Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Μάθε μπαλέτο! ~ Θα σου κάτσει



Καθηγήτρια μπαλέτου στο κρεβάτι με μαθητή της! ~Στη Βρετανία φυσικά. -Που αλλού νεαρός θα πηγαινε να μάθει μπαλέτο και μετά θα έκανε μήνυση στην δασκάλα που τον έκανε άντρα;

Τα 12 χρόνια που χώριζαν τον μικρό Reece Washington από την 27χρονη καθηγήτρια μπαλέτου του, Sarah Pirie, φαίνεται πως δεν στάθηκαν αρκετά για να τους εμποδίσουν να ερωτευτούν και να…
 πλαγιάσουν μαζί.

Όταν όμως η παράνομη σχέση τους έγινε γνωστή, τελείωσε η κάθε επαφή μεταξύ τους.

Όμως δυο χρόνια μετά, ο 17χρονος Reece πήγε την υπόθεση στα δικαστήρια, κατηγορώντας την δασκάλα του για αποπλάνηση για ανηλίκου.

Ο Reece ισχυρίζεται ότι ήταν ένας ταλαντούχος μαθητής μπαλέτου όταν η 27χρονη άρχισε να τον εκμεταλλεύεται. Ο νεαρός ισχυρίστηκε μάλιστα στο δικαστήριο ότι η καθηγήτριά του τον γύρναγε σπίτι με το αμάξι της, όπου του έδινε να πιει αλκοόλ και έκανε σεξ μαζί του.

Η καθηγήτρια είχε κατηγορηθεί αρχικά για πέντε αρχικά αδικήματα αλλά όλες οι κατηγορίες αποσύρθηκαν τελικά από το δικαστήριο τον περασμένο Νοέμβρη. Η ίδια παραδέχεται ότι έκανε παρέα με το αγόρι αλλά ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν ‘έκανε σεξ μαζί του.

Δυστυχώς για τον νεαρό, οι δικαστές δεν είχαν τότε στην κατοχή τους μια φωτογραφία που είχε τραβήξει ένας ξάδερφος της 27χρονης, στην οποία απεικονίζεται η δασκάλα μπαλέτου στο κρεβάτι με τον 15χρονο. Π.Θ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου