Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Δυσαρεστημένοι φεύγουν οι No Borders από τη Θεσσαλονίκη

Δυσαρεστημένοι από τη φιλοξενία της χώρας μας, φεύγουν οι αλλοδαποί υποστηρικτές της πολιτικής "ανοιχτών συνόρων", αφού, παρά τις επίμονες ....
προσπάθειές τους να αποκτήσει κάποιο ενδιαφέρον το camp και να ανέβει λίγο η αδρεναλίνη, οι ελληνικές αρχές δεν ανταποκρίθηκαν.

Έκαναν τα πάντα για να πέσει λίγο ξύλο, αλλά οι προσδοκίες τους διαψεύστηκαν οικτρά, αφού η ελληνική αστυνομία, αποδείχθηκε η μοναδική αστυνομία του κόσμου, που βρέθηκε στο διάβα τους, που δεν αντιδρά με τίποτε, μα με τίποτε, μα με τίποτε, όσες ροχάλες κι αν της ρίξεις.

Η πρωτοφανής για τα παγκόσμια χρονικά, αδράνεια της αστυνομίας, στις προκλήσεις τους, τους αποδιοργάνωσε και είναι χαρακτηριστικοί οι διάλογοι σε forum τους, στο οποίο αναρωτιούνται αν υπάρχει αστυνομία και δικαιοσύνη στην Ελλάδα, ενώ οι ηγέτες της κίνησης, συγγράφουν οδηγίες στο εγχειρίδιο που τους δίνουν, για το πώς να συμπεριφερθούν, αν ξαναβρεθούν σε παρόμοια κατάσταση, αν δηλαδή συναντήσουν αστυνομία, που και να σφάξεις αστυνομικό μπροστά στα μάτια όλων, κανείς δεν κινείται !

Αν μη τι άλλο, αποκόμισαν μια πρωτότυπη εμπειρία στη χώρα μας, αυτή της απόλυτης ανοχής στους ταραξίες, που θα τι θυμούνται για δεκαετίες και ανοίγει νέους ορίζοντες στους συγγραφείς εγχειριδίων αντάρτικου πόλης....


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ξεκωλιασμενοι επρεπε να φυγουν.....
εχουν παντως υπεροχα αφρατα απαλα επαναστατικα αναρχοαριστερα κωλαρακια....

Δημοσίευση σχολίου