Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ο συμμορίτης μπαμπάς του τρομοκράτη (Βούτσης) ξαναπροκαλεί +Βίντεο



Αποκάλεσε τους Έλληνες αστυνομικούς "μπάτσους", ο αμετανόητος ακροαριστερός συμμορίτης του ΣΥΡΙΖΑϊκού μορφώματος, ζητώντας τον αφοπλισμό τους(!).

Και πως να μην το κάνει, από τη στιγμοί που οι "μπάτσοι" είναι εχθροί τους και συλλαμβάνουν τα παιδιά τους που οπλοφορούν;


Ήδη υπάρχουν αντιδράσεις από την πλευρά των αστυνομικών. Ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών που ζητούνε να ζητήσει συγνώμη ο Βούτσης. Προκλητική για ακόμη μία φορά και η αγιογράφων των ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑίων, Ελένη Καλογεροπούλου.

Προσπαθεί να ανασκευάσει αυτήν την ώρα ο Βούτσης, αλλά για ακόμη μια φορά εξετέθη για τα ακροαριστερά-παρανοϊκά φρονήματά του.






Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν θα ήταν θετικός σε μια συζήτηση να απαγορευθεί η οπλοφορία των βουλευτών, ο κ. Βούτσης χαρακτήρισε δε, τους αστυνομικούς ως «μπάτσους», λέγοντας ότι «θα ήμουν θετικός στο να απαγορευθεί γενικά η οπλοφορία στην κοινωνία. Το να λέμε μόνο για τους βουλευτές και να έχει όπλο ο τελευταίος... μπάτσος, μπράβος και οτιδήποτε κυκλοφορεί στη χώρα, την επικινδυνότητα για τον απλό πολίτη δυστυχώς τη μειώνουμε κατ’ ελάχιστο».

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει ότι μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να επιθυμεί τη χώρα ξέφραγο αμπέλι και τους πολίτες ανυπεράσπιστους σε κάθε εγκληματικό στοιχείο, όμως οι αστυνομικοί ρισκάρουν ακόμα και τη ζωή τους για την ασφάλεια του κάθε Έλληνα.

Η ΝΔ ερώτα τέλος αν συμφωνεί ο κ. Τσίπρας με τη φρασεολογία και τις θέσεις του κ. Βούτση. «Αν όχι, οφείλει να τον "αδειάσει" άμεσα» προσθέτει.

Σε νεώτερη δήλωση του, ο βουλευτής επισημαίνει ότι δεν εννοεί τον αφοπλισμό των αστυνομικών εν ώρα, υπηρεσίας και χαρακτηρίζει αδιανόητο να δημιουργείται σύγχυση από τη δήλωση του.










1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανένας λογικός άνθρωπος, δεν συμφωνεί με τον κ. Βούτση. Αν ο αστυνομικός δεν οπλοφορεί, και δεν μπορεί να προστατέψει δυναμικά τον πολίτη, αλλά και τον εαυτό του, ποιος θα το κάνει. Τα κάποια μεμονωμένα περιστατικά τύπου ζαρντινιέρας ή και άλλα, δεν είναι αρκετά ώστε να δικαιολογούν αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Η Αστυνομία έχει τα συν και τα πλην όπως όλοι οι κλάδοι της ελληνικής κοινωνίας. Και μια πρόταση: αφού συζητούν για των έλεγχο των οπλοφορούντων βουλευτών, αφού τώρα αποφάσισαν να επεκτείνουν το μέτρο σε όλους όσοι οπλοφορούν, ας κάνουν κάτι απλό και ειδικά για τους βουλευτές. ΌΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. Για σκεφτείτε το !!
Krateros Pap

Δημοσίευση σχολίου