Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Νέα θρασύδειλη δολοφονική ρατσιστική επίθεση & βιασμός Ελληνίδας +vid


Ελλείψει θανατικής καταδίκης, να εφαρμοστεί χημικός ευνουχισμός στα αλλοδαπά ζώα.

Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, νοσηλεύεται μια 46χρονη Ελληνίδα που έπεσε θύμα βιασμού και βασανισμού στην περιοχή του Σταυρωμένου, στο Ρέθυμνο. Η γυναίκα φέρεται να δέχτηκε επίθεση από Πακιστανό λαθρομετανάστη, ο οποίος την πέτυχε σε ερημική τοποθεσία την ώρα που επέστρεφε σπίτι της, και με τη χρήση βίας την έβαλε σε αυτοκίνητο και τη βίασε. Στην προσπάθεια της η γυναίκα να αντισταθεί, δέχτηκε βάναυσα χτυπήματα από τον ρατσιστή Πακιστανό που χτυπούσε το κεφάλι της στο έδαφος.


Όπως αναφέρει το crelalive.gr, το θύμα τελικά κατάφερε να ξεφύγει και ειδοποίησε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου.

Άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν, εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη. 

Πρόκειται για έναν 30χρονο ρατσιστή λαθρομετανάστη από το Πακιστάν, οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό.

Η προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου. Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη, 30χρονος αλλοδαπός για βιασμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βάρος 46χρονης ημεδαπής, στο Ρέθυμνο 
Συνελήφθη, χθες (02.03.2014) το βράδυ, στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνου, 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό 46χρονης ημεδαπής.
Ειδικότερα, ενώ η 46χρονη επέστρεφε πεζή στην οικία της, ο 30χρονος κάνοντας χρήση σωματικής βίας, την οδήγησε σε ερημικό, σκοτεινό σημείο, όπου την εξανάγκασε σε εξώγαμη συνουσία. Στη συνέχεια προκειμένου να κάμψει την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε η παθούσα, αποπειράθηκε να την σκοτώσει, κλείνοντας με τα χέρια του τη μύτη και το στόμα της, χτυπώντας ταυτόχρονα το κεφάλι της στο έδαφος.
Η παθούσα εκμεταλλευόμενη στιγμιαία απόσπαση προσοχής του δράστη, κατάφερε να ξεφύγει και ειδοποίησε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου.
Άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από την παθούσα, η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Η προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.







«Αρέσω στις Ελληνίδες..» φέρεται να είπε μεταξύ άλλων στους αστυνομικούς ο 30χρονος Πακιστανός ο οποίος βίασε μια 46χρονη στην Κρήτη και επιχείρησε να τη σκοτώσει.

Ο δράστης, λίγο μετά τη σύλληψή του, με τα παραπάνω προκλητικά λόγια άφησε άφωνους τους αστυνομικούς καθώς δεν έδειξε την ελάχιστη μεταμέλεια για την αποτρόπαια πράξη του.

Η 46χρονη επέστρεφε πεζή στην οικία της, όταν ένας 30χρονος Πακιστανός, την οδήγησε με την βία σε ένα ερημικό, σκοτεινό σημείο και την εξανάγκασε σε συνουσία.

Το ανθρωπόμορφο τέρας όμως δεν σταμάτησε εκεί... Ο Πακιστανός αποπειράθηκε να την σκοτώσει, κλείνοντας με τα χέρια του τη μύτη και το στόμα της, χτυπώντας ταυτόχρονα το κεφάλι της στο έδαφος.

Το θύμα σαν από θαύμα κατάφερε να ξεφύγει και να ειδοποιήσει το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου.

Άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 30χρονο δράστη, ο οποίος αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από την άτυχη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ο σύζυγός της έπεσε λιπόθυμος μέσα στο τμήμα όταν έμαθε τι είχε συμβεί. Μάλιστα ο δράστης που φέρεται να ήταν μεθυσμένος, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα και τα δύο τελευταία χρόνια διαμένει στο Ρέθυμνο. Ζούσε κοντά στο σημείο που επιτέθηκε στην 46χρονη και εργαζόταν περιστασιακά σε καλλιέργειες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου