Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Πωπω δείτε το νέο trailer του Suicide Squad



Φρέσκο trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία.

Η ιστορία έχει να κάνει με μια ιδιόρρυθμη ομάδα εγκληματιών που αναγκάζονται να συνεργαστεί μεταξύ τους για το κοινό τους καλό.

Το Suicide Squad αναμένεται στις αίθουσες τον...
Αύγουστο του 2016.

Πρωταγωνιστούν οι Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Joel Kinnaman και άλλοι.

Το «Suicide Squad» κατέχει το εκπληκτικό προνόμιο να διαθέτει στις τάξεις του μια σειρά από καυτά ονόματα της χολιγουντιανής υποκριτικής, όπως τον –προσφάτως βραβευμένο με Όσκαρ- Τζάρεντ Λέτο (που, ενσαρκώνοντας τον Τζόκερ, θα πρέπει να αναμετρηθεί με τον θρύλο του Χιθ Λέτζερ) τον Γουίλ Σμιθ, την εκπληκτική παντού Βαϊόλα Ντέιβις και την πανέμορφη Μαργκότ Ρόμπι.
Επίσης ο γιος του σπουδαίου Κλιντ Ίστγουντ, Σκοτ (που είναι τ-ρ-ο-μ-α-κ-τ-ι-κ-ά ίδιος, φυσιογνωμικά, με τον πατέρα του), έχει εδώ πρωταγωνιστικό ρόλο, οπότε, αν μη τι άλλο, θα μπορέσουμε να αφεθούμε στην ψευδαίσθηση ότι παρακολουθούμε μια νεότερη εκδοχή του Κλιντ να συμμετέχει στο μακελειό. Κάτι σαν να μεταφέρθηκε μυστηριωδώς, ο ήρωας του «Για Μια Χούφτα Δολλάρια» στο εφετζίδικο, ψηφιακό παρόν.
Το trailer, πάντως, μας επιτρέπει να ελπίζουμε σε κάτι καλό. Στυλιζαρισμένο, φανταχτερό και πολύχρωμο, οπτικά θυμίζει τις δουλειές του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο και του Ζακ Σνάιντερ (ας ελπίσουμε ότι θα φέρνει περισσότερο στις πετυχημένες απόπειρες του δεύτερου, όπως το «Watchmen»), η δράση δείχνει ασταμάτητη και πληθωρική, ενώ οι ηθοποιοί δείχνουν να το καταδιασκεδάζουν.
Αν το –ομολογουμένως εντυπωσιακό- trailer θα αντιστοιχεί πλήρως σε μια ωραία ταινία, θα το μάθουμε στις 25 Αυγούστου, που το φιλμ θα κάνει την πρεμιέρα του στις ελληνικές αίθουσες. Μέχρι τότε, μπορούμε να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Αν μη τι άλλο, η επιλογή του «Bohemian Rhapsody» των Queen, σαν ηχητική επένδυση, αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι το έχουν πιάσει το νόημα…






Σε περίπτωση που δεν είδατε ακόμη το προηγούμενο trailer...







Και τα πρώτα πόστερς που δόθηκαν προχθές:


















 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου