Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Παρανοϊκή ρατσιστική επίθεση με 9 μαχαιριές στην Καλλιθέα


Εννιά μαχαιριές στο θώρακα δέχτηκε ένας νεαρός στην Καλλιθέα όταν γυρνούσε με την παρέα του νυχτερινή έξοδο.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τη μια τη νύχτα του Σαββάτου μια παρέα πέντε νεαρών, τριών αγοριών και δύο κοριτσιών, επέστρεψε από νυχτερινή έξοδο.
Η παρέα κινούνταν επί της οδού Ματζαγριωτάκη όταν στην συμβολή με την οδό Γρυπάρη πέρασαν από δίπλα τους δύο αλλοδαποί...

Ο ένας χτύπησε προκλητικά με το σώμα του τον ώμο του μικρότερου αγοριού από την παρέα, ο 19χρονος Έλληνας της παρέας έσπευσε να τον προστατεύσει, ακολούθησε συμπλοκή και πριν προλάβει να αντιδράσει, ο 20χρονος αλλοδαπός τράβηξε μαχαίρι και μαχαίρωσε εννέα φορές τον νεαρό Έλληνα.

Σύμφωνα με το kallitheaonline.gr μια από τις εννέα μαχαιριές βρήκε τον 19χρονο λίγα εκατοστά κάτω από την καρδιά.

Οι δύο αλλοδαποί διέφυγαν από το σημείο, αφήνοντας πίσω τους αιμόφυρτο τον 19χρονο.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία απέκλεισε το σημείο για αρκετές ώρες για λήψη αποτυπωμάτων και άλλων στοιχείων, ενώ ο 19χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο “Γ.Γεννηματάς” και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο για μια πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τους ιατρούς ο 19χρονος μάλλον έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, αλλά αναμένεται το τελικό ιατρικό ανακοινωθέν.

Ο 19χρονος εχθές έλαβε μέρος στις Πανελλαδικές για να πραγματοποιήσει το όνειρο και να μπει στην Ιατρική και όλοι μιλούν για ένα παιδί το οποίο μελετούσε συνεχώς και δεν ενοχλούσε κανέναν.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση ενώ η Ασφάλεια Καλλιθέας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι δύο αλλοδαποί ελάχιστη ώρα πριν την φονική επίθεση, επιχείρησαν να επιτεθούν σε δύο ακόμα νεαρούς στην ίδια περιοχή. Οι δύο νεαροί όμως είχαν μαζί τους σκυλιά, απείλησαν τους δράστες ότι θα τα απελευθερώσουν και οι δύο αλλοδαποί απομακρύνθηκαν.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου