καλσόν και κάποια στιγμή της μίλησε με απρεπή τρόπο για να …μαζευτεί. Όπως είπε το γυμναστήριο, το οποίο ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο, δεν επιτρέπει τα προκλητικά ντυσίματα και έχει θέσει κάποιους κανόνες ντυσίματος.

Τα ίδια ανέφερε και ο υπεύθυνος του γυμναστηρίου με τον εισαγγελέα και τον πρόεδρο της έδρας να σχολιάζουν με καυστικό τρόπο τα λεγόμενα τους. «Τι εννοείτε προκλητικό ντύσιμο; Στο γυμναστήριο φοράνε κολάν, μπουστάκια και σορτσάκια».

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και του επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους. Ο ίδιος άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Πηγή: cretalive.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου