Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Αποκαλυπτικό βίντεο για την σπατάλη με τα ενοίκια στο δημόσιο


Όργιο σπατάλης με τα λεφτά μας.

Μόνο στο κέντρο των Αθηνών το Δημόσιο ενοικιάζει για τις "ανάγκες" του 686 κτίρια και δαπανά 3 εκατομμύρια ευρώ!

Συγχρόνως τα εκατοντάδες κτίρια ιδιοκτησίας του Δημοσίου στην ίδια περιοχή αφήνονται για πολλά χρόνια να ρημάζουν και να λεηλατούνται από περιθωριακούς και λαθρομετανάστες.

Από που πήραν τα ονόματά τους τα ελληνικά νησιά;


Γνωρίζατε ότι ο Νάξος ήταν ο θρυλικός ηγεμόνας των πρώτων αποίκων του ομώνυμου νησιού; Το ίδιο ήταν και ο Πάρος, για την Πάρο, ο Θάσος για την Θάσο, ο Ζάκυνθος για την Ζάκυνθο και ο Κέφαλος για την Κεφαλονιά.

Γνωρίζατε ότι Κρήτη ονομαζόταν μία από τις νύμφες των Εσπερίδων, που φύλαγαν τα χρυσά μήλα στον κήπο των θεών, στη χώρα του Άτλαντα; Η δε Σύμη ήταν μία άλλη νύμφη, συζύγου του...

Οι έξυπνοι με τις εύκολες λύσεις


Το απόστημα της ανανεωτικής Αριστεράς στις διάφορες μεταλλάξεις της κυριάρχησε και εξακολουθεί να κυριαρχεί στην παιδεία, την τέχνη και τη διανόηση του τόπου.

Αυτός ήταν ο χώρος που προσέφερε στους πασόκους (κατά βάσιν, έναν στρατό πεινασμένων καταφερτζήδων, που έψαχναν τρόπους να λιγδώσουν το άντερο...) το ιδεολογικό τους οπλοστάσιο.

«Εσείς τι θα κάνατε για να πετύχετε τους στόχους στους οποίους λέτε ότι αποτυγχάνει η κυβέρνηση;» Είναι η ερώτηση που ευλόγως ακολουθεί το στερεότυπο,...

Σημαντικά αρχαία στα χέρια κυκλώματος στο Αγρίνιο



4 Έλληνάρες κι ένας Αλβανός συνελήφθησαν με αξιόλογες αρχαιότητες τις οποίες θα πωλούσαν προς 400.000 ευρώ.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Βρέθηκε οβίδα του Β'ΠΠ στη γέφυρα Βαλμάδας-Βραχιάς



Οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών που εκτελούνται στη γέφυρα του Αξιού ποταμού, στην οδό Ανατολικού–Βραχιάς, στο νομό Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες ξεκίνησαν περίπου πριν από έναν χρόνο και τον περασμένο Ιούνιο βρέθηκε η οβίδα από τον εργολάβο που ανέλαβε το έργο. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να...

Εμείς οι Έλληνες Επ. 11 ~ Ο Ελληνικός Εμφύλιος 1943 - 1949


150.000 Έλληνες έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του εμφυλίου που ξεκίνησε (τυπικά) το 1944 και τελείωσε το 1949 .Τι συνέβη αυτό το χρονικό διάστημα περιγράφει το ενδέκατο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ «Εμείς οι Έλληνες».

Τον Οκτώβριο του 1944 μπορεί η Ελλάδα να πανηγυρίζει την απελευθέρωση της από την Ναζιστική κατοχή ,αλλά ήδη από το τις αρχές του 1943 οι αντιστασιακές οργανώσεις έχουν αρχίσει να συγκρούονται στα βουνά.

Κρατήστε τις συντάξεις και δώστε μας πίσω τις εισφορές


Ένας εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα που είχε την τύχη να απασχολείται καθ’ όλη τη διάρκεια του εργασιακιού του βίου και χωρίς να κάνει χρήση ευεργετημάτων πρόωρης συνταξιοδότησης, έχει καταβάλλει επί δεκαετίες υποχρεωτικά και όχι προαιρετικά ο ίδιος και οι εργοδότες του ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές εισφορές.

Ακόμη κι αν οι εισφορές ήταν οι ελάχιστες, δεν παύει ο εργαζόμενος αυτός να έχει καταβάλλει αρκετές χιλιάδες ευρώ που να μπορούν να του εξασφαλίσουν μια αξιοπρεπή σύνταξη γήρατος στα 60 -65 του χρόνια.

Ρε δεν θέλουμε άλλα δάνεια ~ Κλείστε υπηρεσίες του Δημοσίου - Απολύστε κομματόσκυλα


Σχεδόν ένα δις δάνεια θα ζητήσει το Δημόσιο για να καλύψει τις ανάγκες του. Υπόψιν ότι τα δάνεια αυτά τα καλύπτουν οι ελληνικές τράπεζες που έχουνε φλομώσει στη χαρτούρα για να στηρίζουν το ελληνικό δημοσιοϋπαλληλικό τερατούργημα που στερεί αυτήν τη ρευστότητα από την πραγματική οικονομία οι οποία αποφέρει φόρους και εισφορές.

Κύριοι δεν θέλουμε άλλα δάνεια. Μειώστε το δημόσιο κλείνοντας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ άχρηστες υπηρεσίες. ΑΠΟΛΥΣΤΕ όσους δεν χρειάζονται και μπήκανε χωρίς γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ. Η ανεργία στον ιδιωτικό τομέα αυξήθηκε και αυξάνεται ακόμη περισσότερο. Εκατοντάδες χιλιάδες άτομα που έχασαν τη δουλειά τους βρέθηκαν να χρωστάνε στην εφορία επειδή φορολογήθηκαν με τεκμήρια για ΙΧ που αγόρασαν παλαιότερα ή ενός σπιτιού που κληρονόμησαν. Να πληρώσουν στην εφορία γιατί; Για ποιόν; Που θα δοθούν αυτά τα χρήματα; Σε έξοδα του Κράτους; Σιγά μην πληρώνουμε τα μόνιμα κομματόσκυλα και να στερήσουμε από τις οικογένειές μας τις βιοποριστικές της ανάγκες. ΟΥΣΤ. Να μη σώσετε και ξαναδανειστείτε ούτε ευρώ για τα έξοδά σας που τα ρίχνετε μετά σε όλους εμάς.

Εξαιρετικές τοιχογραφίες βρέθηκαν σε τάφο στην Κόρινθο



Ένας τάφος της ρωμαϊκής εποχής με εξαιρετικές τοιχογραφίες και τα χρώματά τους ανέπαφα, που βρέθηκε τον περασμένο Ιανουάριο κατά τη διάρκεια εργασιών διάνοιξης στη νέα εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών πρόκειται να μεταφερθεί «ολόσωμος» στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου προκειμένου να διασωθεί και να γίνει επισκέψιμος για το κοινό.

Αέρηδες ~ Ο αρχαιότερος μετεωρολογικός σταθμός


Ο Πύργος των Ανέμων

Έχει δώσει το όνομά του σε μια ολόκληρη γειτονιά. Ψηλός – φτάνει τα 12μ. – και καμωμένος από πεντελικό μάρμαρο, δεσπόζει στην καρδιά του πρώτου εμπορικού κέντρου της Αθήνας, στη Ρωμαϊκή Αγορά, στην Πλάκα. Το όνομά του; Αέρηδες.

Κι αν όλοι γνωρίζουν τον οκταγωνικό Πύργο κάτω από την Ακρόπολη, πόσοι ξέρουν πως θεωρείται ο αρχαιότερος...

Σκληρό πακέτο: Όλη η λίστα με τα 72 μέτρα των 11,9 δισ. €


Λογαριασμό 5,5 δισ. (που μεικτά φτάνουν τα 7,2 δισ. ) θα κληθούν να πληρώσουν τα 2.800.000 των συνταξιούχων, 330.000 και πλέον εν ενεργεία ασφαλισμένοι - που είτε θα χρειαστεί να συμπληρώσουν ή να εξαγοράσουν έως 5 χρόνια ασφάλισης για να συνταξιοδοτηθούν στα 65 είτε θα λάβουν μειωμένες συντάξεις και εφάπαξ - καθώς και 1.013.000 επιδοματούχοι. Στο ύψος αυτό φτάνουν οι περικοπές του «πακέτου» εξοικονόμησης δαπανών από συντάξεις, επιδόματα και εφάπαξ.

Τα μέτρα έχουν ως εξής:

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ραπίντ - ΠΑΟΚ 3-0


Ήττα με 3-0 και αποκλεισμός από την επόμενη φάση των ομίλων του Europa League για τον ΠΑΟΚ, που μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα και κύπελο μπορεί να έχει κάποια διάκριση.

Αποκλεισμός για το ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο με 1-3 από τους Αζέρους της Νέφτσι Μπακού, ενώ ούτε ο Ατρόμητος τα κατάφερε στην Αγγλία κόντρα στη Νιούκαστλ.

Τι είναι αυτοί; Λαθρομετανάστες υπό έλεγχο στην Ελλάδα;




Μήπως ηθοποιοί σε σκηνή της ταινίας "Φυλακές Carandirou";

Όχι, είναι...

Τραγούδια που έγραψαν Ιστορία ~ Σμύρνη με τα περίχωρα


Ελληνικά τραγούδια που έγραψαν ιστορία, το καθένα στο είδος του – από το σμυρναίικο και το ρεμπέτικο, μέχρι το ελαφρό, λαϊκό και έντεχνο. Έργα μεγάλων ελλήνων δημιουργών που εξέφρασαν τον ιστορικοκοινωνικό περίγυρο της εποχής τους, συνθέτοντας μια εικόνα της πολυμορφίας και της εκφραστικής δύναμης του ελληνικού τραγουδιού στον εικοστό αιώνα.

Κάθε επεισόδιο ανιχνεύει το «πορτρέτο» ενός τραγουδιού, μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό και αρχειακό υλικό.

Χόμπιτ η ταινία ~ Ιδού ο ξωτικοβασιλιάς Θράντουιλ


Στη δημοσιότητα δόθηκε φωτογραφία με τον Θράντουιλ (Thranduil), τον Βασιλιά των Ξωτικών του Δάσους της Σκοτεινιάς, που... ξέρει από κρασί. Ο Thranduil στον κόσμο του Τόλκιν, είναι ένα ισχυρό αρχαίο ξωτικό και πατέρας του γνωστού σε όλους Λέγκολας (Legolas).

Επίσης και μια πρώτη εικόνα του Λευκού Συμβουλίου.

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία προβολής της τρίτης ταινίας στις 18 Ιουλίου του 2014 και θα έχει τίτλο "The Hobbit: There And Back Again".

Η δεύτερη ταινία με ημερομηνία προβολής 13 Δεκεμβρίου 2013, μετονομάζεται σε "The Hobbit: The Desolation of Smaug".

Τι σημαίνει transfer pricing; ~ Φοροδιαφεύγουν οι πολυεθνικες;



O Ελληνικός Λαός έχει υποστεί μια επιθετική φοροκαταιγίδα που όμοια της έχει να δει πλην από εποχές κατακτητών.

Αν θυμηθούμε την αιτίαση για την οποία ο Λαός μας βίωσε την βίαιη αφαίρεση περιουσιακών στοιχείων του και πόρων επιβίωσης του επί Κατοχής, θα καταλήξουμε πάνω κάτω στο ίδιο σκεπτικό της λυσσαλέας επίθεσης που υπόκειται η μεσαία τάξη από το κυβερνητικό καθεστώς:

Φοροφυγάδες ή ...δημόσιοι υπάλληλοι;


Σε παλαιότερες εποχές, κάθε φορά που υπουργός επισκέπτονταν δημόσια υπηρεσία, είτε για έλεγχο είτε για προεκλογικές δεσμεύσεις, οι υπάλληλοι έβρισκαν πάντα την ευκαιρία να του εκθέσουν το μεγάλο πρόβλημα, την... έλλειψη προσωπικού!

Εκθέσεις προϊσταμένων, αναφορές διευθυντών, παράπονα υπευθύνων, διαμαρτυρίες συνδικαλιστών, όλα γινόντουσαν γι' αυτό το μεγάλο δυσθεώρητο πρόβλημα της διοίκησης που – φυσικά - το «μετακυλούσε» στους φορολογούμενους!

Αποχαιρέτα το δώρο που χάνεται...


Πλήρη κατάργηση των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα και του επιδόματος για το καλοκαίρι για όλους ανεξαιρέτως τους συνταξιούχους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, αλλά και για τους εν ενεργεία δημοσίους υπαλλήλους περιλαμβάνει το βασικό σενάριο για το πακέτο των νέων μέτρων που συζητήθηκε στη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, με τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, το βράδυ της Τετάρτης.

Η κυβέρνηση εκτιμά ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση θα προκύψει καθαρή εξοικονόμηση...

2 Ντιγκιντάγκες μηνύουν αεροπορική λόγω του δονητή τους


O Κρίστοφερ Μπρίτζμαν και ο Μάρτιν Μπόργκερ δεν πίστευαν στα μάτια τους κατά την επιστροφή του από διακοπές στην Κόστα Ρίκα.
Η βαλίτσα τους έκανε τον γύρο του κυλιόμενου διαδρόμου έχοντας τον μοβ δονητή τους κολλημένο με διάφανη ταινία πάνω της.

«Θεέ μου τι ντροπή. Το να ξέρεις ότι όλοι το έχουν δει και περιμένουν να δουν ποιός θα πάρει την βαλίτσα. Κάποιοι δεν το πίστευαν, κάποιοι γέλαγαν και σε άλλους έβλεπες την αηδία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο».

Γελάνε και οι πέτρες με τους Συριζοπασόκους


Το σύνθημα «Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Απελευθέρωση» έχει συνδεθεί με τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Αν. Παπανδρέου και την ιστορία του Κινήματος.

Εκδήλωση με τα συνθήματα που έχουν συνδεθεί με το ΠΑΣΟΚ και ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ στις 3 Σεπτέμβρη, τη γενέθλια ημέρα του Κινήματος, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ, το οποίο κάνει λόγο για «σοβαρό ατόπημα» της Κουμουνδούρου.

Αύξηση στα εισιτήρια του ΟΑΣΘ ~ Μεγάλη εισιτηριοδιαφυγή


Η όποια αύξηση δεν έχει «κλειδώσει» ακόμη και δεν αποκλείεται να είναι μεγαλύτερη, κάτι το οποίο πάντως θα ξεκαθαρίσει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστής Χατζηδάκης, παρουσιάζοντας προτεραιότητες για την ανάπτυξη, έθεσε το ζήτημα της εισιτηριοδιαφυγής.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Κατεβάστε ~ Οι Τσάμηδες και η Τσαμουριά


Διαβάστε για τα εγκλήματα των Τσάμηδων εναντίων των Ελλήνων Χριστιανών στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι Τσάμηδες ήταν Έλληνες Χριστιανοί που εξισλαμίσθηκαν κατά την Τουρκοκρατία. Στη συνέχεια υιοθέτησαν την αλβανική διάλεκτο κι έχασαν την ελληνική τους συνείδηση. Ήταν από τους χειρότερους διώκτες και το μαστίγιο στο χέρι των Τούρκων.

Αργότερα, το 1923, εξαιρέθηκαν από τις ανταλλαγές πληθυσμών και το 1940 λαχτάρησαν όταν τα ελληνικά στρατεύματα νίκησαν τους φασίστες Ιταλούς και τους συμμάχους τους Αλβανούς. Κατά την εισβολή των Γερμανών έγιναν για άλλη μια φορά...

Ανθελληνικός εμετός ~ Νέα πρόκληση της ΔΗΜΑΡ


Πιστοί στο ισλαμοφασιστικό δόγμα τους, τα ορφανά Χίτλερ, Στάλιν και Τσαουσέσκου βγαίνουν από τις τρύπες τους και ξερνάνε τον ανθελληνικό φιλοφασιστικό τους εμετό.

Νέο κρούσμα με επίκαιρη ερώτηση της "βουλευτού" Β’ Πειραιά της Δημοκρατικής Αριστεράς, Μαρίας Γιαννακάκη σχετικά με την απαγόρευση εισόδου στην χώρα σε αλβανό "δημοσιογράφο" που έκανε ρεπορτάζ για Τσαμουριά και άλλες φιλοναζιστικές προκλήσεις.

Οι δέκα εξυπνότεροι άνθρωποι στον κόσμο


Η έγκυρη ιστοσελίδα superscolar.org κατάρτησε κι έδωσε στην δημοσιότητα έναν κατάλογο με τους 10, κατά την άποψή της, πιο έξυπνους ανθρώπους στο κόσμο αυτή τη στιγμή, προσθέτοντας πως η λίστα δεν είναι αντικειμενική, αφού η έννοια της εξυπνάδας είναι κάτι υποκειμενικό κι υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί παράγοντες πέρα από το IQ που καθορίζουν πόσο έξυπνος είναι κάποιος.

Παρόλ' αυτά, είναι ένας αρκετά ενδεικτικός κατάλογος που εμπεριέχει δέκα αδιαμφισβήτητα, μεγαλοφυείς ανθρώπους.

Αναλήψεις από τράπεζα ~ Οι γύφτοι καραδοκούν...


Παρά τα αυξημένα μέτρα της αστυνομίας οργανωμένα κυκλώματα και ομάδες (γύφτων) κακοποιών εξακολουθούν να ληστεύουν πολίτες έπειτα από αναλήψεις από υποκαταστήματα τραπεζών.

Οι επαγγελματίες του είδους δεν διστάζουν πλέον να έρθουν και σε συμπλοκή με τα θύματά τους και φαίνεται ότι αυξήθηκαν τον τελευταίο χρόνο επεκτείνοντας τη δράση τους σε όλες τις περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Μπλιάχ ~ Η 50χρονη Βάνα Μπάρμπα topless στη Ρόδο (pic)



H Βάνα Μπάρμπα εκτίναξε τη θερμοκρασία του υδράργυρου στη Ρόδο σόκαρε με την αποκαλυπτική και «καυτή» της εμφάνιση! Η ηθοποιός δε δίστασε να αποχωριστεί το πάνω κομμάτι του μαγιό της και βγει topless στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διέμενε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο νησί των Ιπποτών.

Κατεβάστε ~ Τότε και Τώρα (Αποφθέγματα)


Μερικά σημερινά... αρχαία.

Το εγχειρίδιο αυτό αποτελεί μια ευσύνοπτη ανθολόγηση αρχαίων ελληνικών γνωμικών και αποφθεγμάτων. Τα γνωμικά αυτά, απαυγάσματα παντοτινής σοφίας, αφορούν όλες τις πτυχές της καθημερινής ζωής δίνοντας απαντήσεις σε διλήμματα και υποδεικνύοντας την ενδεδειγμένη συμπεριφορά για κάθε περίπτωση. Κλασικές διαχρονικές αξίες, όπως η φιλομάθεια, η φιλαλήθεια, η φιλοπατρία, η αρετή, το ελεύθερο φρόνημα, η μετριοπάθεια, η εντιμότητα κ.ά., διαπερνούν το πνεύμα των ανθολογημένων γνωμικών.

Σχολιασμός επικαιρότητος ~ Καλλισθένης... εν δήμω

 

 
Ο Πόντιος που αγρίεψε στο Μόναχο, ο χιουμορίστας καθηγητής πανεπιστημίου και το αίνιγμα του Αντώνη για το καράβι που λέγεται Ελλάδα. Τα μαντριά που πρέπει να κατασκευάσουμε σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία, το μήνυμα παρηγοριάς που μας έρχεται από τη Βουλγαρία και γιατί πηγαίνουν καλά οι εξαγωγές μας.

Δεν επιτρέπουν οι Τούρκοι τη μεταγλώττιση! Μόνον στην τουρκική γλώσσα τα σίριαλ που προβάλλουν οι ελληνικοί σταθμοί, ως δούρειος ίππος στην τουρκική προπαγάνδα.

Σταλινοφασιστικές - ακροαριστερές διαμάχες για ναρκωφεστιβάλ & μουσικές του κώλου


To KKE κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι στα φεστιβάλ του κυκλοφορούν & χρησιμοποιούνται ναρκωτικά. Κάνας εισαγγελέας ακούει; -Μπα...

Πρωτοφανής διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη νεολαία του ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη συμμετοχή του συγκροτήματος Goin' Τhrough στο 38o φεστιβάλ ΚΝΕ-οδηγητή...

Πόλεμος, με εκατέρωθεν σκληρές και ειρωνικές ανακοινώσεις, μαίνεται τις τελευταίες ώρες στο χώρο άκρας και σταλινοφασιστκής Αριστεράς, με αφορμή όχι κάποιο κοινωνικοοικονομικό πρόβλημα, αλλά... τους Goin' Through.

«Διεμοιράσαντο τα ιμάτια (του Κοσσυφοπεδίου) εν εαυτοίς…»


Μετά τον βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας και την απόσχιση -και- του Κοσσυφοπεδίου, ήρθε η ώρα της αμοιβής.

«Και επί τον ιματισμόν μου έβαλον κλήρον», είναι η συνέχεια, αλλά στην περίπτωσή μας δεν είναι γνωστό αν η μοιρασιά έγινε με κλήρο ή με άλλον τρόπο. Το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο: Μετά τον βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας και την απόσχιση -και- του Κοσσυφοπεδίου, ήρθε η ώρα της αμοιβής. Κάποιος πρέπει να πληρώσει τα έξοδα του πολέμου, όπως άλλωστε έγινε και στο...

Το γυαλί του άντεξε 2.000 χρόνια στον βυθό


Μια θαλασσοταραχή ήταν αρκετή για να αλλάξει το πεπρωμένο του. Και ενώ προοριζόταν για κάποια βίλα της αρχαίας Ρώμης, βρέθηκε στον πάτο της θάλασσας, στην περιοχή των Αντικυθήρων και έμεινε εκεί για κάπου 2.000 χρόνια.

Όταν αντίκρυσε ξανά το φως, το 1900, απέδειξε περίτρανα πως «ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό». Διότι ο σκληρός ασβεστολιθικός επίπαγος που διάβρωσε σχεδόν όλα τα...

Μικρά μυστικά για να νοστιμίσετε το φαγητό σας


Τι θα λέγατε για μερικά πρωτότυπα και εύκολα τρικ για να νοστιμίσετε το φαγητό σας με υλικά που έχετε στο ντουλάπι της κουζίνας σας;

Σίγουρα η μακαρονάδα σας είναι πολύ νόστιμη με τη σάλτσα ντομάτας και η μπριζόλα αρκετά μαλακή και τρυφερή. Αλλά μήπως, βαρεθήκατε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια; Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές απλές και εύκολες συμβουλές για να κάνετε τα κλασικά πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα.

Ισλαμιστές και ελληνική "αφέλεια"


"Αφελείς αριστερίζοντες «προοδευτικίζοντες» που αποδεικνύονται οι καλύτεροι πράκτορες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, στηρίζουν και ενισχύουν την διεθνή μαφία, κυρίως τουρκική, της λαθρομετανάστευσης."

Αφού «έλυσε» με καταπληκτική ταχύτητα όλα τα προβλήματα της ελληνικής παιδείας ο αρμόδιος υπουργός, (δόξα του και μπράβο του), θέλησε να εκτονώσει και την μεγάλη του «αγωνία» για την εκπαίδευση και των μουσουλμάνων- λάθρο-μεταναστών της Ελλάδας και την ενσωμάτωση τους, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Η ρατσιστική επίθεση της ημέρας + Λάθρο-news of the week


Ομάδα Αλβανών ξυλοκόπησε Έλληνα μέσα στο σπίτι του
Συνελήφθησαν 3 γύφτοι που πυροβολούσαν στο ψαχνό
Tαυτοποιήθηκαν ακόμη 2 Αλβανοί ληστές
Γύφτοι στην Αμφιλοχία ντεμέκ πουλάνε καρπούζια...
Συνελήφθησαν 2 επικίνδυνοι Γεωργιανοί στη Ρόδο
Πιάσανε κλεφτρόνι γύφτο στη Μυτιλήνη
Αλβανίδα στα Τρίκαλα καλλωπιζόταν "δωρεάν"
Γύφτοι κλέβουν ότι βρουν στην Κόρινθο
Συλλήψεις αλλοδαπών για ληστείες στην Αθήνα
Γύφτοι ρήμαξαν και τη Χίο
Αλβανοι Τσάμηδες λήστεψαν & βασάνισαν ζευγάρι Ελλήνων
Ρουμάνοι & Βούλγαροι λεηλατούν μέχρι και νηπιαγωγεία!
2 Μαύροι ρατσιστές λήστεψαν & χτύπησαν 90χρονο Έλληνα
Ρουμανογυφτάκια κατακλέβουν γυναίκες στη Λευκάδα
Συνελήφθησαν αλλοδαποί για κλοπές στο Μενίδι
Άρπαζαν τις αλυσίδες από τον... λαιμό ανυποψίαστων γυναικών!
Αλβανός μαστροπός εξέδιδε 27χρονη στη Ζάκυνθο
Μετέφερε με το φορτηγό του 51 λαθρομετανάστες
Συνελήφθησαν Αλβανοί για ναρκωτικά στον Βύρωνα
Αλλοδαπός ρήμαζε καλώδια, έβαλε φωτιά σε δάσος &...
Συλλήψεις Ρουμάνων για σωματεμπορία
Αλλοδαποί στη Θεσσαλονίκη με προτίμηση... σε Ιερούς Ναούς
Αλμπανό "τουρίστα" κλέψει-κλέψει στη Χίο
Αλβανός (τι άλλο) άδειαζε τα δωμάτια τουριστών στην Κέρκυρα
Συνελήφθησαν Τούρκοι με 4 κιλά ηρωίνης στην Πάτρα
Βρέθηκε (μαντέψτε που) ο εκσκαφέας που εκλάπει στην Καστοριά
Aλλοδαπός χτύπησε με φορτηγό έναν 70χρονο Έλληνα
Εξιχνιάσθηκαν απάτες σχετικά με πώληση αυτοκινήτων μέσω διαδικτύου

Χαράτσι της ΔΕΗ ~ Πώς να το γλυτώσετε με 50 ευρώ +Βίντεο


Πίτσες μπλε του υπουργείου για να σας πάρει ακόμη 50 ευρώ και μετά να τρέχετε να παρακαλάτε τον εφοριακό να σας μειώσει το χαράτσι. Αν όχι, θα σας έρθει με το εκκαθαριστικό...

Δώστε 50 ευρώ και βγάλτε το χαράτσι από τον λογαριασμό της ΔΕΗ, λέει το υπουργείο Οικονομικών σε όσους φορολογούμενους θέλουν να μη βλέπουν τον εφιάλτη του ειδικού τέλους ακινήτων σε κάθε λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Το 50άρικο μπορούν να το αποφύγουν...

Πασοκοσυριζαϊκό γλέντι με τα λεφτά μας στο ΑΠΘ (pics)


30.000 Ευρώ για την τουαλέτα του Πρυτάνεως 

Μπορεί η διοίκηση του μεγαλύτερου πανεπιστημίου των Βαλκανίων να μην είχε πέντε εκατομμύρια ευρώ να πληρώσει το ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά το 2011 δαπάνησε 8,3 εκατ. ευρώ σε διάφορες υπέρογκες και εξωφρενικές υπηρεσίες. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», έχει στηθεί χορός εκατομμυρίων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με χρήματα της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του, η διοίκηση της οποίας θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στη γενική συνέλευση, δηλαδή στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου.

Πασοκοσυριζαίος (προφανώς) βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριες


ΟΛΜΕ μούγκα... Τον μετέθεσαν σε άλλη υπηρεσία, παρ' ότι τον είχαν πιάσει και πριν!

Καθηγητής γυμνασίου, που είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο του 2010 για παιδική πορνογραφία, είχε τοποθετήσει σε αίθουσα διδασκαλίας κρυφή κάμερα με την οποία βιντεοσκοπούσε μαθητές.

Αυτό αποκάλυψε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπειτα από την ανάλυση,...

Ελλάς 2012: Όπλα σε σχολείο, γκαζάκια σε νηπιαγωγείο...


Λαθρομετανάστες, εγκληματίες και παρονοϊκοί πυρομανείς ακροαριστεροί αφήνουν καθημερινά το αρνητικό τους στίγμα και ματώνουν την κοινωνία, τη χώρα και τις υποδομές της.

"Άγνωστοι" τοποθέτησαν γκαζάκια υγραερίου στο Νηπιαγωγείο Μπουρτζίου Ληλαντίων με σκοπό να το τινάξουν στον αέρα. Τα γκαζάκια βρήκε χθες το απόγευμα η καθαρίστρια που πήγε να καθαρίσει το κτήριο και ειδοποιήθηκαν οι υπεύθυνοι και η Αστυνομία. Όπως διαπιστώθηκε τα γκαζάκια ήταν...

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Τον ήπιαμε πατόκορφα ~ Έρχεται το τρίτο Δουβλίνο


Τα πράγματα είναι απλά: Δεν υπογράφεις το Δουβλίνο ΙΙΙ, κηρύσσεις τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και τους στέλνεις πίσω με καράβια, ενώ συγχρόνως βάζεις νάρκες σε Έβρο και Ήπειρο και αναλαμβάνει ο στρατός την φύλαξη των συνόρων. Αν συνεχιστεί αυτή η ιστορία, ετοιμαστείτε για άγριες καταστάσεις.

Επι τα χείρω θα είναι οι αλλαγές τις ήδη επικίνδυνης για την Ελλάδα συνθήκης «Δουβλίνο ΙΙ» όπως αποκάλυψε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, επισημαίνοντας ότι η διαπραγματευτική θέση της χώρας – έτσι όπως την παρέλαβε – είναι μη αναστρέψιμη.

Ξεφτίλα Δήμου Θεσσαλονίκης ~ Προς δίκη οι Πόντιοι!


Το 'πε και το 'κανε, ο ρατσιστής δήμαρχος.

Στέλνει στα δικαστήρια τα μέλη της Παμποντιακής Ομοσπονδίας, που διοργάνωσαν την εκδήλωση για τη γενοκτονία των Ποντίων, στις 19-5-2012, στην Πλατεία Αγίας Σοφίας.

Τι να πεί κανείς; Δεν υπάρχουν λόγια.

Δείτε το "κλητήριο θέσπισμα":

Στρατιωτικές αποφάσεις ~ Μάχη του Μαραθώνα (Βίντεο)


Είναι Αύγουστος-Σεπτέμβριος του 490 π.Χ. Η αχανής περσική αυτοκρατορία απειλεί την Ελλάδα και την Αθήνα.

Για να σώσουν την πόλη τους, ο στρατηγός Μιλτιάδης και ο στρατός των Αθηναίων πρέπει να νικήσουν τον Δάτη στην περιοχή του Μαραθώνα.

Εάν ήσουν ο Μιλτιάδης κι αντιμετώπιζες ερωτήματα που θα έκριναν την έκβαση του αγώνα, τι θα αποφάσιζες; Εμείς ρωτάμε, εσύ αποφασίζεις...

Ναρκωτικά & λαθρομετανάστες υποβαθμίζουν τη Ροτόντα


Παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο πραγματοποίησαν κάτοικοι της Ροτόντας, διαμαρτυρόμενοι για την αύξηση της παραβατικότητας και την υποβάθμιση της περιοχής.

Όπως τόνισαν, η περιοχή του μνημείου που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και είναι καταχωρημένο στον κατάλογο της UNESCO κινδυνεύει με «γκετοποίηση», λόγω της αύξησης των φαινομένων εγκληματικότητας (διακίνηση ναρκωτικών, παραεμπόριο, κ.ά.), βίας, επαιτείας και αστικής υποβάθμισης, εξ αιτίας της δραστηριότητας παραβατικών και περιθωριακών στοιχείων.

Κρασί και διονυσιακά όργια στη Θεσσαλονίκη


Ευρήματα από το πρώτο αρχαίο πορνείο που εντοπίστηκε στην πόλη.

Ήταν καλοκαίρι του 1995 όταν η αποκάλυψη ενός ανάγλυφου κεραμικού δοχείου κρασιού με φαλλόσχημο στόμιο και ανάγλυφες παραστάσεις του Ερμή, της Αφροδίτης, σταφυλιών και άλλων αρχαίων συμβόλων γονιμότητας και αφροδισιακής δραστηριότητας, στον υπό πολυετή ανασκαφή χώρο της Αρχαίας Αγοράς στη Θεσσαλονίκη, οδήγησε σε πλέον σαφή συμπεράσματα.

Νέο χαράτσι στα ΙΧ ~ Τέλος... ακινησίας! - Έδωσες τις πινακίδες & νόμιζες ότι θα τη γλιτώσεις ε;


Σοκ αναμένεται να πάθουν εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στα τέλη του 2012 αν έχουν σκοπό να καταθέσουν τις πικανίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους καθώς η κυβέρνηση εξετάζει να χρεώνει την «προσωρινή ακινησία» των ΙΧ με ένα σύστημα παρόμοιο με εκείνο που υπάρχει στην ακινησία των σκαφών αναψυχής.

Παράλληλα εξετάζεται η άμεση...

Η κάνναβη μειώνει τη νοημοσύνη


Τον κίνδυνο να υποστούν μια σημαντική και, πιθανώς, μη αναστρέψιμη μείωση του δείκτη νοημοσύνης (IQ) διατρέχουν οι νέοι που καπνίζουν κάνναβη, σύμφωνα με μελέτη που διεξήχθη στη Νέα Ζηλανδία.

Μια διεθνής ομάδα επιστημόνων, μελέτησε για διάστημα 20 ετών, τις ζωές περίπου 1000 ατόμων στη Νέα Ζηλανδία και διαπίστωσε μείωση του δείκτη νοημοσύνης σε όσους...

Φυλλάδια σούπερ μάρκετ ~ Πραγματικές & μούφα εκπτώσεις


Στην αναζήτηση χαμηλότερων τιμών σε προϊόντα που πουλάνε τα σούπερ μάρκετ, όλοι λίγο πολύ ρίχνουμε μια ματιά στα φυλλάδια που βγαίνουν κάθε μήνα. Ωστόσο οι αρχικές τιμές πλέον είναι τόσο μεγάλες, που όσο έκπτωση και να διαφημίσουν, η τελική τιμή είναι αποτρεπτική ή υπολείπεται άλλων.

Παραδείγματα:

Της Πόπης από ουρές στις εφορίες για εξόφληση δόσεων


Όσοι επιλέξουν να πληρώσουν τις τελευταίες ημέρες του μήνα κάποιο ποσό στις εφορίες, ή να αρχίσουν να εξοφλούν τις δόσεις από τα εκκαθαριστικά φορολογική δήλωσης, καλό θα κάνουν να οπλισθούν με υπομονή και τα απαραίτητα εργαλεία για να περνά η ώρα (walkman, βελόνες για πλέξιμο, κλπ.).

Ειδικά αυτόν το μήνα προβλέπεται χάος. Καταρχάς για να εξοφλήσεις κάποιο ποσό, πρέπει να περάσεις από ένα συγκεκριμένο τμήμα για να πάρεις γραμμάτιο είσπραξης και μετά να περάσεις από το ταμείο. Πήγα σήμερα πρωί πρωί και τα γερόντια είχανε κάνει κατάληψη...

Υπόψιν ότι για την εξόφληση στα γκισέ των τραπεζών πληρώνεις extra...

Μετά τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές θα πέσουν οι μάσκες


Μετά τις αμερικανικές εκλογές στις 6 Νοεμβρίου θα πέσουν οι μάσκες στο θέατρο του παραλόγου για την Ελλάδα.

Είναι προφανές ότι η Ελλάδα για την ώρα κέρδισε χρόνο όχι γιατί η Merkel η Καγκελάριος της Γερμανία και ο Hollande της Γαλλίας αποφάσισαν να στηρίξουν την Ελλάδα αλλά γιατί υπάρχει μια άτυπη συμφωνία μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ έως τις αμερικανικές εκλογές να μην υπάρξει οικονομική εκτροπή που μπορεί να...

Απέτυχες στις Πανελλαδικές; Άλλαξε θρήσκευμα!


Ξεκάθαρος ρατσισμός εναντίον των Χριστιανών στην Ελλάδα.

Σήμερα το πρωί, ως γνωστόν, ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Δεν μένω στις αναλύσεις περί κρίσης που επηρέασαν τις επιλογές των υποψηφίων, πράγμα απολύτως λογικό, αφού η επιλογή πάντα έχει σχέση με την τρέχουσα κατάσταση και την επαγγελματική αποκατάσταση που προσφέρει ο τίτλος σπουδών που θα αποκτήσει ο νεο-εισακτέος με το πέρας των σπουδών του…

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Τον μαχαίρωσε η σωσίας της Τζολί γιατί δεν έκανε σεξ μαζί της!


Ο Nicolae Stan από τη Ρουμανία, (ένας κακάσχημος) ταξιτζής στο επάγγελμα, ισχυρίζεται ότι μια... μανιακή σωσίας της Αντζελίνα Τζολί του επιτέθηκε με μαχαίρι όταν εκείνος αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί της για... τρίτη φορά!

Ο ταξιτζής είπε στις αρχές ότι η εντυπωσιακή επιβάτης που ανέβηκε στο αυτοκίνητό του τον είχε ήδη αναγκάσει σε σεξουαλική επαφή δύο φορές απειλώντας τον με ένα μαχαίρι.