Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Κασιδιάρης όπως λέμε... Ελένη Λουκά ~ Δείτε το βίντεο


Σε μια πρωτοφανή ενέργεια προέβη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος πριν από λίγα λεπτά βγήκε με το έτσι θέλω στην τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι «Σκάι στις 6», απωθώντας μάλιστα τη ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού που εκείνη την ώρα έβγαινε live από το περιστύλιο της Βουλής μεταφέροντας όσα συνέβησαν νωρίτερα σήμερα μεταξύ του ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Alpha Δημήτρη Κοντομηνά και του κ. Κασιδιάρη.


Μπαίνοντας στο πλάνο με το έτσι θέλω και σπρώχνοντας τη ρεπόρτερ Ναντίν Χαρδαλιά που μετέφερε το ρεπορτάζ σχετικά με τον καβγά Κοντομηνά-Κασιδιάρη στην εξεταστική της Βουλής για τα δάνεια που έλαβαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί από τις τράπεζες, ο χρυσαυγίτης βουλευτής εξερράγη: «Συγγνώμη δεν είδατε ότι με έβρισε πρώτος ο κ. Κοντομηνάς;».

«Γιατί δεν το λέτε αυτό; Γιατί το κρύβετε; Με έβρισε πρώτος κι εγώ του απάντησα ως όφειλα» συνέχισε ξεσπώντας ο Ηλίας Κασιδιάρης.

«Κάνω τώρα μια παρέμβαση γιατί λέτε ψέματα» είπε ο χρυσαυγίτης βουλευτής στους δημοσιογράφους του Σκάι θυμίζοντας την Ελένη Λουκά που συνηθίζει να... μπουκάρει με το έτσι θέλω στο πλάνο για να εκφράσει τις απόψεις της ή τους... αντιεξουσιαστές καταληψίες που βαφτίζουν κι εκείνοι σαν «παρεμβάσεις» τις ενέργειές τους. 

Δείτε το βίντεο της απίστευτης... παρέμβασης του Ηλία Κασιδιάρη:




 Π.Θ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και πολύ καλά έκανε !! Θα έπρεπε να τραβήξει κι ένα χαστούκι στα ρεμάλια του σκαι !

r+w είπε...

Συγνώμη αλλά εδώ τον αδικείς .... οι δημοσιογράφοι στηριζόντουσαν στον αποκλεισμό του από τα κανάλια και έλεγαν ψέματα ... το αποδεικνύει και το βίντεο.

Το ότι βρήκε την ευκαιρία και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους σαν αμυνόμενος σε ένα παντοδύναμο κανάλι δεν μπορεί να του επισυναφθεί κάτι μεμπτό. Δεν πήγε να κάνει χάπενινγκ για άλλο θέμα όπως κάνει η Λουκά ... απλά υπερασπίστηκε τον εαυτόν του κάνοντας χρήση ενός μέσου που τον έχει αποκλεισμένο.

Και η υπερασπίσει ο οιονδήποτε είναι ιερό πράγμα....

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη είπε...

Από τη στιγμή, που αδικήθηκε, όποιος και αν ήταν, έπραξε σωστά, που επενέβη και υποστήριξε τον εαυτό του.

Δημοσίευση σχολίου