Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με μαχαίρι σε αστυνομικό για τα μάτια ακροαριστερής


Συναγερμός σήμανε στο κέντρο φιλοξενίας λαθροεισβολέων του πρώην στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, όταν ένας λαθρομετανάστης επιτέθηκε εναντίον αστυνομικού με μαχαίρι, όπως μεταδίδει το protothema.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το επεισόδιο σημειώθηκε κατά την απομάκρυνση Γαλλίδας υπηκόου από σκηνή που βρισκόταν εντός της δομής φιλοξενίας.


 Στις 12 το μεσημέρι ο αστυνομικός ζήτησε από την εν λόγω γυναίκα να αποχωρήσει από τη δομή καθώς δεν είναι πρόσφυγας και δεν έχει δικαίωμα να βρίσκεται εκεί. Η ίδια δήλωσε ότι είναι «αλληλέγγυα» και ότι δεν ήταν διατεθειμένη να αποχωρήσει.

Η επέμβαση του αστυνομικού προκάλεσε αντιδράσεις. Δύο εισβολείς λαθρομετανάστες κινήθηκαν εναντίον του αστυνομικού, ενώ ο ένας από αυτούς έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε ελαφρά στο λαιμό.

Οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.



Σχόλιο:

Σιγά την είδηση. Ένας μπάτσος (έτσι δεν τους αποκαλούμε, Βούτση;) 100% φασίστας, (πρώτον επειδή είναι μπάτσος και ως γνωστόν κάθε μπάτσος είναι εξ ορισμού φασίστας και δεύτερον επειδή ήθελε να απομακρύνει την ευαίσθητη, φιλάνθρωπη αλληλέγγυα Γαλλίδα που πήγε να παρηγορήσει αυτούς τους ευαίσθητους ανθρώπους) τραυματίστηκε. Κάτι τρέχει στα γύφτικα. Αλλά και να τον σκότωνε ο ευαίσθητος πρόσφυγας με το ευαίσθητο μαχαίρι κάτι τρέχει στα γύφτικα, επίσης. Ένας μπάτσος λιγότερος, ε, Βούτση; Αναλώσιμοι δεν είναι όλοι αυτοί; Ας μην πήγαιναν στην Αστυνομία, τους υποχρέωσε κανένας; Έτσι μην απορείτε που την είδηση δεν την ακούσατε και δεν την διαβάσατε σε κάνενα "μεγάλο" ΜΜΕ. Δικαίως την αξιολόγησαν ως ανάξια λόγου. Μπορεί να φιλοξενούσαν καμμιά βαρυσήμαντη συνέντευξη της Αυλωνίτου και να μην έφτανε ο χώρος.
Υ.Γ. Αν η Δημιουργία, ξανά! ήταν κυβέρνηση πρώτον θα είχε αλλάξει τους κανόνες εμπλοκής. Ο αστυνομικός θα είχε δικαίωμα να πυροβολεί για την αυτοπροστασία του. Οι 2 νταήδες λαθρομετανάστες θα είχαν ήδη απελαθεί και η Γαλλίδα θα ήταν ήδη στη φυλακή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου