Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Έχει ξεφύγει ο κόσμος Νο1: Έκαναν τελετή βουντού με σεξ πάνω σε τάφο για να δυναμώσουν τον έρωτά τους


Ο τάφος είχε ανοιχτεί και ότι τα οστά του νεκρού είχαν τοποθετηθεί με τελετουργικό τρόπο πάνω στην σπασμένη ταφόπλακα, μαζί με δύο κούκλες βουντού που είχαν δεθεί μαζί.

Ένας 37χρονος άνδρας και μια 34χρονη γυναίκα συνελήφθησαν στην πόλη Αλικάντε της Ισπανίας με την κατηγορία ότι βεβήλωσαν έναν τάφο στο νεκροταφείο της πόλης, πραγματοποιώντας μια τελετή βουντού για την... ενδυνάμωση του έρωτά τους.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι αρχές συνέλαβαν το ζευγάρι μετά από έρευνα που διεξήγαγαν, όταν εργαζόμενοι στο κοιμητήριο κατήγγειλαν ότι ένας τάφος είχε ανοιχτεί και ότι τα οστά του νεκρού είχαν τοποθετηθεί με τελετουργικό τρόπο πάνω στην σπασμένη ταφόπλακα, μαζί με δύο κούκλες βουντού που είχαν δεθεί μαζί.

Εκτός από τα οστά και τις κούκλες, στην ταφόπλακα βρέθηκαν κεριά, ρύζι, φασόλια καθώς και δύο μικρά πλαστικά ποτήρια γεμάτα ρούμι.

Το προσωπικό έκανε τη μακάβρια ανακάλυψη το πρωί της 13ης Φεβρουαρίου και κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία εντόπισε τους δράστες μερικές μέρες αργότερα. Ο 37χρονος και η 34χρονη παραδέχτηκαν ότι ήταν εκείνοι που βεβήλωσαν τον τάφο με μια τελετή βουντού που πραγματοποίησαν τα ξημερώματα εκείνης της Κυριακής και η οποία είχε ως σκοπό να «σπάσει» το συναισθηματικό δέσιμο ανάμεσα στη γυναίκα και τον πρώην εραστή της, διασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον για το ζευγάρι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου