Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Επενδυτικό κρεσέντο στο νοσοκομείο Λέρου από λάθρο +pics


Επενδυτές που φιλοξενούνται στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Λέρου «σήκωσαν» στην κυριολεξία τον εξοπλισμό του νοσοκομείου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι συνολικά 43 αναπηρικά αμαξίδια, που έκαναν φτερά από το νοσηλευτικό ίδρυμα, εντοπίστηκαν στους χώρους του hotspot. Την ίδια ώρα «έκαναν φτερά» πλυντήρια και ψυγεία μέχρι καρδιογράφοι, υπερηχογράφοι, αλλά και χειρουργικά ψαλίδια.


Τα υλικά φυλάσσονταν στην αποθήκη του νοσοκομείου Λέρου

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, εκλάπησαν «τραπέζια, κλιματιστικά, μεταλλικά έπιπλα, μηχανήματα διάφορα, κουζίνες, ψυγεία, πλυντήρια» με τους αρμόδιους να επισημαίνουν ότι «υπάρχει κίνδυνος από αιχμηρά αντικείμενα».

Ο φόβος αυτός πηγάζει από το γεγονός ότι στη μακρά λίστα των αντικειμένων, που έχουν κλαπεί, περιλαμβάνονται χειρουργικά ψαλίδια, ψαλίδια κοπής γαζών, σύριγγες, ψαλίδια κουρέματος, διάφορα κατσαβίδια και αλυσοπρίονο.


«Απαλλοτριώθηκαν» από το νοσοκομείο Λέρου από κλιματιστικά μέχρι θερμοσίφωνες και υπολογιστές

Μεταξύ των εκατοντάδων αντικειμένων, που χάθηκαν, υπάρχουν 12 πλυντήρια, 41 κλιματιστικά, 36 κρεβάτια, 46 καθίσματα γραφείου και εργασίας, 13 θερμοσίφωνες χωρητικότητας από 10 έως 80 λίτρα, 23 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 24 εκτυπωτές, 25 οθόνες, 175 πυροσβεστήρες, 20 τηλεοράσεις, 69 τηλεφωνικές συσκευές και 19 ανεμιστήρες οροφής.


Εικόνες από το πλιάτσικο στη Λέρο

Η ΠΟΕΔΗΝ έδωσε στη δημοσιότητα ανατριχιαστικές εικόνες από τις αποθήκες υλικού του νοσοκομείου της Λέρου μετά το πλιάτσικο του Δεκεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετά από τα αντικείμενα που κλάπηκαν βρέθηκαν στην κατοχή μεταναστών εντός του hot spot.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου