Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Ρε μ@λάκες! ~ Διορίζουν στην αχρείαστη ΔΕΠΕΝΕ το σύζυγο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Χαράς Καφαντάρη


Στο ΔΣ της νεοπαγούς εταιρείας Δημόσια Επιχείρηση Ενεργειακών Επενδύσεων ΑΕ (ΔΕΠΕΝΕ ΑΕ) διορίζεται διευθύνων σύμβουλος ο σύζυγος της βουλευτού Χαράς Καφαντάρη Αργύρης Αργυρίου.

Η εν λόγω δημόσια επιχείρηση έχει ως αντικείμενο την κατασκευή του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου από την Ρωσία στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας. Το έργο, όμως έχει ακυρωθεί λόγω της ρήξης Ρωσίας-Τουρκίας...
μετά και την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. 




H συριζαία Χαρά Καφαντάρη

Έτσι, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υποστήριξαν ότι η ΔΕΠΕΝΕ δεν έχει αντικείμενο ύστερα από την ένταση στις ρωσοτουρκικές σχέσεις, και η ΔΕΠΑ μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο της.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος παραδέχθηκε ότι «σε αυτό το κομμάτι, το συγγενικό, πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί... Είναι λίγο θέμα!».

Το νέο ΔΣ της ΔΕΠΕΝΕ εγκρίθηκε από την Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής. Η απόφαση ήταν κατά πλειοψηφία, καθώς υπέρ ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ενώ καταψήφισαν ΝΔ, ΧΑ και ΠΑΣΟΚ. Παρών δήλωσαν ΚΚΕ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων.

Στη ΔΕΠΕΝΕ πρόεδρος θα είναι ο Αντώνης Γεωργόπουλος, αντιπρόεδρος η Ελένη Ζαφειτοπούλου και διευθύνων σύμβουλος ο κ. Αργυρίου.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης τόνισε ότι «δεν θα επέμενα στην σύσταση της εταιρείας. Φθάνουν οι υπάρχουσες δομές για την παρακολούθηση και εκτέλεση των ενεργειακών σχεδίων. Πρέπει να κάνετε αυτή την οπισθοχώρηση. Δεν είναι πρώτης προτεραιότητας για την Ελλάδα να κάνει εταιρία για ένα έργο που δεν υπάρχει».

"To Ποτάμι συγχαίρει
τη βουλευτή του Σύριζα κυρία Χαρά Καφαντάρη για το διορισμό του συζύγου της κ. Α. Αργυρίου στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Δημόσιας Επιχείρησης Ενεργειακών Επενδύσεων. Παραλλήλως, συγχαίρει τον υπουργό κ. Σκουρλέτη για την τολμηρή αξιοκρατική επιλογή του" σχολιάζει ειρωνικά το κόμμα σε ανακοίνωσή του. 





http://www.skai.gr/news/politics/article/303760/diorizoun-to-suzugo-tis-vouleutou-tou-suriza-haras-kafadari-/



Ο Πάνος Σκουρλέτης εγκαινίασε τα γραφεία της ΔΕΚΟ για τον αγωγό που δεν θα γίνει


Σε μια μικρή «οικογενειακή» τελετή, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, παρέδωσε στον σύζυγο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Χαράς Καφαντάρη, το νέο του γραφείο στην ΔΕΑΝΑΦΑ (Δημόσια Επιχείρηση Ανύπαρκτων Αγωγών Φυσικού Αερίου)

Ο Πάνος Σκουρλέτης, ποζάρει υπερήφανα μπροστά στα νέα γραφεία της Δημόσιας Επιχείρησης Ανύπαρκτων Αγωγών Φυσικού Αερίου (ΔΕΑΝΑΦΑ)
Ο Πάνος Σκουρλέτης, ποζάρει υπερήφανα μπροστά στα νέα γραφεία της Δημόσιας Επιχείρησης Ανύπαρκτων Αγωγών Φυσικού Αερίου (ΔΕΑΝΑΦΑ)
Για ένα «μεγάλο βήμα προς την υλοποίηση φανταστικών επενδύσεων στον τομέα της ενέργειας», έκανε λόγο ο Πάνος Σκουρλέτης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, κατά την εγκατάσταση του πρόσφατα διορισμένου Διευθύνοντα Συμβούλου της ΔΕΑΝΑ, Αργύρη Αργυρίου στο νέο του γραφείο.
Από την πλευρά του, ο κύριος Αργυρίου, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του, ευχαρίστησε τον Πάνο Σκουρλέτη για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και υποσχέθηκε ότι θα αφιερωθεί ψυχή τα και σώματι στην πραγματοποίηση του αγωγού Ρωσίας – Ελλάδας, με τη φαντασία του.
Δοκιμάζοντας το κρεβάτι στο οποίο θα εργάζεται, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος και σύζυγος της κυρίας Καφαντάρη, είπε ότι το βρήκε αρκετά μαλακό και με ανατομικό στρώμα. Και κατέληξε: «Επάνω του θα μπορώ να ονειρεύομαι τον αγωγό που δεν θα γίνει. Γιατί η Δημόσια Διοίκηση χωρίς όνειρα, πεθαίνε…»
Στο τέλος της τελετής, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη, σκέπασε τον σύζυγό της, του ευχήθηκε «όνειρα γλυκά» και στη συνέχεια ζήτησε να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή, προς τιμήν των ελεύθερων επαγγελματιών με τα μπλοκάκια, που οι εισφορές τους θα πληρώνουν τον μισθό του νέου Διευθύνοντα Συμβούλου.










Διαβάστε ακόμη:




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου