Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Απίστευτο! Ύψωσαν τείχος για να προστατευθούν από τις επιθέσεις γύφτων! (Βίντεο)


Κάθε ημέρα στο προσκήνιο η, κατά τα άλλα, "ευπαθής" ομάδα των "Ρομά". Με δολοφονική παράνοια, ρίχνουν πέτρες σε διερχόμενα οχήματα κι όποιον πάρει ο Χάρος! Βάζουνε οδοφράγματα, φωτιές και αλίμονο σε όποιον δεν έχει κάτι για να ηρεμήσει τη μανία τους. Χωρίς θράσος λένε μπροστά στην κάμερα: "Δεν έχουμε φαΐ και πετάμε πέτρες για να μας δώσουνε λεφτά". -Ένα γυφτάκι πήγε να πει "βάλανε τα κάγκελα για ρατσισμό", αλλά τον έκοψε ο άλλος που είπε "για τις ληστείες".

Είναι εκατοντάδες έως χιλιάδες τα περιστατικά στο Πυρί της Θήβας, ώστε οι αρχές έφτιαξαν τείχος για να προστατέψουν τους πολίτες, αντί να κάνουνε το αυτονόητο, να μπουζουριάσουν τους παρανοϊκούς γύφτους και να τους κλείσουν φυλακή. Φυσικά ούτε λόγος για τις ρευματοκλοπές στην περιοχή, αυτά είναι αυτονόητο να τα πληρώνουμε εμείς μέσω ΔΕΗ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το χθεσινό δελτίο ειδήσεων του star:








Ένα ακόμη βίντεο από συνηθισμένες δραστηριότητας των ευπαθών, παρουσιάστηκε στην ίδια εκπομπή:






Εφιάλτης η καθημερινότητα των πολιτών και στην Χαραυγή Χαλκίδας

Συνάντηση με την δήμαρχο της Χαλκίδας, Έλενα Βάκα και τους συνεργάτες της, πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Eξωραϊστικού Συλλόγου της Χαραυγής, Αντώνης Χριστοδούλου, με σκοπό την γνωστοποίηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν από τους Ρομά της περιοχής.

Οι αυτοσχέδιες παράγκες με τις ανύπαρκτες αποχετεύσεις, με τα κακάκια τους να σκορπίζονται στους δρόμους, τα γλέντια με μεθυσμένους γύφτους που καταπατούν κάθε ώρα κοινής ησυχίας και τα υπερφορτωμένα οχήματα που περνούν με ταχύτητα τους δρόμους είναι μερικές από τις εφιαλτικές στιγμές που ζουν καθημερινά οι μόνιμοι κάτοικοι της Χαραυγής και που περιέγραψε στο star κεντρικής Ελλάδος ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντώνης Χριστοδούλου.






Αθήνα, 9 Φεβρουαρίου 2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων η οποία διέπραττε ληστείες σε βάρος πεζών και οδηγών οχημάτων στην περιοχή των Αχαρνών
Συνελήφθησαν πέντε (5) ανήλικοι ημεδαποί, μέλη της σπείρας ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται τρεις (3) ακόμη
Εξιχνιάσθηκαν (21) περιπτώσεις ληστειών και (2) κλοπών
Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών, συμμορία ανηλίκων η οποία διέπραττε ληστείες σε βάρος πεζών και οδηγών οχημάτων, στην περιοχή των Αχαρνών.
Μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών , που πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες της 7-2-2020 στον καταυλισμό της Αγίας Σωτήρας στις Αχαρνές, συνελήφθησαν πέντε (5) ανήλικοι ημεδαποί ηλικίας από 13 έως 17 ετών, μέλη της σπείρας. Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται τρία (3) ακόμη μέλη.
Είχε προηγηθεί ληστεία σε βάρος οδηγού αυτοκινήτου, του οποίου ανέκοψαν την πορεία, εισήλθαν στο όχημα και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια όταν εξήλθε του οχήματος τον έριξαν στο έδαφος και του αφαίρεσαν το πορτοφόλι.
Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, κατά το τελευταίο πεντάμηνο, οι κατηγορούμενοι ανήλικοι είχαν συστήσει σπείρα, με εναλλασσόμενους ρόλους, με ορμητήριο και σημείο διαφυγής τον καταυλισμό της Αγίας Σωτήρας στις Αχαρνές και διέπρατταν συστηματικά ληστείες σε διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, πεζούς, σε διανομείς ταχυφαγείων, ακόμη και σε αποβιβαζόμενους επιβάτες αμαξοστοιχίας του παρακείμενου σιδηροδρομικό σταθμό Αχαρνών.
Κατά τη διάπραξη των ληστειών, δεν δίσταζαν να χρησιμοποιούν βία και να κτυπούν τα θύματά τους, προκειμένου να τους αποσπάσουν χρήματα, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί (21) περιπτώσεις ληστειών και (2) κλοπών και ειδικότερα :
  •  δέκα (10) ληστείες σε πεζούς, μεταξύ των οποίων σε ηλικιωμένες και ανήλικο
  •  έξι (6) ληστείες σε διερχόμενους οδηγούς
  •  τρεις (3) ληστείες σε διανομείς φαγητού
  •  δύο (2) ληστείες σε αποβιβασθείσες γυναίκες από την αμαξοστοιχία στο σταθμό των Αχαρνών
  •  δύο (2) κλοπές
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Ανηλίκων, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου