Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Εάν είχε ψηφιστεί ο αντιρατσιστικός νόμος, τι θα συνέβαινε με τον ΣΥΡΙΖΑίο Πάντζα;


Εάν είχε ψηφιστεί ο νέος αντιρατσιστικός, ο Πάντζας θα έπρεπε να έχει χάσει το βουλευτικό του αξίωμα!

Σύμφωνα με τον νέο νόμο που προσπαθούν να περάσουν αν είχε περάσει τώρα.....τότε ο Βουλευτής που φώναζε ΧΑΪΛ ΧΙΤΛΕΡ (σύμφωνα με τα επίσημα πρακτικά της βουλής) στο Ελληνικό κοινοβούλιο θα έπρεπε να του γίνει άρση ασυλίας, δίωξη και εφοσον καταδικαζόταν.. στερηση πολιτικών δικαιωμάτων και έκπτωση από το βουλευτικό του αξίωμα...

Α, και μην ξεχάσουμε...
αν διαπιστωνόταν παρακίνηση η και συμμετοχή και άλλων βουλευτών από το ίδιο κόμμα (όπως και έγινε)...τότε θα προβλέπεται ανάκληση ή αναστολή της λειτουργίας του κόμματος (ΣΥΡΙΖΑ) έως έξι μήνες και αποκλεισμός από δημόσιες παροχές, ενισχύσεις και επιδοτήσεις!!

Με λίγα λόγια...χεστήκαμε για τον Πάντζα και τους συντρόφους του...εμείς απλά επισημαίνουμε πως ο νόμος έκτρωμα που κάποιοι προσπαθούν να περάσουν...όταν θα έρθει (αν έρθει)....μπορεί σαν στόχο να έχει την Χρυσή Αυγή, τον Εθνικιστικό και πατριωτικό χώρο και γενικότερα τους Έλληνες...αλλά πολύ εύκολα μπορεί να τους γυρίσει μπούμεραγκ....και ας είναι σίγουροι κάποιοι πως κάνεις από τον "χώρο" δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια....όλα τα νομίσματα έχουν δύο όψεις...σίγουρα υπάρχουν πολλοί που θα χρησιμοποιήσουν τον νόμο έτσι όπως δεν έχουν φανταστεί και ούτε θα ήθελαν οι εμπνευστές του!

greekalert.com









2 σχόλια:

Unknown είπε...

ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΣΟΤΑΝ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Το θανατηφόρο δυστύχημα που είχε προκαλέσει ο κ. Πάντζας στα Μεσόγεια το ξέχασε εντελώς; Δε θέλω να ξύνω πληγές αλλά όταν αποκαλεί τους άλλους εν δυνάμει δολοφόνους χωρίς να έχει αποδειχτεί τίποτα τέτοιο, ας σκεφτεί και τους σκελετούς στη ντουλάπα του.

Δημοσίευση σχολίου