Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΣΟΚ! Ο Τσίπρας βιάζει σκοπιανή δημοσιογράφο: Δεν γνωρίζω καμιά χώρα με αυτό το όνομα, ο επόμενος παρακαλώ


Καλά, λέμε και καμιά λακαμία να περάσει η ώρα...

H Tanja Malevska, από το μεγαλύτερο δημοσιογραφικό σόι της FYROM, κόρη της Svetlana Jovanovska και ανηψιά του Borjan Jovanovski, που κρατούν τα σκήπτρα της ενημέρωσης για πάνω από 20 χρόνια, είναι μια προσεκτική μετριοπαθής δημοσιογράφος, με εμπειρία, αλλά λόγω της δουλειάς της τη βαφτίσανε διεθνώς "το κορίτσι που ρωτάει για το όνομα", κάτι που όπως είπε η ίδια την ενοχλεί. Είναι της διεθνιστικής τάσης του SDSM, αλλά φυσικά, όταν ο Τσίπρας τη ρωτά, από ποιά χώρα είσαι, προφανώς...
θα απαντήσει "από τη Μακεδονία". Τι θα απαντούσε δηλαδή;

Το θέμα είναι ο Τσίπρας αντέδρασε όπως η Μπακογιάννη το 2008, δηλαδή ...έκανε τουμπεκί, απαντώντας σαν Αμερικανάκι με τα χιλιοτετριμμένα, περί διαλόγου και καλών σχέσεων και λοιπά βαρετά.


Κανείς βέβαια δεν θα τον μαλώσει στο εσωτερικό, καθώς τα λεγόμενα "εθνικά θέματα" δεν απασχολούν κανέναν (ούτε έναν!) , παρά μόνο υποκριτικά επιδερμικά και κανείς πολιτικός δεν έχασε ούτε μία ψήφο, επειδή μείωσε τον πήχη στα εθνικά θέματα. Αντιθέτως, όλοι οι πολιτικοί έχασαν επειδή μείωσαν τις συντάξεις. Οι Έλληνες είναι ο λαός με τον μικρότερο πατριωτισμό στον κόσμο και νοιάζονται αποκλειστικά και μόνο για την κοιλιά τους.


Αν ενδιέφερε τον κόσμο το όνομα της Μακεδονίας, ο κ.Τσίπρας θα έλεγε "δεν γνωρίζω καμιά χώρα με αυτό το όνομα, ο επόμενος παρακαλώ". Αλλά γιατί να το κάνει; Θα το εκτιμούσε κανείς; ΟΧΙ !
Οπότε, ορθότατα έπραξε. Οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους ταιριάζουν. Ακριβώς αυτό θέλει ο λαός από τον ηγέτη του. Να μη δίνει σημασία σε τέτοιες ....λεπτομέρειες και "να δώσει κανένα ευρώ στον κόσμο".


http://makpress.blogspot.com/2015/02/h-republic-of-macedonia.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου