Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Ανόητος ειδικός φρουρός πήγε να πάρει τη φίλη του μέσα στην ακροαριστερή γιάφκα +vid



Ε, είναι μετά να μη σου επιτεθούν, να μη σπάσουν τη μηχανή σου κλπ; ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ;;;

Βίντεο καταγράφει τη στιγμή που ένας άνδρας τραβάει το όπλο του. - Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ειδικό φρουρό ο οποίος δέχθηκε επίθεση από αγνώστους μέσα στο πανεπιστήμιο, όπου πήγε για να παραλάβει τη φοιτήτρια φίλη του.

«Θερμό επεισόδιο» εκτυλίχθηκε χθες νωρίς το απόγευμα στο προαύλιο του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας. Νεαρός αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας δέχθηκε επίθεση από άτομα εντός του πανεπιστημίου. Ξυλοκοπήθηκε άγρια και τελικά μεταφέρθηκε τραυματίας στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Για να καταφέρει να απεγκλωβιστεί, αναγκάστηκε να προτάξει το υπηρεσιακό του όπλο.

Ως προς το χρονικό των γεγονότων, λίγο μετά τις 3 μ.μ. και ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, ο νεαρός αστυνομικός, που συγκαταλέγεται μεταξύ των 1.200 νέων ειδικών φρουρών, στάθμευσε προσωρινά την ιδιωτική μοτοσικλέτα του στην είσοδο του πανεπιστημίου περιμένοντας τη σύντροφό του. Ενώ βρισκόταν στην οδό Πατησίων, έγινε αντιληπτός από άτομα στο προαύλιο του πανεπιστημίου, που του επιτέθηκαν.

Η αστυνομία εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την υπόθεση και παράλληλα έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

Όπως αναφέρεται ο ειδικός φρουρός δέχθηκε επίθεση από 30 άτομα. Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ ακολουθεί:

Μεσημβρινές ώρες σήμερα (24 Φεβρουαρίου 2020) αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά μετέβη, εκτός υπηρεσίας με την ιδιωτική του μοτοσικλέτα, έξωθεν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για να παραλάβει οικείο του πρόσωπο.

Στο σημείο δέχτηκε επίθεση από (30) περίπου άτομα, τα οποία τον χτύπησαν προκαλώντας του σωματικές βλάβες, ενώ επιπλέον προκάλεσαν φθορές στη μοτοσικλέτα και του αφαίρεσαν το προστατευτικό κράνος.

Ακολούθως τον έσυραν στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου, όπου, αμυνόμενος στην επίθεση που συνεχιζόταν, προέταξε το υπηρεσιακό του όπλο για εκφοβισμό, χωρίς να κάνει χρήση.

Ο αστυνομικός απεγκλωβίστηκε από αστυνομικές δυνάμεις και διακομίσθηκε τραυματίας στο 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών.

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διατάχθηκε διοικητική διερεύνηση του περιστατικού.





Το συμβάν καταδίκασε με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ: «Είναι ένα ακόμα γεγονός που έρχεται να προστεθεί στην ένταση της καταστολής, στην καταπάτηση του πανεπιστημιακού ασύλου, με στόχο να τρομοκρατήσει τους νέους και τις νέες», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, χαρακτηρίζοντας το συμβάν «επίθεση στο δημόσιο πανεπιστήμιο και στα δημοκρατικά δικαιώματα». Για το συμβάν διατάχθηκε διοικητική εξέταση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου