Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Kraso ~ Skroutz - Προσφορές κρασιών και προϊόντων





Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και τα οικονομικά περιθώρια στενεύουν, οφείλω να προτείνω τις προφορές με 35% σε επώνυμα προϊόντα, ελληνικά κρεατικά και τυροκομικά (και κρασιά βεβαίως βεβαίως), από την αλυσίδα Super Market...
 "Μασούτης".

Το φυλλάδιο με τις προσφορές μπορείτε να το ξεφυλλίσετε ηλεκτρονικά από... http://www.masoutis.gr/flipping/index.html

Η εταιρεία είναι Ελληνικών συμφερόντων και δίνει δουλειά σε πολλούς Έλληνες συμπολίτες μας.

Άξιο αναφοράς είναι ότι τους προηγούμενους μήνες αγόρασε καταστήματα στην Βόρειο Ελλάδα από κάποια άλλη αλυσίδα s/m που είχε χρεωκοπήσει (δεν θυμάμαι το όνομά της) και επαναπροσέλαβε τους υπαλλήλους που δούλευαν εκεί, τους πλήρωσε όσα τους όφειλαν οι προηγούμενοι εργοδότες και μάλιστα με δώρα κλπ.


Ξεχωρίζω:
  • καπνιστό τυρί Μπέλας 250gr ~ 2,41 ευρώ
  • μπριζόλες χοιρινές ελληνικές 1kg ~ 3,24 ευρώ
  • nescafe select 100gr ~ 2,09 ευρώ
  • εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο κρήτης 1lt ~ 3,64 ευρώ
  • κόκκινο κρασί ΙΝΟ (cabernet ή syrah) 2 φιάλες  (1+1 δώρο) ~ 4,71 ευρώ
  • στοματικό διάλυμα listerine 500ml ~ 4,29 ευρώ (αλλού το είδα και 7,12!)


*Ο Όμιλος Μασούτη εδώ και 35 χρόνια (1976-2011) συνεχίζει την ανοδική του πορεία διατηρώντας την ελληνικότητα του και κρατώντας σταθερές αξίες όπως ποιότητα, εξυπηρέτηση, οικονομία, εμπιστοσύνη και φροντίδα!

Διαθέτει σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων μεταξύ των αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ στη Βόρειο Ελλάδα και απασχολεί πάνω από 5.500 εργαζομένους. Καλύπτει γεωγραφικά όλους τους νομούς της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας και τώρα και της Ηπείρου με συνολικά 202 καταστήματα λιανικής και 17 καταστήματα χονδρικής (Cash & Carry).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου