Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Προσοχή! Η Γερμανία στέλνει 3.000 λάθρο στην Κρήτη


Δυστυχώς έγινε αυτό που όλοι φοβόμασταν. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας πετυχαίνει με ένα σμπάρο, δύο τριγόνια: Διαβρώνει λόγω ακροαριστερής ιδεοληψίας τη συνοχή της ελληνικής κοινωνίας βάζοντας ακόμη περισσότερους αλλόθρησκους και παίρνει προφανώς ανταλλάγματα για πολιτική στήριξη από τους Γερμαναράδες, που μας πετάνε τους λάθρο 3ης-4ης διαλογής. *Αφού κράτησαν όσους έχουν χρήματα ή είναι μορφωμένοι και θα μπορούσαν να δουλέψουν σε κάποιο εργοστάσιο, μας στέλνουν τη φύρα για να τους ταΐζουμε... ΔΥΟ ΔΙΣ (τουλάχιστον) το κόστος για την Ελλάδα. Για να δείτε που πάνε οι ΦΟΡΟΙ σας, οι περικοπές συνταξεων και ο ΕΝΦΙΑ σας!

Περί τους 3.000 λαθρομετανάστες στέλνει σε πρώτη φάση η Γερμανία στην Ελλάδα - και συγκεκριμένα στην Κρήτη - κάνοντας χρήση του κανονισμού Δουβλίνο 3, που προβλέπει ότι κάθε χώρα μέλος της ΕΕ μπορεί να στείλει σε άλλο κράτος της Ενωσης όσους λαθρομετανάστες θεωρεί υπεράριθμους στο έδαφός της. (Ισχύει αυτό και για την Ελλάδα, ή μας έκοψε και αυτό το δικαίωμα κάνα μνημόνιο Τσίπρα;)


Οι λάθρο αναμένεται να έρθουν αεροπορικώς, αρχικά στο Ηράκλειο και τα Χανιά, τον προσεχή Δεκέμβριο, όπως μεταδίδει σε ρεπορτάζ του  το ekriti.gr.



Την απόφαση αυτή της Γερμανίας υιοθέτησε η ελληνική κυβέρνηση και ξεκίνησε η εφαρμογή του σχεδίου με επικεφαλής τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος προήδρευσε της περιβόητης σύσκεψης στο Ηράκλειο και προανήγγειλε τη μεταφορά χιλιάδων προσφύγων στην Κρήτη.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του του στο Ράδιο Κρήτη ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, το πραγματικό κόστος που έχει επιβαρυνθεί η χώρα μας από την έναρξη της εισροής λαθρομεταναστών, ξεπερνά τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, διέθεσε μέχρι τώρα για τους λαρθομετανάστες στην Ελλάδα 330 εκατομμύρια ευρώ, όχι όμως στην ελληνική κυβέρνηση, αλλά σε Μ.Κ.Ο., εκ των οποίων τα περισσότερα σε Μ.Κ.Ο. του εξωτερικού.

Όλα τα υπόλοιπα που γράφονται περί οικονομικής ενίσχυσης της χώρας μας για το τάισμα των λάθρο, προς το παρόν παραμένουν μόνο στα λόγια.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου