Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Μία ακόμη δολοφονική ρατσιστική επίθεση από Ρομά


Ακόμη δεν έχει συνέλθει η Ελλάδα από το σοκ της αποτρόπαιας ρατσιστικής δολοφονίας της ηλικιωμένης στην Κόρινθο από δύο Ρομά που τη χτύπησαν και μετά συνέθλιψαν με ΙΧ κι ένα ακόμη σοκαριστικό βίντεο φανερώνει ότι ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΥΠΑΘΗ ΟΜΑΔΑ.

Το θράσος, τη μαεστρία, αλλά και το πόσο αδίστακτοι είναι σε πολλές περιπτώσεις οι κακοποιοί, αναδεικνύει ανάγλυφα το βίντεο, που σας παρουσιάζει το lawandorder.gr

Η απόπειρα κλοπής έγινε πρόσφατα σε βενζινάδικο στην περιοχή του Ασπρόπυργου. Όπως φαίνεται στο βίντεο και για... παν ενδεχόμενο οι δύο Ρομά «σκηνοθετούν» την είσοδό τους στο χώρο.

Ο ένας κάνει ότι σπρώχνει το αυτοκίνητο, το οποίο κινείται κανονικά, ώστε αν γίνουν αντιληπτοί να προφασιστούν βλάβη. Με το δήθεν σπρώξιμο το αυτοκίνητο των δραστών φτάνει δίπλα στο φορτηγό-βυτίο, από το οποίο με εξαιρετική ταχύτητα, γεγονός που δείχνει «επαγγελματίες», αφαιρούν τις δύο μπαταρίες.

Για... κακή τους τύχη, όμως, ενώ τις μεταφέρουν στο αυτοκίνητό τους, εμφανίζονται ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου με άλλα δύο άτομα και τους κάνουν κυριολεκτικά τσακωτούς.

Οι δράστες πετάνε τις μπαταρίες στο έδαφος και επιβιβάζονται στο αυτοκίνητό τους για να διαφύγουν, παίρνοντας κυριολεκτικά μαζί τους τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου, ο οποίος έπεσε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου τους για να τους σταματήσει.

Οι δράστες, παρά τον τεράστιο κίνδυνο για τη ζωή του πρατηριούχου απομακρύνονται με πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Ευτυχώς, πάντως, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου βγήκε αλώβητος -σωματικά τουλάχιστον- από τη μεγάλη περιπέτεια που έζησε...






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου