Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Η Irina Shayk και το κορδόνι-μαγιό της +pics


Δεν διστάζει να αποκαλύψει τα γυμνά της οπίσθια και το βρεγμένο στήθος της

 Ο συνδυασμός που μπορεί να «σκοτώσει» ονομάζεται Irina Shayk και Sport Illustrated. Η Ρωσίδα καλλονή, πιστή στο συμβόλαιο της με το γνωστό περιοδικό, ποζάρει στο φωτογραφικό φακό του για το έτος 2016 με μικροσκοπικά μπικίνι που αποκαλύπτουν...
την καλλίγραμμη κορμοστασιά της.

Η Irina Shayk πλατσουρίζει στα νερά της Αϊτής με ερωτική διάθεση και «τρελαίνει» τους αναγνώστες του περιοδικού. Μάλιστα, το κορίτσι του Bradley Cooper δεν διστάζει να δείξει τα γυμνά της οπίσθια και το βρεγμένο στήθος της, σε μια φωτογράφιση που θα περάσει στην ιστορία ως η... πιο αισθησιακή της.

«Νοιώθω σαν να μεγάλωσα με τους ανθρώπους του Sport Illustrated. Από το 2007, όταν και με είχαν επιλέξει για πρώτη φορά, μέχρι σήμερα ο χρόνος έχει περάσει χωρίς να έχω καταλάβει τίποτα. Τότε δεν ήξερα καν Αγγλικά», δήλωσε στους δημοσιογράφους η Irina.

«Κάθε φορά ανακαλύπτεις κάτι καινούργιο για σένα την ίδια, την αυτοπεποίθηση σου στο φακό, την αγάπη για τις καμπύλες σου, την εκτίμηση στη γυναικεία φιγούρα», προσθέτει η καλλονή και κλείνει το μάτι στον φακό.

Απολαύστε την: 

*Έβαλα μερικές ακόμη παλαιότερες.












Η Irina Shayk ποζάρει ξανά για το Sport Illustrated και «τρελαίνει» τον πλανήτη















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου