Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Έρευνα ~ Στα ύψη ο ρατσισμός των λαθρομεταναστών*Το άρθρο για λόγους "πολιτικής ορθότητας" χαρακτηρίζει τους εισβολείς λαθρομετανάστες, ως «πρόσφυγες».

Μία εκπληκτική ομοιότητα διαπίστωσαν οι δημοσκόποι μελετώντας τα στοιχεία της πρώτης δημοσκόπησης μεταξύ αμιγώς προσφυγικού δείγματος.


Η Γερμανική ΕΣΗΕΑ δημοσιοποίησε τα στοιχεία έρευνας για τους πρόσφυγες με φόντο της αξίας της Δημοκρατίας και τις δυνατότητες ένταξής τους στη γερμανική κοινωνία. Έτσι οι πρόσφυγες φαίνεται ότι αγνοούν τους βασικούς κανόνες τις δημοκρατίας, ενώ ταυτίζονται με τις αξίες των Γερμανών το... 1950.

Οι περισσότεροι πρόσφυγες θα ήθελαν να μένουν στην ίδια γειτονιά με Γερμανούς, όμως όχι δίπλα σε σπίτια όπου κατοικούν οικογένειας από μεικτούς γάμους, ομοφυλόφιλα ζευγάρια και Εβραίους.
Το 92% των προσφύγων είναι μουσουλμάνοι, ενώ οι περισσότεροι από τους μισούς πιστεύουν ότι το κάθε άτομο θα έπρεπε να μπορεί να διαλέξει την θρησκεία του.

το 84% των προσφύγων υποστηρίζουν την ελευθερία του λόγου, όμως μόνο το 38% αντίθετο στην πολιτική σάτιρα.

Περίπου του 92% των προσφύγων πιστεύει ότι είναι απαραίτητη η εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας ενώ ενδιαφέρονται να μάθουν στοιχεία για τον γερμανικό πολιτισμό. Η πλειοψηφία των προσφύγων επιθυμεί να μορφωθεί πριν ψάξει για δουλειά.

Η δημοσκόπηση έγινε στην Γερμανία σε δείγμα 445 προσφύγων.

newmoney.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου