Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Αυτό είναι το νέο 50ευρω pics+vid


Το νέο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, το οποίο θα τεθεί σε κυκλοφορία από τις 4 Απριλίου του 2017, παρουσίασε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Με την κυκλοφορία του νέου χαρτονομίσματος των 50 ευρώ, η ΕΚΤ φιλοδοξεί να καταστήσει ασφαλέστερα τα τραπεζογραμμάτια του ευρώ, ενώ την ίδια πολιτική θα ακολουθήσει προσεχώς και για τα τραπεζογραμμάτια των 5, 10 και 20 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «50ευρω» παραμένει το πιο δημοφιλές και με μεγαλύτερη κυκλοφορία χαρτονόμισμα του ευρώ, καθώς αντιστοιχεί περίπου στο 45% της συνολικής κυκλοφορίας τραπεζογραμματίων του ευρώ στην αγορά.


Πρωτοριακά χαρακτηριστικά ασφαλείας
«Η εισαγωγή του νέου τραπεζογραμματίου των 50 ευρώ θα κάνει το νόμισμά μας ακόμη πιο ασφαλές», δήλωσε ο Ιβ Μερς, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΚΤ.

Αυτό είναι το νέο 50ευρω που παρουσιάστηκε σήμερα (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως υπογράμμισε, «τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά ασφαλείας του συμβάλλουν στην προστασία του νομίσματός μας. Το βήμα αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο των διαρκών προσπαθειών μας να διατηρούμε το ευρώ ως σταθερό νόμισμα, νόμισμα στο οποίο βασίζονται καθημερινά 338 εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρη τη ζώνη του ευρώ».


Έτσι θα μοιάζει το νέο 50ευρω

Το νέο τραπεζογραμμάτιο των 50 ευρώ περιλαμβάνει ένα παράθυρο με προσωπογραφία, ένα νέο και καινοτόμο χαρακτηριστικό που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο τραπεζογραμμάτιο των 20 ευρώ της σειράς «Ευρώπη». Όταν το τραπεζογραμμάτιο παρατηρείται στο φως, ένα διαφανές παράθυρο στο επάνω μέρος του ολογράμματος αποκαλύπτει μια προσωπογραφία της Ευρώπης, μιας μορφής από την ελληνική μυθολογία, η οποία είναι ορατή και στις δύο όψεις του τραπεζογραμματίου.

Η ίδια προσωπογραφία εμφανίζεται και στο υδατογράφημα.

Στην πρόσθια όψη του τραπεζογραμματίου υπάρχει ένας «αριθμός με βαθυπράσινο χρώμα», ένας γυαλιστερός αριθμός ο οποίος, όταν παρατηρείται υπό γωνία, αλλάζει χρώμα από βαθύ πράσινο σε βαθύ μπλε και δημιουργεί μια αίσθηση κίνησης του φωτός από πάνω προς τα κάτω και αντίστροφα. Αυτά τα χαρακτηριστικά ασφαλείας διευκολύνουν την εξακρίβωση της γνησιότητας του νέου τραπεζογραμματίου των 50 ευρώ με τη μέθοδο των τριών ελέγχων: «έλεγχος με την αφή, οπτικός έλεγχος, εξέταση υπό γωνία».

Προκειμένου να διασφαλιστεί η έγκαιρη προσαρμογή των μηχανημάτων επεξεργασίας τραπεζογραμματίων και των συσκευών εξακρίβωσης της γνησιότητας σε ολόκληρη τη ζώνη του ευρώ ώστε να δέχονται το νέο τραπεζογραμμάτιο των 50 ευρώ, το Ευρωσύστημα εγκαινίασε ένα πρόγραμμα συνεργασίας. Το πρόγραμμα αυτό συγκεντρώνει περισσότερους από 500 φορείς από τους ενδιαφερόμενους κλάδους σε όλη την Ευρώπη και παρέχει ευρεία σειρά εκπαιδευτικών εργαλείων και άλλου υλικού σχετικά με το νέο τραπεζογραμμάτιο. Επίσης, στις 15 Ιουνίου 2016 πάνω από 50 συνεργάτες υπέγραψαν μνημόνιο συνεννόησης σχετικά με την προσαρμογή του εξοπλισμού επεξεργασίας τραπεζογραμματίων στο νέο τραπεζογραμμάτιο των 50 ευρώ, προκειμένου να υπογραμμίσουν τη δέσμευσή τους να διασφαλίσουν την ομαλή εισαγωγή του νέου τραπεζογραμματίου.1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ψαχναμε καποιους να παει μπροστα αυτη η χωρα, ΕΔΩ ειναι...!!!
Ρηξικέλευθη απόφαση για τα καθιερωμένα Ελληνικά δεδομένα !!!

(Την νομική δέσμευση ενώπιον του ελληνικού λαού ψήφισαν οι σύνεδροι του 5ου Συνεδρίου του Ε.ΠΑ.Μ. στο κλείσιμο την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016, σε περίπτωση που εκλεγεί και αναδειχθεί στην εξουσία.
Στην δέσμευσή τους αναφέρεται : «Ότι τυχόν αδυναμία υλοποίησης των
δεσμεύσεων υπό ομαλές συνθήκες, μη εμπόλεμης κατάστασης ή φυσικής καταστροφής», εντός τριμήνου από την ανάληψη κυβερνητικών ευθυνών θα έχει ως συνέπεια την άμεση και καθολική παραίτηση των μελών του Ε.ΠΑ.Μ., που κατέχουν θέσεις κυβερνητικής και κοινοβουλευτικής ευθύνης».

Παράλληλα η ηγεσία του ΕΠΑΜ και οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο του Μετώπου
αποδέχονται την δήμευση του συνόλου των περιουσιακών τους στοιχείων υπέρ του ελληνικού λαού, ως ποινική ρήτρα για την αθέτηση ή καταπάτηση των δεσμεύσεών τους).

Οποιαδηποτε πραξη πολιτκη προελθει ως συεπακολουθο μιας επιλογης εκπεφρασμενης από αυτόν το λαο, που ανετραπη, ειναι εξορισμου ΝΟΜΙΚΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ παρανομη.!!

Ο,τιδηποτε πρακτικα εχει υπογραφει ως αποτοκος μιας ετοιμηγοριας που ανετραπη, ΔΕΝ εχει αντικεμενικα νομικη υποσταση.!

Ο,τι ακολουθησε μετα τον περσινο Ιουλιο, είναι παρατυπο.!!

Ανατροπη και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΩΡΑ.

Δεν υπάρχει στιγμή ιερότερη από τη σημερινή για να βάλουμε κάτω όλοι τις προσωπικές μας φιλοδοξίες, τις προσωπικές μας φιλοτιμίες, τα παρελθόντα μας.!!
https://www.youtube.com/watch?v=PWBH3YIMyIQ

Δημοσίευση σχολίου