Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ποινική δίωξη στην Τζ. Αλεξανδράτου μετά από έρευνα του ΣΔΟΕ




Κατηγορούμενη για κακούργημα είναι πλέον η Τζούλια Αλεξανδράτου για τα περίφημα ροζ DVD, καθώς απέκρυψε την αμοιβή της, με αποτέλεσμα να κινηθεί διαδικασία σε βάρος από το ΣΔΟΕ.

Έτσι σε βάρος της μετά από πολύμηνη έρευνα ασκήθηκε ποινική δίωξη για...
 ψευδή βεβαίωση σε βαθμό κακουργήματος από τον εισαγγελέα του ΣΔΟΕ Χαρ. Τζώνη.

Το DVD είχε γυριστεί από την εταιρία «Σειρήνα». Η Τζούλια Αλεξανδράτου όταν είχε κληθεί από το ΣΔΟΕ είχε πει πως επρόκειτο για προσωπικές της στιγμές που διέρρευσαν από πρώην σύντροφό της, ότι δεν είχε συμφωνητικό ούτε έλαβε χρήματα.

Στη συνέχεια όμως κατέθεσε ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρίας κ. Σειρηνίδης, ο οποίος προσκόμισε ιδιωτικό συμφωνητικό από το οποίο προέκυπτε ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου έλαβε αμοιβή 150.000 ευρώ.


«Μου βγήκε ξινό τo dvd. Το έχω μετανιώσει»

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, μετά την ποινική δίωξη που της ασκήθηκε για το πρώτο «καυτό» dvd, δηλώνει μετανιωμένη στο Star: «Moυ βγήκε ξινό το dvd. Μετανιώνω για κάποιες κινήσεις και λάθη που έκανα στο παρελθόν, τα οποία ήταν προτροπή κάποιων συνεργατών».


Καρφώνει τον τότε συνεργάτη και μάνατζέρ της: «Ο φόρος που μου αντιστοιχεί έχει πληρωθεί. Είμαι πλήρως νόμιμη και καλυμμένη. Η δήλωση που είχα κάνει τότε (σ.σ. το αμίμητο «υπήρχε κάμερα, αλλά ήταν… εμού και του ιδίου!» ήταν έμπνευση του Μένιου Φουρθιώτη και έγινε μόνο για τα media και την προστασία της εικόνας μου. Κανένας δεν είχε σκεφτεί ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν όλες αυτές οι συνέπειες» συμπλήρωσε η tv persona.

Τι απαντά όμως σε όλα αυτά ο πρώην manager της, Μένιος Φουρθιώτης; «Είναι ενήλικη και βλέπει τα έγγραφα τα οποία υπογράφει. Έπαιρνε μόνη της τις αποφάσεις γι' αυτά που έλεγε και αυτά που έκανε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου