Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Η ανατροπή της χρονιάς στο “Game of Thrones”; (Προσοχή spoiler)


Λίγες μόλις εβδομάδες πριν την έναρξη της 5ης σεζόν του “Game of Thrones” τον Απρίλιο, οι φανατικοί οπαδοί της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς βρίσκονται στα όρια της φρενίτιδας, μετά από μια φήμη που έχει κατακλύσει τις τελευταίες ώρες το διαδίκτυο.

Η φήμη αφορά τον χαρακτήρα της ηθοποιού...
Michelle Fairley, δηλαδή της Catelyn Stark, η οποία δολοφονήθηκε μαζί με τα περισσότερα μέλη της οικογένειάς της στα συμβάντα του “Red Wedding”.

Σύμφωνα με τα βιβλία του “Game of Thrones”, η Catelyn Stark επιστρέφει στη ζωή ως… ζόμπι, προκειμένου να πάρει εκδίκηση για την οικογένειά της, και το όνομά της είναι Lady Stoneheart.

Κατά τη διάρκεια της περσινής, 4ης σεζόν, ακόμη και ηθοποιοί της σειράς άφηναν να εννοηθεί ότι στο τελευταίο επεισόδιο θα εμφανιζόταν η Lady Stoneheart, κάτι ωστόσο που δεν συνέβη, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο από τους φανατικούς οπαδούς του “Game of Thrones”.

Οι παραγωγοί διέψευδαν ότι στα σχέδιά τους ήταν μια τέτοια μεγάλη ανατροπή, όλα άλλαξαν ωστόσο όταν στη σελίδα της καριέρας της Michelle Fairley εμφανίστηκε η ένδειξη της συμμετοχής της στην 5η σεζόν του “Game of Thrones”, ως… “η γυναίκα με την κουκούλα”.



o-MICHELLE-FAIRLEY-570


Μια αποκάλυψη που έκανε τους οπαδούς του “Game of Thrones” να… πάρουν θάρρος, για τη μεγάλη ανατροπή με την εμφάνιση της Lady Stoneheart.


ΠΗΓΗ






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου