Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Δεν υπάρχει περίπτωση Συριζαίος να ανοίξει το στόμα του και να μην πει μαλακία ~ Τόσκας: Δεν θα στείλουμε τους πρόσφυγες στην πιο ακριβή περιοχή της Θεσσαλονίκης!


Απίστευτη δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη: Δεν θα στείλουμε τους πρόσφυγες στη Θέρμη, στην πιο ακριβή περιοχή της Θεσσαλονίκης!

Σε μια πρωτοφανή δήλωση προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, απορρίπτοντας την πρόταση για δημιουργία Κέντρου Μετεγκατάστασης Προσφύγων στη Θέρμη με την αιτιολογία ότι είναι η πιο ακριβή περιοχή της Θεσσαλονίκης!


«Το προσφυγικό είναι τεράστιο πρόβλημα, δεν αντιμετωπίζεται με ευχές και φιλολογικές προτάσεις, όπως του δημάρχου της Κω που μάς έκανε πρόταση για παραχώρηση 5 στρεμμάτων, ή των δημάρχων της Θεσσαλονίκης που έλεγαν "να πάτε το hotspot στη Θέρμη" στην πιο ακριβή περιοχή. Αυτά δεν είναι προτάσεις, δεν μπορούμε να τους πετάξουμε αυτούς τους ανθρώπους», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τόσκας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Στο ερώτημα θέλετε οι μετανάστες να κάνουν βόλτα στο λιμάνι και να προκαλούν προβλήματα στον τουρισμό, ή να είναι συγκεντρωμένοι σε ένα χώρο, δεν πήραμε απάντηση» πρόσθεσε.

Ο κ. Τόσκας αναφερόμενος στις χώρες που φαίνεται ότι επιθυμούν την έξοδο της Ελλάδας από τη Σένγκεν έκανε λόγο για «ακραίους συντηρητικούς κύκλους που δεν βλέπουν όχι μόνο τις ευρωπαϊκές αξίες, αλλά και τον ρεαλισμό, γιατί κανένας φράχτης δεν έλυσε προβλήματα».

Εξάλλου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, τόνισε πως «δεν κάνουν καταστολή οι δυνάμεις ασφαλείας, είναι μακριά από την αντίληψη τη δική μας να δώσουμε μάχη με 15.000 τρακτέρ».
«Πολιτική μας είναι η ήπια αντιμετώπιση των διαδηλώσεων», υπογράμμισε .

Επεσήμανε ότι «πρέπει να βρεθεί λύση γρήγορα για τα μπλόκα, είναι η εποχή που οι αγρότες πρέπει να πάνε στα χωράφια τους, και εκτιμώ ότι θέλουν κι αυτοί λύση όπως και η κοινωνία και η κυβέρνηση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου